Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o takich sadzicie?

Co sadzicie o abnegatach, ktorzy np. nie chca miec prawa jazdy?

Polecane posty

Gość mg.ptj
2 wypłaty przez tych chamów straciłem i nic teraz mam skuter i mam ich w d...pie!

Moorland- żałosna to jesteś ty, bo mądrujesz w necie, a tego samego byś mi w realu nie powiedziała. Powiedź sama czy odważyła byś mnie się przedżeźniać w realu? Miała byś taką odwagę aby śmiać się z mnie w realu? Bo ja bym ci powiedział to samo, co teraz piszę w realu, a czy ty byś miała na tyle odwagi aby mi to samo powiedzieć?

Gość do Athelgast
nie kazdy chce pracowac za kolkiem. poza tym kierowca zawodowy to malo prestizowy, malo elegancki zawod. fizol z dolnej polki. tacy kurierzy tyraja po 10-12 godzin dziennie

Ja podszedłem to zrobienia prawka, ale mi się nie udało, bo miałem instruktora debila i nie znalazłem z nim wspólnego tematu...

Nie chodzi o bycie kierowcą, ale wymagają i tak prawa jazdy na wypadek poszerzenia kompetencji...

Ciężko mi wyobrazić sobie sytuację kiedy ktoś podchodzi do mnie i do mojego partnera na ulicy i zaczyna go wyzywać przez kolor oczu, jąkając się przy tym niemiłosiernie. Myślę, że po prostu bym się zaśmiała i odeszła.

Gość njjshjgdwyeduhjBD
a JA MAM PRAWKO I ZAJEBISTY SAMOCHOD,NIE WYOBRAZAM SOBIE ZYCIA BEZ AUTA.GLUPIO BY BYLO JAKBY MOJ FACET NIE MIAL PRAWKA I WSZEDZIE MUSIALABYM GO WOZIC

Gość do Athelgast
ja chce byc zwyklym pracownikiem korporacji albo urzednikiem. nie wyobrazam sobie byc przedstawicielem handlowym, ktory jada na stacjach benzynowych

Gość do Moorland
masz prawko i auto? :P

Moorland - tak ale nieliczni. Gdy słyszę słowo alternatywny tryb życia staje mi przed oczami chłopak mojej koleżanki - artysta, studiuje już 10 rok filozofię. Prawa jazdy nie ma, nie pracuje - ponieważ nadaje do wyższych celów i pracodawcy go nie doceniają. Ona go utrzymuje a on się mądrzy jaki to on jest ,,inny".

" 20:30 [zgłoś do usunięcia]:* Moorland - tak ale nieliczni. Gdy słyszę słowo alternatywny tryb życia staje mi przed oczami chłopak mojej koleżanki - artysta, studiuje już 10 rok filozofię. Prawa jazdy nie ma, nie pracuje - ponieważ nadaje do wyższych celów i pracodawcy go nie doceniają. Ona go utrzymuje a on się mądrzy jaki to on jest ,,inny"." Nie ma to jak bezstresowe wychowanie. :D

:* - no cóż...na pewno jest "inny". Zawsze może być "kurą domową", a ona będzie zarabiać. Jak jej to pasuje ;)

" 20:28 [zgłoś do usunięcia]do Athelgast ja chce byc zwyklym pracownikiem korporacji albo urzednikiem. nie wyobrazam sobie byc przedstawicielem handlowym, ktory jada na stacjach benzynowych" Jak masz plecy i predyspozycje to droga wolna...

Moorland- Prawko to ja miałem i piękną brykę.Szczęcia to nie daje, a paliwa żre że człowiek wiecznie bez kasy chodzi, a to były czasy gdy paliwo było po 3-4 zł....

Ja pracuję w biurze, mam stałą pracę, na co dzień mam stonowany wygląd, ale prawko mnie nie obchodzi, lubię młodzieżowe ciuchy, subkulturowe koncerty, płyty, audiofilski sprzęt muzyczny, dobre jedzenie, zabawę, wypady do kina, ciekawe rośliny, hodowlę gadów, podróże, do tego chcę zbieram na łańcuch z palladu na szyję. do tego dobry zegarek. na winyle wydaję krocie, do tego chcę kupić sobie kurtkę z jagnięcej skóry. do tego fajnie by było wybielić sobie zęby, skaling i piaskowanie robię regularnie, ale to nie czyni zębów białymi jak u aktora z Hollwyood. auto i prawo to dla mnie zbędne rzeczy, mam mocno napięte plany. w tygodniu często zostaję po godzinach, nie mam czasu na jazdy, w weekendy śpię, spotykam się z ludźmi i czasem piję. na kiepskie auto używane byłoby mnie stać, ale to żaden prestiż i statusu społecznego nie podnosi. dlatego wolę już zbierać na łańcuszek z palladu i dobry zegarek. chcę również laserowo wygładzić blizny po trądziku

Gość szoque!
jak mozna byc takim prymitywem zeby bic ludzi, albo w ogole taka opcje rozwazac :o wlos sie jezy .... ale niektorzy sa tak niepewni swojej meskosci, ze musza ja (sobie samym oczywiscie, bo innym sie nie da) udowadniac.

Gość ciekawa jestem czy
Może niech wypowiadający się tu faceci przypomną sobie ile razy skreślili kobietę bo była za gruba/chuda, za wysoka / niska, miała za mały biust albo coś jeszcze innego, a nie tylko wypominacie że kobiety nie chcą faceta który nie posiada dosyć przydatnych w życiu umiejętności. a poza tym - to że facet nie ma prawka nie znaczy że będzie wierny, szanujący kobietę i w ogóle wspaniały, a ten który ma prawko to przecież nie zawsze cham i damski bokser.

Gość szoque!
moim zdaniem wymaganie od faceta, zeby mial prawo jazdy, albo wymaganie od kobiety, zeby umiala gotowac smaczne posilki, sa identycznie bezsensowne. dorosly czlowiek powinien sam potrafic zapewnic sobie takie podstawowe zasady komfortu, jak gotowanie samemu, jesli druga osoba nie umie, albo prowadzenie samochodu samemu, jesli druga osoba nie umie. nie wazne, jaka to plec. facet w roli pasazera to nie frajer, tak samo jak facet gotujacy to nie frajer. niektorzy maja widze zamiar cale zycie spedzic zyjac w takich infantylnych, malomiasteczkowych przesadach i konwenansach.

Gość Jack_
Czytam te głupoty i nie mogę nadążyć za myśleniem co niektórych. Podejrzewam, że większość tu piszących to frustraci, którzy nic nie osiągnęli własnymi siłami. Prawo jazdy to decyzja indywidualna każdej osoby. Jeżeli ktoś nie ma, to należy to uszanować. Pomijam fakt, że dzisiejsze egzaminy mają się nijak do tych sprzed kilku lat. Jak mamusia i tatuś opłacą to pójdzie nastolatek zdać i zda. Jaki z niego kierowca? Marny. Dlaczego? Bo brakuje mu pewnej dojrzałości życiowej. To nie podlega wątpliwości. Druga sprawa to koszty utrzymania i eksploatacji auta. Większość wiąże ledwo koniec z końcem, ceny paliw rosną. Pomijam fakt,że winni są temu kierowcy po części. Lenie to raz,bo do sklepu kilka metrów wolą podjechać autem, niż się przejść. Dwa to zwyczajne chamidło,rzekłbym bydło, które nie wie, po co są przepisy i co to jest kultura. Wymagane prawko do pracy..hm. Mam na to wyj3bane. Niech se kierownik sam jeździ po klientach, a nie szuka murzyna. Śmieszą mnie kobiety, które dyskwalifikują faceta bez prawka. Rozumiem takiego, co ma 2 lewe ręce, obibok, niezaradny, sadysta itp . Ale widać,że dzisiaj kobiety rodzą się z jakimś licznikiem w głowie. Ja żądam, ażeby kobiety zostały dopuszczone do wykonywania męskich zawodów. Niech poczują co to jest prawdziwa praca, to może odechce się wam głupot. Ktoś tu napisał, że wykształceni jadą za granicę myć kible. Rozumiem, że tobie nie dane było urodzić się z jakimiś ambicjami i skończyłeś szybko edukację? Powiedz mi jedno. Jeżeli znam 2 języki obce i mam możliwość zarobienia na tydzień tego, co ty zarobisz tu w miesiąc, to grzechem byłoby nie skorzystać. Idąc do sklepu nie muszę się martwić, że mi nie starczy. Za gotówkę kupuję to, co Ty kupisz na raty. Nie zazdrość innym, bo dzięki nim jeszcze ten kraj ma jakieś pieniądze, a ty pensję. Dla ludzi wykształconych po jakiejkolwiek inżynierii nie ma pracy zgodnej z kwalifikacjami. Mówię o większości. Weźmy choćby firmę Siemens, 2-3 oferty na pół roku. W Niemczech, Chinach ba Korei częstotliwość pojawiania ofert jest dużo większa. Wymagania to u nas mają po ch666 fest,, a płacą ciągle średnią, t.j. 1200-1400. Kpina. Ten kraj może uratować tylko rozbiór lub wojna.

Gość scsdfcx
Chyba nie wiesz o czym piszesz? kiedyś zdawałes ie za flaszkę, albo jak jakoś przejechałeś te 20-25 minut, a teraz masz 40 minut i tylko lekko najedź na linie przy skręcaniu to cię obleją za gówno!!!!!!!!!!!! Wiem bo pamiętam te stare dobre czasy mój syn i jego znajomi nie mogą zdać a ze mną jeźż\dzi po mieście bezbłędnie więc to wina tych złodziei z W(M)ORD-óW co oblewają za byle gówno!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość scsdfcx
Mój sąsiad 30 lat maił prawko jeździł bezwypadkowo, złapali go po pijaku na rowerze i zabrali prawko, teraz za ch...ja zdać nie może, bo go k..rwy za nic oblewją!!!!!!

Nie przesadzajmy. Wątpię, żeby młody, sprytny chłopak nie umiał zarobić tych 400 zł miesięcznie na paliwo ....

Ja mógłbym zarabiać na paliwo, ale mam inne wydatki. No i nie lubię mieć zobowiązań, lubię czuć ten komfort, że w każdej chwili mogę spokojnie rzucić pracę i przejść na kuroniówkę

Gość swiat jest zapchany i
zasmrodzony samochodami. Kogos, kto samochodu nie uzywa nalezy naprawde cenic.

:* czytaj uważanie co wyżej pisałem o swoich wydatkach. To zarówno audiofilski sprzęt muzyczny, skórzana kurtka, jak i plany na przyszłość laserowego wygładzenia blizn po trądziku oraz kupienia niezłego zegarka. Mam aspirację do bycia ciachem o wysportowanej sylwetce, z perfekcyjną cerą, w niezłych ciuchach