Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi to na rusi

chudniemy !! Start 26 kwiecien !

Polecane posty

Gość musi to na rusi

No to nadszedl czas aby w koncu wziazc sie za siebie ! Do zrzucenia mam ok 20 kg , lecz nie zamierzam sie wazyc . Dzis wieczorem zmierze sobie partie ciala na ktorych najbardziej mi zalezy. Wedlug mnie nikogo nie powinno obchodzic ile waze wiec bede dazyc do tego aby schudnac wizualnie a nie tylko wagowo . Od dzis 45 min orbitreka i zero slodyczy oraz mniejsze porcje jedzonka ( ktore kocham ) To jak kobietki ? Dolaczacie ? :)

Gość abiez
Tutaj nikt nie chce dołączyc , bo każdy przy 165 cm wzrostu waży 52 kg same ideały

Gość musi to na rusi
tylko pozazdroscic ! :) trudno bede pisac sama z soba :p

Gość musi to na rusi
tylko pozazdroscic ! :) trudno bede pisac sama z soba :p

Wczoraj akurat pierwszy dzień ograniczałam jedzenie i pierwszy dzień ćwiczyłam aerobową 6 Weidera. Wczoraj też poszłam wcześniej spać, żeby nie podjadać w nocy. I też kocham słodycze, ale będę się musiała szybciutko odkochać ;)

Gość musi to na rusi
Dorka zapraszam ! Ciesze sie ze nie jestem sama ... Razem razniej ! :)

Gość musi to na rusi
o tak , slodycze to zmora ! Ja naszczescie nie mam problemu z podjadaniem ... Wczoraj ostatni posilek zjadlam o 18 i bylo ok :) Ja takze cwiczylam 6 weitera ale bardzo bolal mnie kark :/ ... Doszlam do 2 tyg i musialam przestac . Teraz zainwestowalam w orbitreka i na nim cwicze :)

Lato idzie, a chętnych do odchudzania brak ;) Chyba same lasencje tu piszą na kafeterii :) Ja chciałabym się pozbyć 8 kg. Startujemy? To trzeba zjeść śniadanko. Podobno podstawa ;)

Gość musi to na rusi
pewnie za startujemy ! Probowalam zrzucic tluszczyk juz setki razy ale teraz naprawde sie zawzielam , ostatnio moj chlopak powiedzial do mnie " grubasku " niby w zartach ale przeciez u facetow jest tak ze mowia to co mysla wiec ... Ja sniadanko juz zjadlam , niestety biale pieczywko :/ ale za to bez masla i z pomidorkiem :d ... Od dzis zero bialego pieczywa , ziemniakow i makaronow .... Bede plakac :( hehehe

Gość musi to na rusi
galen witamy ! ... Pewnie ze damy rade !! Duzo do zrzucenia ? :)

wiesz powiem ci że co do ziemniaków to możesz jeść ale w małych ilościach nie powinny zaszkodzić :P do lata coraz bliżej szkoda że tak późno się obudziłam. Ja też mam orbitreka ale już zakurzony :P trzeba znowu się z nim zaprzyjaźnić

tak samo jak ty :P więc jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja chciałam ustawić sobie 5 posiłków o stałych porach ale nie mogę wytrwać :| zamiast tego jem 3 no i zaczęłam wczoraj ćwiczyć killera z chodakowską ale powiem że ledwo to przeżyłam. ale początki zawsze trudne niestety :)

też by się przydało 20 kilogramów. Ale pomału zobaczymy może się uda

ja nie mam orbitreka, ale mam rower i ścieżki rowerowe :) Będziecie stosowały jakąś dietę, czy raczej zdrowy sposób odżywiania?

Gość musi to na rusi
ehhh u mnie to samo , jadlam obfite sniadanie ( 2-3 bulki ) pozniej nic nic nic i okoko 19 znow cala gore obiadu :/ do tego czipsy , czekolada ... Musze to zmienic i 5 posilkow jest tu wskazane ale nie wiem czy sie uda ... Chcialabym zaczac chodzic na basen ale najpierw musze zwerbowac kuzynke bo sama nie pojde :d .... Na orbitreku radze cwiczyc bo ponoc czyni cuda !

ja bez diety stawiam na racjonalne odżywianie. Mam o tyle dobrze że chłopak lubi wędkować więc codziennie u mnie zawita swierza rybka i duuużo owoców przede wszystkim

Ja rano mogłabym wcale nie jeść, za to wieczorem ehhh...... Szkoda gadać :/ I problem, żeby się zmieścić w 5 posiłkach. Bo mogłabym jeść,jeść i jeść....

no i postanowiłam ostatni posiłek jeść o 18 bo zdarzało się i o 22 tyle tylko że szłam spać wtedy o 2 może 3

basen też mi się marzy ale co mi z niego jak nie umiem pływać :P no i oczywiście wstydzę się wyskoczyć w stroju

no ja nie dam rady od 18 do 8 rano wytrzymać :( Ale jak zjem lekką kolację o 20 - 21 a spać pójdę ok północy to powinno być ok. Jak myślicie?

Gość musi to na rusi
dla mnie dieta to strata czasu ... Bede ograniczac kaloryczne rzeczy, jesc czesciej i w mniejszych ilosciach no i oczywiscie cwiczyc bo to najwazniejsze ! Do tego wszystkiego zakupilam tabletki linea detox :) mam nadzieje ze za miesiac beda juz jakies rezultaty :d

bo wiesz jak to ponoć jest nie że koniecznie o 18 ostatni posiłek ja oglądałam program i kobieta mówiła że może to i być 22 ale 3 godziny przed spaniem żebyśmy po jedzeniu jeszcze trochę się poruszały :P

Dziewczyny, ja muszę się zająć córcią i zjeść jakieś śniadanko :) Będziecie tu zaglądać raz na dzień o określonej porze, czy będziecie wpadać częściej? Na razie znikam, ale odwiedzę Was jeszcze dziś :) Pozdrawiam i życzę wytrwałości i sukcesów :) Sobie również ;)

ja tam nie wierzę w takie rzeczy kiedyś brałam z moją mamą i szczerze powiem gówno pomagały :P

Gość musi to na rusi
takze slyszlam ze powinno sie jesc ostatni posilek 3 godziny przed snem :)