Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi to na rusi

chudniemy !! Start 26 kwiecien !

Polecane posty

Gość Uczestniczka 1st
My grube dziewczyny powinnyśmy być z tego dumne i trzymać sie razem, załóżmy stowarzyszenie gdzie nie bedzie wstydu być otyłym i zajadać batony

No nie powiem, idealnie byłoby wrócić do czasów Rubensa - te 3 gracje złożone z fałdek,fałdek i fałdek, cellulitu od pasa po łydki oraz niespecjalnie wielkich piersi są MEGA! Ale dziś na topie anoreksja - absolutnie nie popieram :/

Hej, jest tu ktoś? Śpicie dziewczyny jeszcze? Kurde, mam nadzieję, że nie zostanę sama na tym forum..... :/

nie zostaniesz :) ja jestem.. w niedziele zawsze długo spie hehe.. własnei mysle co na sniadanko, brzydka pogode mam i jakos nawet nie chce mi sie jesc no ale sniadanko to podstawa

Cześć:) Co dziś porabiacie? Ja dla poprawy nastroju wybrałam się na ciuszkowe zakupy:) Dziś na obiad makaron ze szpinakiem i sosem serowym-pycha, a później troszkę ciasta. Staram się jeść wszystko,ale troszkę mniej niż wcześniej. Wiem, że na restrykcyjnej diecie wytrzymam tydzień, dwa, a później polegnę przy czekoladzie. Wcześniej odchudzanie było prostsze, nie miałam apetytu przez stres. Teraz apetyt wraca niestety,ale mam nadzieję,że dam radę:)

Właśnie Alabama, ja też już zrezygnowałam z restrykcyjnych diet. Zapału starczało na tydzień - 10 dni, potem rzucałam się na żarło jakbym rok nic nie jadła :p Dziś już zaliczyłam 3 serie a6w, jeszcze poćwiczę skalpel albo z Mel B ;) Ale coś nam tu dziewczyny foruma olały :( Mam nadzieję, że jutro się wszystkie uaktywnią :) Pozdrawiam :)

Tak was sobie czytam dziewczynki....tez chcialabym dolaczyc . Restrykcyjnych diet rowniez nie stosuje.Zawsze zawodza...

Witamy nową koleżankę :) Ja już mam na dzisiaj fajrant i szczerze mówiąc(nie gniewajcie się) jestem z siebie dumna ;) 3 serie a6w + skalpel = 7 poty :D Jak chcesz,to napisz ile masz do zrzucenia. Ja 8 kilosów. Pozdrawiam. Jutro obecność obowiązkowa :p

przyłączam się! od jutra jestem z wami, w grupie raźniej, oby fakt że nie jestem sama mnie bardziej zmotywował ! :) 5 kg do zrzucenia ! damy radę :) :) :)

witam nowe laski :) ja dzis troche kalorii nabralam bo na piwie bylam.. no moze paru :P no ale damy rade sie tego pozbyc ale to jutro rano pocwicze bo dzis to juz nie dam rady raczej :/ hehe.. :P

Cześć laski, ja już jestem i czekam na Wasze towarzystwo :) Kolejno odlicz! ;) PS musi to na rusi, gdzie jesteś, bo już tęsknimy za Tobą :) Nie chcemy chudnąć bez Ciebie. Powiem więcej - nie będziemy chudnąć bez Ciebie! Jak nie chcesz mieć nas i naszych zbędnych kilogramów na sumieniu, to daj znać, że jesteś :) Pozdrawiam ;)

Dorka bardzo dobrze mowisz :P heheheh :D ja wstałam, juz 6 zrobilam bo aby na tyle mam sily po wczorajszym wieczorze chyba :P leze zjesc sniadanko i musze do pracy mojej isc bo z szefowa musze pogadac takze bede pewnie pozniej :) buziaki !

Cześć kochane :P oj ja teraz ciężki tydzień będę miała i niestety przynajmniej 4 dni bez ćwiczeń :

oj ucięło mi zdanie :|. Ale widzę że wam dobrze idzie :P Ja dzisiaj zaczynam 4 dzień diety 1000 kcal i jest jak na razie super.

Ejże, Galen, co to za wymówki? Brak ćwiczeń może usprawiedliwić tylko 16 godzinna praca w kamieniołomie :D A tak serio, co to masz tak ciężko w tym tyg? Czekamy na pozostałe dziewczyny :)

a to faktycznie, nie przemęczaj się :) Dużo mięska i zielonych warzyw (sałata) jedz, co nam na anemię nie zejdziesz ;) Ale na forum się możesz udzielać,więc liczymy na Twoją obecność :)

właśnie robię obiad dla ukochanego i nie wiem czy wytrzymam chyba troszkę mięska podjem :P szkoda trochę że nie poćwiczę bo szczerze powiem że mnie ciągnie. 2 dni temu się ważyłam i po 1.5 tygodnia kilogram mniej myślę że nie jest źle zobaczymy co będzie za tydzień.

a mięsko musi być obowiązkowo jeśli chcesz schudnąć i ćwiczysz. Jak nie będziesz jadła mięcha, to z czego ci mięśnie urosną,hę ? ;) poza tym organizm dużo spala kalorii na trawienie mięsa :p

wiesz co wzięłam się za odchudzanie jakoś na początku miesiąca ale oczywiście kilka dni to potrwało potem same wyjazdy i 26 zaczęłam pełną parą :P dlatego mam nadzieję że mi pójdzie dobrze i do lipca do moich wakacji uda mi się trochę dużo zrzucić kg :D

hejka, jestem już po skalpelu, i 2 seriach a6w.Na wieczór zostawiam sobie ostatnią na dziś szóstkę. Przyspieszyłam dziś ćwiczenia,bo trochę zgrzeszyłam spożywczo :p Pisałyście, o killerze z Chodakowską. Właśnie sobie kawałek odtworzyłam i nacieszyć się nie mogę - Ewka sapie jak lokomotywa :D A już myślałam, że to maszyna,bo w skalpelu to ani jednego sapnięcia nie było. Żeby nie było - nie wyśmiewam się,tylko miło wiedzieć, że ją też może coś zmęczyć ;) Ja na razie zostaję przy skalpelu,bo przy killerze z pewnością bym umarła :D pozdrawiam i piszcie

ja w przyszłym tygodniu biorę się za skalpela i killera będę robiła na zmianę :). A jak tam z 6w idzie kręgosłup nie boli? bo słyszałam że go obciąża strasznie :|

przy dobrze wykonanym a6w, nie powinien boleć kręgosłup. Ważne jest, żeby odc lędźwiowy był położony na ziemi. a6w to są ćwiczenia na mięśnie brzucha i to one powinny pracować i dostać w kość ;) Jedyny problem u mnie,to ból karku przy drugiej albo 3 serii. Ale to wina słabych mięśni. Za jakiś czas, powinny się wzmocnić. Póki co, jak robię 6, i zaczyna boleć kark,to robię zamiennie te ćwiczenia z wyciągniętymi ramionami i te z rękami za karkiem. Mam nadzieję, że zmiana kolejności ćwiczeń, nie niweczy mojej pracy :)

Gość upiorny .
I o upiorne trzysta gramów mniej więc myk, myk... Pozdro:classic_cool:))

dokladnie, mnie jakos nic nie boli przy a6w wiec chyba dobrze wykonuje cwiczenia. Cwiczonka za jakas godzinke lub dwie, dzis nie wytrzymalam mialam taka chec na cos slodkiego ale zjadlam batona musli z czekolada no ale coz wieczorem mam nadzieje ze przynajmniej jego spale :P

Hej laski ,rzadko pisze bo mam chore dziecko. Dorka mam do zrzucenia tez ok 7-8 kg ,to zadna tajemnica. !72 cm 68 kg.Ale len ze mnie straszliwyyyyyyyyyy:-)

Qwerty, po co Ty się odchudzasz? O jak ja bym chciała mieć Twój wzrost i wagę :) Dużo zdrowia dla dzieciaczka. I dla Ciebie, rzecz jasna ;)

hej upiorny, widzę, że jednak tak na serio :) Będziesz takim forumowym rodzynkiem :p