Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Wg mnie Rita pięknie urządziła salon. Nie rozumiem idiotycznych uwag co do kanapy w kwiaty. Sama mam podobną z ikeii i to nie jest babcine a nawet jeśli by było to co w tym złego? Jest z klasą z gustem ze stylem, co z tego, że to styl inny niż podoba się większości? Dla mnie tylko jej mieszkanie się wyróżnia. Reszta to sztampa prosto z katlogów mebli. Jedni lubią styl retro, inni nowoczesny. Chyba nie chodzi o to co się podoba Rozenkowej, prawda?

Gość gość
Swoją drogą gdzie można kupić tą sofę bo moja się już wytarła i chciałabym wymienić pokrowiec ale ikea już ich nie ma.

Gość gość
Oj szkoda, ze Ricia nie odpadla.

Gość gość
Oczywiscie, ze Rity mieszkanie sie wyrozna. Dziewczyna ma 27 lat, a mieszkanie urzadzone jak dla starej babki. Brakuje jej tylko 5 kotow.

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
No i tak jak mówiliśmy nikt nie odpadł. Mi się takie kwieciste kanapy nie podobają ale co kto lubi. Jak ja nie lubię jak ktoś mówi "dzisiej" Tragedia. Już wolę recytującą Ritę Roksana emocjonalnie nie wytrzymała, popłakała się biedna. A w zapowiedziach widać, że Rita będzie chować tw wiszące na wierzchu ubrania. I znowu podkreślone te 500 000 hahaha Czytałam, że syn Tuska za 500 tys kupił 130 mkw to mogę zrozumieć

A jeszcze mnie wnerwiła matka Rity co to kiedyś nie chciała podać ręki Michałowi, a teraz i owszem bo zarabia za granicą biedny pewnie nie jest no i chce jej córeczkę rozwódkę rozwydrzoną. Nie lubię takich ludzi.

Gość wszystko reżyserkaaa
ta Rity matka strasznie sztucznie się zachowywała z tą swoją niby dbałością

Gość gość
córunia mamuni :O itp. ale infantylna baba... jedna z drugą, a jej mama jak jakas Paris Hilton z pieseczkiem oczywiscie :O nie lubie juz tej Rity, niby doktorantka a w glowie fiu bzdziu jak jakas pensjonarka :O Jezeli Piotr i Roksana - to moze ze wspolczucia dla niego - ma swoje lata i jest sam, bez mieszkania nie znajdzie kobiety? a z drugiej strony po co mu mateiralistka? Rita i Piotr z córką mogliby jak dla mnie dzisiaj odpasc... Zaskoczyl mnie salon Darka i Marleny... Na plus. Ale jednak rodzina Rybińskich... ich salon spodobał mi się najbardziej, szczególnie pomysł ze schowaną sypialnią i podestem... Oni powinni wygrać:)

Gość gość
ty chyba cen w stolicy nie znasz :P "Czytałam, że syn Tuska za 500 tys kupił 130 mkw to mogę zrozumieć" - to jest mega interes i o tym byl artykul,mieszkanie bylo duzo wiecej warte, za 500 tys to mozna kupic 100 m ale pod warszawą a w miescie jakies 70-90metrów, w samym centrum placi sie okolo 10 tys za metr wiec wystarczyloby na 50 metrow...

Gość powinni już odpaść...
ciekawe gdzie Rybińscy zmieszczą w tej sypialence szafe ?? Tak samo jak w tym pokoju z zamkiem dla córki , teżnie było szafy...

Gość powinni już odpaść...
gość - chyba z drabiny spadłeś :P 10 tys HA HA HA i to jeszcze w tym czymś w szczerym polu 🖐️

Rity salon był po prostu niedopasowany, bo z jednej strony ascetyczna, dość nowoczesna, smukła część jadalna a z drugiej zwaliste różane meble jak z domu 70letniej londyńskiej starej panny która równo co 45min popija herbatkę:( A Rybińscy, jak na ten metraż i możliwości to Super, klasa sama w sobie, i piszcie sobie że lobbuje na rzecz Rybińskich ale nawet jeśli pól kolejnego programu będzie poświęcone ich niepełnosprawnemu dziecku to Oni zasługują najbardziej na wygraną. Ewentualnie Darek i Marlena, bo oprócz poprawnej aranżacji wydają się fajnymi ludźmi a z Darkiem napiłbym się wódeczki:)

Gość ciekawa jestem ,
po kadżym odc. jak ktoś odpadł to na drzwiach mieszkania pojawiała się gratka .pl , czy ktoś odnalazł te mieszkania w tym serwisie na sprzedaz ??

Gość ciekawa jestem ,
Rozenkowa jako jedyna chyba wysuwała na obradach ich fotkę razem z Ritą jako tych którzy mieliby odpaść.. nie rozumiem dlaczego tak się nimi zachwycają? innym potrafią zarzucić niefunkcjonalność a spójrzcie tylko na ten stolik w salonie , jak się przy nim zmieszczą podczas obiadu w 4 osoby ? nie mówię już o zaproszeniu jakichkolwiek gości..

Po dzisiejszym odcinku uwazam, ze odpasc powinna Rita. Jej infantylnosc i pretensjonalnosc jest tak drazniaca, ze brak slow:O Ten zestaw w rozyczki to porazka, nie wiem kto normalny w tym wieku funduje sobie takie paskudztwo. I rzeczywiscie nie pomyslala o swoim facecie, ale on tam robi za parobka, wiec co sie dziwic. Biedna, po rozwodzie Rita, ktorej eks maz nie blagal by zostala, nie dziwie sie, bo pewnie lzej mu sie zrobilo jak sie pozbyl glupiego pretensjonalnego dzieciaka:O Co do salonu to najlepszy mieli Rybinscy i Darek z Marlena, ale jednak ci Rybinscy sa bardziej na plus, swoja droga czego wy oczekujecie po takiej klitce, ze piszecie gdzie gosci beda przyjmowac? Nigdzie, bo w tej klatce nie ma miejsca na gosci. Jedynie Rita moze ich przyjmowac, ale rodzina z dziecmi? Oni sami tam beda sie kisic jak ogorki w sloiku, a wy jeszcze chcecie gosci tam zapraszac:D

Gość gość
Ta cena to jest, chyba cena mieszkania, wraz z meblami. Dlatego taka wysoka. Chociaz jak dla mnie to i tak bardzo wygorowana.

Gość gość
za wnętrza to 100tys max , mieszkanie nie więcej niż 300 na pewno

Gość gość
A co wy wiecie o cenach mieszkań To normalna cena nowego mieszkania pod Warszawa Wszystko mierzycie miara swojego portwela Mieszkacie w jakiś pgrowskich blokach porośniętych chwastami z jednym spozywczakiem,żyjecie z zasiłku ,alimentów,renty lub paru złotych ze zbierania jabłek u sadownika i myślicie ze cala Polska tak wygląda jak wy macie

kto tu zyje z zasilku i nie wiadomo gdzie to mowic nie bede, ale moze jak zajrzysz do portwela(:D) to zobaczysz. Oczywiscie, ze cena wygorowana jak na taka ciasnote:O Pol miliona? A to ciekawe, bo reszta mieszkan o tym metrazu, w tym samym miejscu, tej samej firmy kosztuje zaledwie ponad 200tys. A te pol miliona? Mowia tak, bo licza na to, ze debile sie nabiora i przeplaca. Jak widac juz mamy pierwszych chetnych:D

nikt normalny nie zaplacilby pol banki za klitke w miejscu gdzie psy d****i szczekaja:O Ale oni musza pieprzyc takie farmazony, bo licza, ze glupka znajda. A o cenach nieruchomosci akurat mam pojecie i wiem, ze ta cena to bzdura, nikt normalny i majacy pojecie o nieruchomosciach nie zaplaci tyle za mieszkanie, ktore nawet 60m2 nie ma:O

Gość gość
A ty mieszkasz w jakiejś miescinie zabidzonej z zulami pod sklepem,kupiłaś sobie kolorowe krzesła do mieszkania i swiatowca udajesz z superowskim gustem dizajnerskim Polaczki zawistne

Gość Czy ktoś mi może wyjaśnić
dlaczego Rita jak coś mówi to potrząsa głową jak kobyła? Mamusia zięcia nie chciała - bo to wyższa sfera, pracuje na stacji paliw, a tatuś bułeczki rozwozi...i to ma byś ten 'wyższy' poziom? Ludzie jaka to głupia i płytka panienka:-o

Gość gość
a gdzie się podziała ta pani z dziećmi co każde ma innego tatusia? wywalili ją i potomstwo na bruk?

Gość gość
Dokładnie , mama Rity zachowuje się jak niezła pańcia

Gość najsboobs
uwagi po dzisiejszym odcinku: 500 tys za mieszkanie hmm 2 pokoje w jw stan deweloperski ok 230tys wiec 3 pewnie niecale 300 tys. Pewnie dorzucili budżety ze wszystkich pomieszczen ale dalej nijak to sie ma do 500 tys :D To co rzuca sie w oczy co z tego ze dostaja np 20 tys na salon jak jezeli przyjrzymy sie wykonczeniu pomieszczen to jest to partactwo :/ wszystko robione w pośpiechu za kilka miesiecy zacznie im odpadac :) Dziwnie dzisiaj rybinska sie wypowiadala ze ma dosc spania na rozkladanej sofie - a'la księżniczka. Rita jak zwykle+parobka ustawia, Piotr nie zawiódł ledy muszą być , Darek raz panele raz podloga z drewna - niedlugo zacznie ten super parkiet odklejac sie :D

Gość gość
hahaha sory ale jaka ksiezniczka?? :D czy to dziwne,ze dorosla osoba ma sdosc spania na takiej kanapie? rozkladanie, skladanie lozka to nic fajnego... niby duzo osob w naszym kraju tak zyje i wiesz to jest chore, bo w takiej Anglii kazdego przecietniaka stac na byle domek, gdzie kazdy ma sypialnie z normalnym nierozkladanym lozkiem i dodatkowo jest salon a u nas w tym chorym kraju metr mieszkania w bloku w miescie zaczyna sie od 3tys (w malej miescinie) a konczy na 13 tys. w stolicy i to jest stan deweloperski... nie uwazam by trzeba byc ksiezniczka aby moc sie wyspac, widocznie Tobie obojeyne mozesz spac nawet na worku siana :(

Gość gość
no już z tym że stać przeciętniaka to nie szalej, biedota dostaje i mieszka prawie za friko od państwa po prostu

Gość gość
Jaki normalny facet wytrzymałby z taka Rita? Wyzsza sfera,francja-elegancja Chyba raczej leczenie kompleksów i chęć bycia "elyta" Mama na stacji benz,tata rozwozi pieczywo i wielka pancia dama Jedyny został z blokowiska chłopak zakochany w niedostępnym owocu od przedszkola Dla niego Rita jest jak pomarańcz za komuny,albo banan - coś luksusowego i nidostepnego i ludzi się ,heh Wyobrażam sobie jak wygląda życie z nią, falbanki,filiżanki,kwiatki i KLEKAJCIE NARODY Bo od urodzenia rodzice wychowywali ja żeby była kimś lepszym od reszty

Z Anglią to prawda. Moja siostra mieszka pod Londynem. Tylko mąż pracuje dwoje dzieci wprawdzie siostra jakieś zasiłki na dzieci dostaje ale nie są to duże pieniądze. A dom wynajmują na nic im nie brakuje, dzieci wszystko mają. Dom trzy duże sypialnie na górze i łazienka. Na dole salon jadalnia kuchnia i łazienka oraz niewielki ogródek. W Polsce nie mogli odłożyć nawet na kawalerkę

Gość gość
Nie tylko w Anglii ale na zachodzie całym tak jest dostaje się segment z ogródkiem,maz pracuje,kobieta ma zasilki na dzieci a w Danii np wyprawkę do szkoły i przedszkola funduje państwo,za to ze masz dziecko,to obowiązek państwa A u nas w Polsce nie dość ze mieszkania są niedostępne to jeszcze rząd wymysla ustawy żeby okradać obywateli np teraz myślą o podatku za to ze się parkuje samochodem na ziemi,paranoja