Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi to na rusi

chudniemy !! Start 26 kwiecien !

Polecane posty

dorka to tak jak ja, też trochę obolała chciałam wczoraj zrobić skalpel i w końcu odkurzyć orbitreka ale to pierwsze mi się nie udało więc zasuwałam na orbim 45 minut dzisiaj za to będzie skalpel i ćwiczenia z mel b + orbitrek. A co tam jak szaleć to szaleć :D

piggy widzę też podobają ci się tatuaże :P ja używałam alantan i bardzo szybko mi się wszystko zagoiło :)

Galen jeśli to nie kłopot, poślij mi linka do tych ćwiczeń z Mel B. Może 2 x w tyg zamiast skalpela zrobię te ćwiczenia ;) Muszę sobie urozmaicać, bo szybko mi się nudzi ;)

ja jeszcze mam ochote cosdo tego dorobic bo mam na nodze taki sredniej wielkosc jak dorobie to oczywiscie sie pochwale :P tatuaze bardzo wciagaja pomimo ze ciut bola :P

Gość kolejna pomarańczka_
ok, dajemy wam tydzień :D Potem sie załamiecie :D No , może jedna dotrwa do miesiąca

Gość calineczkabyc
hej :) ja mam 169 56 kilogramów zrzucic chciałabym ze 4 kilo ale najbardziej ujedrnic sylwetke czyli ograniczyc tluszcze slodycze i cos sie trzeba pogimnastykowac;0 bede miala troszke wiecej czasu bo rzucam prace wiec moze sie za siebie wezme:p

kolejna pomarańczka_ nie bądź taka pewna :) ..piggy oj wciągają strasznie ja miałam mieć 1 a zamiast tego mam 3 + kilka już zaplanowanych :P calineczkabyc - trzymam kciuki żeby szybko chęci ci nie minęły :)

Gość calineczkabyc
z odchudzaniem nie mialam nigdy problemow tzn z dieta i z checiami zeby poprawic na lepsze gorzej ze slodyczami ktorymi ciezko sie oprzec a pozniej tylko celulit z tego:/

Gość calineczkabyc
podobnie ja i wy tez jestem fanka jedzenia...to jest to co chyba wiekszosc lubio robic;/ jeszcze winko do jakiegos posilkju i niebo w gebie:D

calineczko witam i ja :) ja tez mam cellulit, tzn.mialam.. bo jakos stal sie prawie nie widoczny, robilam rozne peelingi kawowe bardzo fajne sa a nawet jak sporo jezdzilam na rowerze rok temu to nie wiem czy to od tego ale jakos pomoglo, no i wiecznie kremy ale nie jest zle :P

Gość calineczkabyc
podobnie ja i wy tez jestem fanka jedzenia...to jest to co chyba wiekszosc lubio robic;/ jeszcze winko do jakiegos posilkju i niebo w gebie:D

Gość calineczkabyc
ten celulit jest tak obrzydliwy ze czasem wolalabym miec odstajace uszy albo co innego bo z tym zawsze ciezko bylo walczyc. myslalam kiedys o takich zabiegach zakalda sie kombinezon i za pomoca sprezonego powietrza robi sie taki masaz,,ale to strasznie drogie ;/ a trzeba zrobic kilka seri kazda po 10 zabiegow a jeden wtedy kosztowal ok 120 zl..

o matko ! heheh.. nie slyszalam o czyms takim :) mozna tez podobno sie nasmarowac kremami i zawinac sie w folie spozywcza :) uciekam, bede pozniej pewnie :) pa

Jak tam dziewczyny? Żyjecie jeszcze, czy się zakatowałyście dietami i ćwiczeniami ? ;) Ja na razie sobie radzę,chociaż pora kawkowa się zrobiła i ciągnie na czekoladki ;) No i jedna a6w już zaliczona :) Piszcie, co tam u Was, co jadłyście i czy już ćwiczyła któraś z Was?

ja sie dolaczam ! szukam gdzies tematu gdziebysmy sie podtrzymywaly na duchu i chwalily osiagnieciami:) jaka dietke stosujecie? ja mam zamiar byc na 1000 kcal

Gość Lesslyy
Hej baby!ja tez sie dolaczam. Strasznie chce schudnac ale ciezko ciezko jest chodzic z burczacym brzuchem...Ja mam przecietny wzrost i przecietna wage czyli 164 cm na 58kg. Moje marzenie to warzyc 55kg bo mniej jest mi nieladnie- wygladam na kosciasta. Najgorsze jest to ze w pracy mamy taka szuflade gdzie jest pelno slodyczy(dostajemy od klientow) i ciagle sobie podjadam jakies ciastko albo czekoladke. Teraz zdecydowalam ze dosc bo bede naprawde gruba i zdecydowalam ze bede sie odchudzac (zawsze wazylam 55 kg).Kiedy tylko bedzie cieplej zaczynam basen, dzisiaj zjadlam na sniadanie kromke razowa z dzemem a na obiad ryz z tunczykiem i ogorkiem kiszonym. do tego po domu chodze w dzinsach nie w dresach poniewaz gdy tylko cos zjem wiem ze zaraz bedzie mnie cisnac w pasie a to jest b nie przyjemne. Celineczka- te zabiegi z powietrzem to jest bardzo niebezpieczne i trzeba na to uwazac. Znam kobiete ktora to robila i dzisiaj ma rozciagnieta skore bo to ponoc rozciaga skore to powietrze wiec z takimi rzeczami trzeba naprawde uwazac

Witam :) Ja nie będę liczyła kalorii, nigdy mi takie diety nie wychodziły na dłuższą metę. Staram się zdrowo i racjonalnie odżywiać i ćwiczę. Oczywiście intuicyjnie wybieram te mniej kaloryczne produkty i porcje mniejsze ;) Główne posiłki jem na talerzyku deserowym, przekąski na spodku od filiżanki. Wizualnie wygląda na wypasioną porcję a zjadam o wiele mniej, niż wcześniej :p Powodzenia :)

Cześć dziewczyny :0 a no ja już poćwiczyłam 50 minut na orbim wieczorem zostało tylko poćwiczyć z Ewą :P a no ja właśnie mam dietę 1000 kcal od wczoraj i jak na razie coś mnie nie ciągnie do podjadania na szczęście :P

Gość musi to na rusi
siemanko dziewuszki ! Jak tam wam idzie ? U mnie super !! O 20 cwiczenia :) juz sie doczekac nie moge !

u mnie wszystko ok :P to tak jak ja tez chcę już poćwiczyć. Na orbim będziesz dymać wieczorem :D?

oj zazdroszczę :D ja muszę z kolacją poczekać aż ukochany wróci z rybkami i potem skalpel :)

A kto to ćwiczy po kolacji z pełnym brzusiem? ;) Ja najpierw ćwiczę, a potem w nagrodę zjadam kolację :p ale oczywiście jak kto woli :) Hej upiorny, ty się serioza dołączasz, czy taka polewa z nas? Jakby coś, to my cię chętnie przygarniemy ;)

Siemka, co to chudziaki, gdzieście pouciekały wszystkie? Ja już dzisiaj pańszczyznę odrobiłam ;) Przed chwilą skończyłam a6w i skalpel i jak na razie mam dość, ufff . Liczę, że nawet jeśli co niektóre się obijały dziś,to nie zarzucą naszego forum :p Pochwalcie się jak wam idzie - dieta i ćwiczenia. Pozdrawiam :)

Gość Uczestniczka 1st
Właśnie zjadłam trzy opakowania ptasiego mleka, no to diete mam z głowy, za to teraz zamawiam pizze, cukrzyco witaj :classic_cool:

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej