Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkkkaaaa

czy farbujecie włosy na czarno?

Polecane posty

Gość julkkkaaaa

Czesc, moze od poczatku.. mam 21 lat, i od 18 roku życia farbowałam włosy na czarno, po roku czasu moje piękne długie z natury brązowe włosy stały się cienkie i zniszczone, więc ściełam włosy brawie na chłopca, nie farbowałam włosów aż odrosły mi do ramion i miałam swój naturalny, ale coś mi strzeliło do głowy i znowu pofarbowałam na czerń, przestałam w wieku 19 - 20 lat, teraz nie farbowłam włosów od 1,5 roku, mam swoje naturalne, i włosy sięgają mi do piersi, mam jeszcze troche zniszczone włosy przy końcach po tych farbach więc ścinam w tym tygodniu z 7cm i będą trochę za ramiona.. kusi mnie żeby znów pofarbować włosy na czarno bo mi bardzo pasują, ale nie chce tego zrobić bo znów poniszcze sobie włosy. Wy też miałyście takie problemy przez farby? najgorsze jest to że jak już się raz pofarbuje na czerń to trzeba cały koor co 3 miesiące odświeżać na całe włosy bo blaknie..

Gość domisia5545
ja nie farbuję

Gość Czarny strasznie postarza
Poza tym jak juz tyle razy zniszczylas wlosy to nie wiem po co znowu chcesz probowac, i znowu sie bedziesz meczyc z powrotem do naturalnego.

Gość julkkkaaaa
i dobrze nie rób tego, bo sobie tylko zniszczysz ładne włosy.. ja też tego nie chce robić, ale z drugiej strony.. ;(

Gość Nulka98
Nigdy nie farbowałam, co to za mania w ogole, fuj, smierdza te klaki i takie nienaturalne

Gość Nulka98
czarny najgorszy barwnik!

Gość julkkkaaaa
już 3 razy wracałam do swojego po tym jak pofarbowałam bo męczyło mnie poprawianie koloru, i to że mi się niszczyły, problem jest w tym że to strasznie ciągnie, i pomimo tego że zdaję sobie sprawe z konsekwencji, boje się że ulegne :D potrzebuje tu silnych komentarzy które przekonają mnie że naprawdę nie warto, nie wiem po co.. może dlatego że ulegam wpływom

Gość julkkkaaaa
mam urode podobna do niej - http://2.bp.blogspot.com/_-EmyRq6vLhM/TLE2PmtqPiI/AAAAAAAAAU4/T_wHezMOevg/s400/vanessa_hudgens_l_80840.jpg nie dosc ze ciemna karnacja, to jeszcze oczy,mam ciemny braz wlosow, ale w czarnym mi lepiej.. nie wiem czy postawic na urode czy smigac w swoich wlosach i miec pewnosc ze nie bede musiala scinac wlosow znow bardzo krotko

Gość tez sie usmialam z tego wc
hmmm, coz ,skoro tak lubisz czern i co jakis czas znow do niej wracasz , nie pozostaje mi nic innego jak tylko doradzic -uzywaj jak najlepszych farb. Poszukaj w necie opini i info i nie oszczedzaj na cenie. Co do blakniecia koloru, uzywaj specjalnych szamponow do wlosow ciemnych .Pielegnuja i wzmacniaja kolor. Aha i jeszcze jedno , ciemne farby od brazow poprzez granaty do czerni ( wszystkie ciemne) kiedys mialay jakais skladnik , ktory powodowal wypadanie wlosow -niezaleznie od firmy ) . Mie wiem ,moze teraz sie cos zmienilo. Ale taj jak pisalam , jesli cie kusi umalowac to wybieraj najlepsze farby.

Gość To zależy ...
Czarna farba na włosach to jakieś nieporozumienie, niezmiernie rzadko komuś pasuje. Z obserwacji wnioskuję, że kolor czarny farby to ponury i mroczny kolor i taki jest wygląd osób. Znam śliczną dziewczynę, która "nie schodzi" z czarnego koloru i niestety ujmuje to wiele jej urodzie. Kiedyś farbowała na jaśniejszy kolor i bił od niej blask, wyrazistość, aż podziwiałam ją, teraz blasku ani śladu, za to jest smutny widok.Nie mam odwagi jej tego powiedzieć, gdyż szanuję czyjeś poglądy i uważam, że każdy powinien robić, tak jak uważa.