Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość ślicznie to pani opisła pani
bo to jest brama jaK W ALTERNATYWACH4

Gość gość
Może Kasia dzieciata jest fajowym przyjacielem oto ale nawet po odpadnięciu sciskala się z Darkiem i Marlena kompletnie ignorując swojego partnera To dziwaczne zachowani, ja nawet odruchowo objęłabym sie ze swoim facetem,złapalibysmy sie za ręce - jakiś odruch jak u wszystkich nie wiem po co ta twoja bulwersCja i spinanie sie ze hejterzy niszczą - zwykle spostrzeżenia tylko

Gość gość
Mniejsza z tym jaka by ta Kasia nie byla. Jej mieszkanie bylo okropne, ciemne, zagracone ,ze ruszyc by sie nie szlo. Cale szczescie, ze odpadla. I jeszcze jedno. Gdyby byla taka odpowiedzialna matka, to najpierw zapewnila by godziwe warunki zycia dla swoich dzieci. A nie najpierw dzieci naplodzic, a pozniej latac po programach za mieszkaniem.

Gość Asia Polak-Stoinska
zgłosiłam was na oficjalną stronę wezmą się za ten wasz topik

Gość horszmir
Tak! Wezmą i dadzą nam lanie! Ach! Może na goły tyłek? Mmmmm!

Gość sluchaj psiapsiolkoo
sluchaj psiapsiółko Kaśki dzieciatej tutaj jest kafe takie specyficzne forum gdzie każdy pisze to co myśli, na tych forach tvnu jak się wchodzi widać ze te komentarze sa pisane przez sztab wynajętych ludzi a niwygodne kasowane. Tutaj mozna w spokoju swoje spostrzezenia wypisac, nie nasza wina ze kaska zostala tak przedstawiona jako babochłop palący jak smok i wylewajacy żale o suknie ślubną w kiblu. Na pocieszenie dodam ze wszystcy uczestnicy tego szoł są równie żalośni. jak sie przyjrzeć wykonaniu to dramat kafelki nierówne jakieś styropiany emitujące ramki wszedzie osrane te ledy a mieszkania wygladaja jak sterylne z żurnala :/ :/ na kaski korzysc przemawialo to ze faktycznie zrobila mieszkanie pod siebie i dzieciarnie moze brzydko ale bez podlizywania sie jurorom.

Gość aska jakas tam
idz lepiej na inne forume może na jakieś francuskie i tam sie spełniaj:p ps masz niekorzystne zdjecie na fejsbuku

Gość gość
Asia Polak-Stoinska, wracaj na FB i tam siedz jak Ci dobrze.

Gość gość
Final BOD niedziela 30 czerwca o 20.00 na TVN

Gość Asia Polak-Stoinska
mi się kuchnia Kasi bardzo podobała a kto powiedział że w kuchni musi być duży stół bo co bo ma piątkę dzieci? jeść można w pokoju lub w salonie żal ,żal mi was

Gość gość
A nam zal ciebie, ze masz taki spaczony gust jak twoja psiapsiolka Kasia. I nie chodzi tu o stol w kuchni.

Gość NiePowiemJuzNic
Z drugiej strony jakie to zabawne, jeszcze 15 lat temu taka ilość dzieci nikogo nie dziwiła a raczej była powodem do dumy, a teraz wszyscy którzy mają powyżej 3 to patologia. Ale faktem jest że dla mnie o patologię zakrawa to że paliła karmiąc dziecko, bo taka przyjemna chwila dla malucha nie tylko zakoduje się w jego głowie jako zaspokojenie głodu i chwila bliskości z matką ale też z ”PRZYJEMNYM” zapachem papieroska. No ale Kaśka to mądra osoba i pewnie już dawno doszła do wniosku że jak pali w mieszkaniu to całe mieszkanie i tak śmierdzi fajkami więc dzieciakowi i tak to nic nie pomoże. Poza tym mnie najbardziej zastanawia dlaczego ludzie którym się nie przelewa i mają dużo dzieci zawsze mają kasę na fajki, a obecnie nawet te cygarety z Ukrainy to koło 7zł za paczkę stoją.

Gość Asia Polak-Stoinska
przepraszam bardzo pali tylko na balkonie nie wiem czy zauważyliście w łazience zamontowała jako jedyna wentylator właśnie ze względu na dzieci

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Kiedyś fakt nie dziwiło nikogo że ktoś ma 5 dzieci, ale zauważyć trzeba, że wtedy to raczej była najpierw mama, tata i potem dzieci nawet i 10. A nie teraz co dziecko to nowy tatuś a dla reszty nowy wujek. To się nie podoba a nie, że ktoś ma dużo dzieci. Znam rodzinę z piątką są szczęśliwi, radośni no i mama nie pali. Też mnie dziwi, że kogoś stać na fajki jak na inne rzeczy brakuje. Przyjaciółko Kasi to miłe z twojej strony że tak bronisz koleżanki ale brak ci obiektywizmu zdecydowanie

Jesli chodzi o t cala Kasie to nie zyskala ona sympatii, bo nie przypomina wiekszosci kobiet. Fakt, ze jej niektore teksty byly smieszne jak ten o porownaniu sukni slubnej do lazienki czy tez to jak sie obrazala, ze tego jej chlopa pochwalili, ale ogolnie to byla silna babka. Widzom bardziej do gustu zawsze przypadnie biedna, poszkodowana i uciemiezona Rybinska (nie mam nic osobiscie do Rybinskich) niz silna baba co tupnie noga i powie kazdemu gdzie jego miejsce:P Takze nie sadze byt u byly maz Katarzyny pisal, ludzie jej nie polubili. Ludzie nie lubia tak silnych, ze az niemal despotycznych kobiet, a taka ja przedstawil tvn, bo czy taka jest w rzeczywistosci to nie wiemy. Nie wiem dlaczego ktos sie czepia jej, ze z tym facetem sie nie tulila, za reke nie trzymala i nie wiem co tam jeszcze:O Nie kazdy zachowuje sie w zwiazku jak nastolatkowie, wiecznie mizdrzacy sie i tulacy. Ja tez z mezem publicznie sie nie afiszuje z uczuciami, bo nie lubie. Moze oni tez nie lubia? A juz z tym paleniem to naprawde przegiecie:O Bo jak pali to margines, tak? Nie tylko ona w tym programie pali pewnie, ale inni o tym nie mowia. Juz nie robcie z palacych jakichs meneli:O

aha i oczywiscie za skrajna glupote uwazam naklepanie dzieci (mimo nie wiem jak wielkiej milosci do nich) nie majac dachu nawet nad glowa. To jest naprawde przerazajace:O A sama bohaterka jak widac kontrowersyjna:P Podobalo mi sie jedynie, ze z honorem jak ktos juz pisal przyjela przegrana.

Gość NiePowiemJuzNic
A poza tym ta cała Gatka i niby oczernianie Kaśki zaczęło się od tego że ludzie oglądając program i widząc co pisze o swojej wielkiej miłości z Januszem mieli pewien dysonans. Rozumiem że to nie nasza sprawa, ale wchodząc do tego programu stała się osobą publiczną i powinna się z tym liczyć że ludzie będą wścibscy. Może i tvvn tak to pokazała, choć wątpię albo Janusz taki jest – i to może on nie chciał żadnych ckliwych scen w programie. Ale ludzie opisują to co widzą i słyszą i każdą ściemę uwypuklą 1000 krotnie.

Gość gość
Ten program jest tak dretwy ze mi kutas opada :( jak mozna taki beton ogladac? ludzie czy was popierrdolilo doszczetnie? zidiocenie spoleczenstwa totalne :o

Gość gość
No to powiedz mi co ty oglądasz? Rocka i Roja?

Gość gość
Nie ogladam, czytam ksiazki. A to co wy ogladacie zobaczylem przypadkiem i jestem zalamany.. plytka rozrywka dla mas.. a potem takie bydlo jak wy ma decydowac o losach tego panstwa, szok 🖐️

program moze i jest rezyserowany i wiem, ze oni musza z siebie ofiary robic i ckliwe historyjki opowiadac co mi sie nie podoba, bo mnie nie obchodzi ile oni mieli dzieci, co im umarlo, jakie sie urodzilo:O Ludzie to ogladaja, bo chca popatrzec na aranzacje mieszkan, zobacyzc jak ktos urzadza mieszkania, a to wcale glupie nie jest. Lepsze to niz jakies top model czy kocham enter:O

a co? jak ktos obejrzy ten program to znaczy, ze ksiazek nie czyta? Ja tez czytam ksiazki co mi nie przeszkadza w obejrzeniu tego programu. Ty jakos czytasz ksiazki a tez siedzisz na niszowym forum:D

Gość Goźć
Zaraz się okaże że On nic nie ogląda, a na ten program wpadł przypadkiem miedzy X-factorem a Boże! Jak oni śpiewają:( PS. A po słownictwie to widać że zatrzymałeś się na Masłowskiej, Witkowskim albo po prostu na 13 księdze Pana Tadeusza:(

Gość gość
Do tego co czyta książki, to jest dla nas rozrywka,ten program nie służy do wzbogacania wiedzy historycznej,kulturoznawstwa lub filozofowania Ludzie potrzebują też luźnych tematów a nie tylko opera i lektury Znalazł się intelektualista za suche co na kafaterii siedzi, ha ha

Gość gość
"intelektualista za dyche" z kafe,ha ha

Gość gość
Aha, wiec ogladac BOD to wstyd, a wchodzic na kafe to nie wstyd ?

Gość Goźć
Ja lubię z Synem oglądać bajki, mamy ubaw i Funn. Intelektualnie mnie to słabo rozwija ale mina mojego Syna – Bezcenna!! A i książki też mu czytam:)

Gość gość
Podobno Marlena i Darek salon walneli tak samo jak kuchnie tylko inferna nie będzie. Oni przynajmniej maja luz i fann w tym całym programie, olewają rady mędrców i robią po swojemu.

Gość gość
Darek i marlena przestancie sie tu wypisywac. Badzcie dorosli. Ciagla autoreklama. Akurat panstwa moieszkanie z pozostalych.porgramie 4 podobna mi sie najmniej !!!!!

Gość Asia Polak-Stoinska
Juz slyszalam,ze mam niekorzystne zdjecie na FB :) Czyzby to ta sama osoba pisala? I co ? Myslicie,ze mi dowalacie tym ze wygladam tak a nie inaczej? Normalnie sie poplakalam z rozpaczy :) Wiedzialam,ze to przeworsdkie robactwo poleci na fb :) Od razu Juz mi to raz ex Kasi napisal ,ze potrzebuje chiriurga wiec nie bardzo mnie ruszaja te zalosne teksty co do mojego wygladu :) Ja niczyjej fizjonomii nie obrazam ,ale moze zapraszam na FB do obejrzenia pan Ani Futyry z Przeworska :) A i jeszcze niech ta pani sie pochwali swojom tfurczosciom. To ona jako obecna zonka ex Kasi zrobila z mezuniem nagonke na Kasie,opluwali wszystkich ,ktorzy jej bronili ,na privie :) Wiec dalej hejterzy leccie na fb ogladac moja niewdfarzona gebe :) Gdybym ja w moim wieku sie tym przejmowala jak wygladam,tobym naprawde miala nierowno pod sufitem :) A na fb sobie siedze,bo mam wakacje po ciezkich miesiacach tyrania w pracy i w szkole :) A ta szmire TVN ogladalam tylko dla Kasi,bo w ogole nie oglafam TV . Zycze milego przegladania mojego FB i tak wszystko jest poblokowane :) No i dlawienia z zazdrosci jak to sie zyje super we Francji :)