Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o takich sadzicie?

Co sadzicie o abnegatach, ktorzy np. nie chca miec prawa jazdy?

Polecane posty

a brak matury to brak- Taaa, matura to gwarancja sukcesu w życiu, pewnie dlatego masa polaków jest bez pracy, przeważnie ci po studiach, jadą na zachód myć kible... Jak idziesz do mechanika samochodowego, naprawić samochód to wiedź że on raczej matury nie ma, a zdziera z ciebie ciężką kasę, podobnie jak robisz remont w mieszkaniu, to fachowiec też matury nie ma a zdziera z ciebie ciężką kasę...

Gość 567u8iolkjhg
widać dziś część kobiet woli zdradzającego damskiego boksera, który nie będzie jej szanował byleby miał prawko.

Gość wiadomo nie ma auta nie ma
dupy

Normalna kobieta powinna się cieszyć że facet nie ma prawka i jeżdzi na rowerze, bo facet co ma prawko i jeździ autem, to swoją kasę przewala na zakup auta i paliwo i tym samym oszczędza na wydawaniu na kobietę...

Gość gurururu89
a po co dorabiać do tego jakąś ideologię o byciu abnegatem? powiedz szczerze, ze jesteś pipą co nie potrafi się nauczyć prowadzić i tyle. a że kobietom sie to źle kojarzy, to nie ma co płakac- po prostu zadna nie chce ofermy co nie potrafi znaleźć własnej dziury w doopie, tylko samca, który w razie potrzeby wyrżnie stado Hunów i zrobi sobie z ich uszu kolczyki, a nie cipę co będzie szlochać patrząc jak ją gwałcą i zarzynają jego dzieci. zapewne ktos sie zaraz przyczepi, ze to za daleko posunieta metafora, ale ten brak prawa jazdy jest jakims tam wskaźnikiem, że facet sobie nie za bardzo radzi w dzisiejszym swiecie, gorzej niz reszta samców, ze odstaje

gurururu89- A co ma prawo jazdy to umiejętności jazdy samochodem? Ja nie mam prawka, a autem umiem jeżdzić, nie mam prawka na traktor, a traktorem jeżdżę. Nie każdy nie ma prawka, bo nie umie, są tacy którzy nie mogą mieć prawka, bo żyjemy w reżimowym kraju i władza kradnie prawo jazdy i nie pozwala zrobić nowego.

gurururu89- Co do walk, to nie mam z nimi problemów, osobiście wygoniliśmy z naszego miasta cyganów, walki nigdy nie odmawiam, tylko co to ma do posiadania prawa jazdy?

Gość gurururu89
ja sie nigdy nie zastanawiałam nad korelacją męskości z posiadaniem prawka do czasu wizyty na kafeterii. no i niestety, ale te wszystkie tematy o braku prawa jazdy, to zakładają kompletnie nieprzystosowane do życia jednostki. jak ktoś nie ma samochodu, bo tak mu wygodniej, to nie ma z tym problemu i jego otoczenie też nie ma z tym problemu, a jak ktos musi o tym zakładać tematy i chlipać dlaczego jest pogardzany za brak prawka, to znaczy, ze ma problem ze soba i zwykle znacznie szerszy niz ten brak prawka, który jest tylko jednym z wielu objawów zyciowego nieprzystosowania.

Gość glistaludzka111111
A czy z posiadaniem prawa jazdy wiążą się jakieś wielkie niekorzyści bądź cierpienia, że można 'nie chcieć' go mieć? Żaden człowiek nie pogardziłby dodatkową umiejętnością. Jak ktoś twierdzi, że rzekomo nie chce prawka to po prostu nie nadaje się do jazdy, a udając, że to jego własna wola (ta, jasne) jest mega idiotą - kto ma niby w to uwierzyć? Swoją drogą, ciekawe czy taki alternatywny 'abnegat' jadąc na wakacje wolałaby korzystać z usług zatłoczonego wakacyjną porą pociągu PKP z temperaturą 40 stopni, czy jednak może żeby jego potencjalna dziewczyna pożyczyła od ojca wygodny samochód z klimą (który sama poprowadzi, rzecz jasna) :D

Gość gurururu89
ja nie posiadam w tej chwili samochodu, bo do pracy jeżdżę metrem, na imprezy taksówkami itd. nie jest mi potrzebny, wręcz byłby, to balast i problem. ale gdybym zamieszkała na zadupiu, to niechybnie kupiłabym samochód i nie pierdzieliła, że lubię codziennie zapylać 2o minut na przystanek autobusowy albo jeździć stopem 20 km na zakupy w biedronce, bo takie mam przekonania. prawo jazdy mam od czasów LO

a ja zazdroszcze ludziom prawa jazdy, zawsze jakas dodatkowa umiejetnosc w zanadrzu. Ja męcze sie juz od pazdzirenika zeby zdac juz bedzie 5 podejscie:(

Gość fdsfewrdf
Temat mówi o osobach więc czemu rozmowa zeszła na mężczyzn? Co z kobietami, które nie mają prawka?

a coz ma prawo jazdy do alternatywnego stylu zycia?;-) prawo jazdy nie kazdemu jest potrezbne - np. ludziom kt nie lubia prowadzic albo maja problem ze zdaniem go itp.

"fdsfewrdf Temat mówi o osobach więc czemu rozmowa zeszła na mężczyzn? Co z kobietami, które nie mają prawka?" xxx z kobietami jest tak - ze niestety, sa tez i takie "geniuszki" kt zrobily i nie uzywaja;-)

Gość kobieta bez prawka
jest świetnym pomysłem dla faceta chcesz, żeby Msiu cię gdzieś zawiózł, podwiózł albo coś przywiózł? a pupa gotowa?

Gość 54365874ygb
ROR "fdsfewrdf Temat mówi o osobach więc czemu rozmowa zeszła na mężczyzn? Co z kobietami, które nie mają prawka?" xxx z kobietami jest tak - ze niestety, sa tez i takie "geniuszki" kt zrobily i nie uzywaja 9 Niektóre uważają, że facet ma być kierowcą bo jest facetem - co jest kompletną bzdurą moim zdaniem bo co złego, że w związku to kobieta jest kierowcą a facet po pracy idzie po dzieci do przedszkola i zrobi obiad? Przecież samochód nie jest only for men. Przykładowo kobiet w krajach arabskich "walczą" o to by móc same prowadzić auto a w Polsce części kobiet chodzi o coś odwrotnego.

"Niektóre uważają, że facet ma być kierowcą bo jest facetem - co jest kompletną bzdurą moim zdaniem bo co złego, że w związku to kobieta jest kierowcą a facet po pracy idzie po dzieci do przedszkola i zrobi obiad? Przecież samochód nie jest only for men." xxxx dokladnie - zto sa takie ksiezniczki dla ubogich;-)

Gość ROR jesteś niezwykłą kobietą
w sprawie aborcji czy wychowania seksualnego mamy inne zdanie ale tu się zgadzamy. Mimo, że w niektórych kwestiach się nie zgadzamy - to uważam, że jesteś fajną kobietą bo robisz coś czego większość kobiet szczególnie młodych nie robi myślisz samodzielnie i chcesz sama o sobie stanowić a nie być tylko dodatkiem do faceta brawo.

... bo robisz coś czego większość kobiet szczególnie młodych nie robi myślisz samodzielnie i chcesz sama o sobie stanowić a nie być tylko dodatkiem do faceta brawo..." xxx co Ty - ja mloda nie jestem, ze moi zawsze wierni "fani" zaraz podchwyca - to uprzedzam - mam lat 76;-)

Gość gurururu89
a co mają kobiety do tego? większość młodych kobiet, które znam ma prawo jazdy i jeździ, nic w tym niezwykłego. a różnica jest taka, ze kobieta może nie mieć prawka i być beznadziejna jako kierowca i jej atrakcyjność w męskich oczach przez to nie spada. faceci maja w doopie, to czy ich kobieta jest dobrym kierowcą i czy jeździ czy nie jeździ.

Gość Poważnie masz tyle lat?
kurde a myślałem, że jakieś są jeszcze jakieś fajne młode kobiety eh

Gość edfegterg5
gurururu89 bo dla mężczyzn liczy się człowiek a dla większości kobiet nie człowiek a to co facet posiada

Gość gurururu89
nie bądź śmieszny, że dla mężczyzny liczy się człowiek. bzdety do kwadratu. tak sie składa, ze jestem ładna ponad przeciętną i nawet nie zliczę tych wszystkich facetów, którzy latali za mną wyłącznie z powodu tego jak wyglądam kompletnie nic o mnie nie wiedząc i mnie nie znając. po prostu istnieją kulturowe i socjologiczne różnice między płciami i inne rzeczy sa atrakcyjne u mężczyzny, a inne u kobiety. i póki co kobieta moze być sobie ciapowata i będzie jej się z tm dobrze zyło, a facet, cóż, tez może, ale znacznie zmniejszy, to jego atrakcyjność

Gość glistaludzka111111
Z babką bez prawka jest tak jak z facetem bez prawka, teoretycznie - nie posiada go bo się w tym nie widzi, jest strachliwa za kółkiem czy coś w tym stylu. Sęk w tym, że kobieta jako permanentny pasażer to widok naturalny, a facet w takiej pozycji wyglądałby z lekka żałośnie. I nie jest to kwestia tego, że faceci to tacy szlachetni są i 'liczy się człowiek' (lololol), a baby głupie i interesowne. Po prostu dla ludzi facet to podświadomie ten, który podejmuje inicjatywę i takie tam. Prawo jazdy to niekoniecznie jest kwestia tego 'co facet posiada', ale właśnie trochę jakim jest człowiekiem, a właściwie brak prawka wyjaskrawia pewne cechy. Pomińmy już jakie.

Gość jestem kobieta nie mam
prawka natomiast mam pracę, w ktorej zapewniaja transport+ inne atrakcje takie jak komórka, laptop

Gość 436tgf
gurururu89 nie bądź śmieszny, że dla mężczyzny liczy się człowiek. bzdety do kwadratu. tak sie składa, ze jestem ładna ponad przeciętną i nawet nie zliczę tych wszystkich facetów, którzy latali za mną wyłącznie z powodu tego jak wyglądam kompletnie nic o mnie nie wiedząc i mnie nie znając. po prostu istnieją kulturowe i socjologiczne różnice między płciami i inne rzeczy sa atrakcyjne u mężczyzny, a inne u kobiety. i póki co kobieta moze być sobie ciapowata i będzie jej się z tm dobrze zyło, a facet, cóż, tez może, ale znacznie zmniejszy, to jego atrakcyjność 4 Mężczyźni są lepszą rasą i od nich wymaga się więcej. Przecież nikt od osoby upośledzonej ruchowo nie będzie wymagał by osiągała takie same wyniki jak osoba zdrowa.

Mnie szokuje inna rzecz, mianowicie wasze "zacofanie". Chodzi mi o to, że w Europie 50 milionów ludzi używa wyłącznie rowerów jako swojego głównego środka transportu. Natomiast w Polsce, to ludzie zarabiają grosze, często nie mają zapłaconych rachunków, kupują bylejakie jedzenie ale auto i na paliwo muszą mieć, szczególnie kobiety mają takie poglądy, tłuczą się autobusami, albo biorą pożyczki na prawko i stare auto. Zobaczcie jak to wygląda w Niemczech, Czechach, już o Holandii nie wspomnę, bo w Amsterdamie 40 % mieszkańców używa rowerów jako głównego środka transportu. Gdy byłem w Niemczech, to w każdym domu stało auto, ale używali go jedynie sporadycznie, bo głównie jeżdzili na rowerach, no chyba że polacy, polak to tylko autem, bo musi się pokazać że go stać. To chyba taka tendencja polski, że wszedzie autem, nawet do lasu. A potem macie spasione dupy i milion chorób. Rower to trzy w jednym, czyli stosunkowo szybki transport(jazda skrótami, przez pasy itp), tani transport i dbanie o sylwetkę i zdrowie. Ale jak to polaczki, wolą czynszu nie płacić, mieć długi, brać pozyczki, ale na auto i paliwo musi być. A rząd was doi, wali akcyzy na paliwo a teraz wam radary postawi, bilety autobusowe coraz droższe, ale wy płaczecie i płacicie. Czy wiecie że 15 minut jazdy autem to spalanie ok 1-1,5 litra paliwa? Czyli 15 minut i 6 zł poszło w pizdu...

Gość kobiety są zbyt leniwe i
wolą by facet je woził

Gość Nie ważne, że zdradza, bije,
poniża ważne, że ma prawko :P