Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi to na rusi

chudniemy !! Start 26 kwiecien !

Polecane posty

Witamy Domisię :) idkaa, ja chcę schudnąć dla siebie, bo się już strasznie źle ze sobą czuję. Ale bardzo zależy mi zobaczyć minę tego mojego buca, który mi ciągle wypomina sadełko ;) A sam wielki model. W 6 miesiącu ciąży :D

Galen, ty też masz w domu buca? ;) Coś dużo wspólnego mamy ze sobą - obie mieszkamy za granicą, obie mamy męża buca, obie chcemy schudnąć i duuużo pracy przed nami :D

Gość musi to na rusi
bardzo się cieszę że jest nas więcej ! za 50 min ćwiczenia ! :)

a no dorka sporo wspólnego :P ja za 30 minut mam kolacje i po niej dopiero ćwiczenia także jeszcze poczekam :P

Ja spakuję dzidzię w piżamkę, położę spać i jakoś tak po Barwach szczęścia (albo w trakcie) sobie poćwiczę :D

ja wrocilam do domciu, juz wskoczylam w wygodne ubranko i zaraz sie zabieram za skalpel, pozniej 6 :) damy rade laski ! :)

zapraszamy :) ja zaraz na spacer sie szykuje, jeszcze sie dotlenic troche przed snem :)

Witamy nową koleżankę :) Yupiii !!! Ja już po ćwiczeniach :) 2 serie a6w i skalpel ! Jestem "miszczem" ;) !!! Ta 6 Weidera ( a może Wadera?) to pestka w porównaniu ze skalpelem. A może tak mi się zdaje, bo na razie tylko 2 serie po 6 robię ;P A jak wy dziewczyny? Ja w nagrodę idę zjeść kromala z szynką :D

Obejrzalam te cwiczenia Skalpel i wydaja sie bardzo fajne tylko czy dam rade przez nie przejsc? Bede je cwiczyc jak bede miala w pracy srodkowa albo druga zmiane, wstane godzinke wczesniej i luzik. Bo na pierwsza zmiane wstaje z ledwoscia o 4 wiec musialabym nastawic budzik na 3 :/

ty bojąca (a może bojący) a właśnie że się nie nażremy łakoci :p Trzeba było poczytać co tu piszemy, to byś miał/a jasność. Załóż swój temat, może kogoś dasz radę zainteresować. Chociaż ja wątpię. Nara

Mała ćwiczenia ze skalpela wyglądają na takie bezstresowe ale kurde dają popalić. Oczywiście stopień trudności zależy od kondycji. Ja momentami nie dałam rady nadążyć, albo musiałam robić króciutkie przerwy, ale każdego dnia będzie lepiej :) Do teraz nogi mam miękkie jak chodzę :D I czuję mięśnie na brzuchu, o których istnieniu wcześniej nie miałam pojęcia ;) Dobra mykam się oporządzić, bo niedługo małż z pracy wraca :p Piszcie jak wam poszło :)

Cześć Dziewczyny! Chętnie dołączę:) Wprawdzie walczę już od 2.04, ale nadszedł kryzys (czytaj odwiedziłam rodziców). Straciłam już 2,5 kg i mam nadzieję, że nie wrócę do wagi wyjściowej. Chciałabym jeszcze zrzucić 5 kg, byłoby miło:) Chętnie podłączę się da Was jeśli mnie zechcecie:)

Alabama przyłączaj się, chcemy Cię, a jakże:) My dopiero zaczynamy, ale pewnie niedługo będą pierwsze kryzysy . To będziemy się wspierać, a Tobie "za karę" ;) podaję linka do ćwiczeń na dzisiaj. http://www.youtube.com/watch?v=3yicvXejknk PS Żartowałam, ale może spodobają ci się te ćwiczonka :)

Dzisiaj już nie ćwiczę;) Przejechałam prawie 8 km na rowerku, a na jutro planuję dłuższą wycieczkę połączoną z opalankiem w parku:) Oby tylko pogoda dopisała! Skąd jesteście? I do jutra, uciekam spać:) Dobranoc!

Gość boję sie spełnić marzenia..
dlaczego wyzywasz je od wielorybek? Ty pewnie tez nie jestes idealna ale one przynajmniej cos chca zrobic w tym kierunku zeby byc idealne wiec nie obrazaj tylko wspieraj jako jedna z kobiet a jak nie to wypad ! trzymam za was kciuki dziewczyny :)

Gość Charles M.
Powodzenia grubasy :)

Dzięki boję sie spełnić marzenia :) a co do wypowiedzi osób typu "boje sie spelniac marzenia" nie ma co zwracać uwagi w końcu nie wyeliminuje się prostaków. I jak tam dziewczyny już na nogach? :)

Cześć chudziaki ;) Niedawno wstałam, zjadłam wzorowe śniadanko i od razu naginam na nasze forum :) Jak widzę, na razie tylko Galen na nogach a i mała chyba też. Pozdrawiam :) i dołączam się. PS Mam taki pomysł - nie reagujmy w żaden sposób na te głupie wpisy,bo tylko woda na młyn ;)

Zapomniałam napisać, że jestem strasznie obolała :D Ale przynajmniej wiem, gdzie mam mięśnie. Za chwilę, zrobię a6w, bo dzisiaj mnie czekają 2 serie i jeszcze skalpel. Ale skalpel to już wieczorem, rano mi się nie chce ;)

hej laseczki :) ja jeszcze w łóżku leże, jakos wstac mi sie nie chce ale zaraz wstaje trzeba sniadanko zjesc i na miasto musze wyjść bo maść mi sie skonczyła a tatuaż sie jeszcze nie wygoil do konca :) ja cwiczyla nie bede, cwicze wieczorem tylko.

a co do pomarańczek to akurat tez popieram zeby je zlewac, na tym forum sporo jest nienawisci hehe :P

Hej Dziewczyny:) Pogoda jednak nie dopisała, ale i tak idę popedałować:) Jest może ktoś z Wro? W przyszłości można by się razem wybrac na rower:) Moje śniadanko to sałatka owocowa(pomarańcza, jabłko, ananas, melon i truskaweczki) :) Miłego dnia:)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej