Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
11.50 Prawda. Zostawili tych co lubi膮, a raczej tych co s膮 pokorni, podlizuj膮 si臋 do jury i daj膮 sob膮 pomiata膰. Jurek ma za siln膮 osobowo艣膰 偶eby tak si臋 dawa膰. Podobnie by艂o z Karolin膮. 艢lamazary i p艂aczki b臋d膮 w finale.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja tam nie lubie tego dennego programu ale uwazam ze ten w lokach nie powinien odpasc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze, 偶e zacz膮艂 si臋 temat Boguszewskich na facebooku. B臋d膮 Wam zarzuca膰, 偶e nie potraficie pokaza膰 swojej twarzy, 偶e jeste艣cie bez serca i macie w sobie sporo jadu. Ciesz臋 si臋, 偶e jest jaki艣 odsetek ludzi, kt贸rzy nie dali si臋 omami膰 TVNowsk膮 szmir膮, kt贸rzy my艣l膮 samodzielnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba lizac d**y jak wszedzie ! nie mozna miec swojego zdania (bo jak je masz ) to lecisz na bruk ! jeszcze raz powtarzam JUREK nie powinien odpasc kurcze jestem oburzona tym !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ryjek pokaza艂 jakim jest 艂askawc膮 i pochwali艂 Jurka. Tak naprawd臋 to zazdro艣ci艂 mu ca艂y czas i mo偶e troch臋 by艂 z艂y 偶e Jurek przymila si臋 do Elizy. Na koniec Ryjek albo poczu艂 wyrzuty sumienia, albo wiedzia艂 偶e Jurek odpada , poczu艂 satysfakcj臋 i z tej rado艣ci a偶 go pochwali艂 :-) Po jaki chooj Ryjki w og贸le przylaz艂y do tego odcinka ? Chyba zdewastowa膰 Wojtkowi salon. Takie kolorowe cegie艂ki to sobie na podw贸rku ma艂e dziewczynki maluj膮 kred膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no no

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten pan co ma te dwie corki to fajny kacik do spania zrobi艂- tez bym taki chciala !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Popieram.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wojtek powiedzia艂 偶e nigdy nikomu nie odda艂by swoich kluczy. Przynajmniej jeden szczery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta ta ta ludzie bardziej jad膮 tych z dd na f.b. ? ha ha smieszne tylko nie chcecie widzie膰 偶e negatywne opinie na ich temat to wi臋kszo艣膰 z anonimowych profili :) - to jest dopiero ustawiony komentarz niby widz贸w :) Ja kibicuj臋 ojcu z c贸rkami i DD :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem sympatykiem zadnej rodziny,dla mnie to niestety jakis niewypal Tvn ale 3edycja i tak bedzie bo program ma duuuza ogladalnosc i wzbudza wiele kontrowersji a tym samym nabija kase Tvn w mysl zasady; niewazne co o tobie mowia-wazne ze mowia.Rozenkowa do tej pory nawet lubilam ale w tym programie jest mega niesprawiedliwa a reszta jury juz sie nic w sumie nie odzywa,jeszcze w zeszlych odcinkach cos probowali a teraz...wiedza ze i tak Rozenkowej nie przekrzycza,tylko co na to producenci????Wracajac do salonu to dd salon ok,katalogowy ale ok,nie kazdy posiada umiejetnosci art lub wykonczeniowe i w tym momencie oceniany jest twoj styl i gust,funkcjonalnosc itp.Moim zdaniem Jurek nie piwinien odpasc bo jego salon jest naprawde super,nowatorski i taki inny a lawa mnie powalila na kolana(z checia bym u niego taka zamowila) pomysly ma fajne oprocz tych plaskorzezb :-) na scianie,rozumiem jakas jedna ale wszedzie?Nawet na balkonie?Mogl troche pochamowac swoja ekspresje i mieszkanie byloby najlepsze ze wszystkich.Chlop sam sobie ziaziu zrobil a jego zona wlasnie o tym mu mowila a on uparty,no szkoda.Moim zdaniem w tym odc powinien odpasc Gor,kuchnia porazka,salon jeszcze gorzej,nie bylo nic co obroniloby ten salon.Nastepnej odycji nie ogladam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ca艂e jury tak si臋 zna na urz膮dzaniu wn臋trz jak 艣winia na bankowo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zauwa偶y艂am jakie艣 dziwne podobie艅stwo mi臋dzy starsz膮 c贸rk膮 Wojtka a Ewk膮 :D albo mi si臋 wydaje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 Przepraszam, 偶e napisz臋 to w ten spos贸b. Po tym co zobaczy艂am wczoraj widz臋, 偶e ten program dzia艂a na zasadzie kto ma gorzej/kto wzbudzi艂 wi臋cej wsp贸艂czucia u widz贸w? A widzowie lubi膮 czu膰 si臋 lepsi od tych biednych pokrzywdzonych, maj膮 jedyn膮 szans臋 by pokaza膰 swoje mi艂osierdzie. R贸wnie dobrze te rodziny mog艂yby bra膰 udzia艂 w konkursie kto nazbiera wi臋cej kiep贸w pod blokiem, albo kto zje wi臋cej surowych jaj. Aran偶acja i wystr贸j wn臋trza to tylko z艂udzenie - liczy si臋 smutna historia i sponsorzy mog膮 si臋 promowa膰. ------>>>>> trafne spostrzezenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziwisz si臋, 偶e tyle wpis贸w odno艣nie DD z anonimowych profili? bo ja nie. przecie偶 obro艅cy DD to jak obro艅cy krzy偶a w moherowych beretach. ludzie, kt贸rzy pisz膮 co艣 negatywnie o DD 艂ami膮 stereotyp utarty w tych zakutych m贸zgownicach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piwnica te偶 si臋 powtarza i wsz臋dzie pakuje dechy i ceg艂臋 i jako艣 nikt nie ma pretensji. A Jurek chcia艂 pokaza膰 co艣 swojego i troch臋 si臋 pochwali膰 umiej臋tno艣ciami. A gdzie mia艂 to zrobi膰 ? Przed blokiem ? Ta sypialnia z tancerk膮 jest bardzo 艂adna. Kolorki zawsze mo偶na zmieni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty jelopo moherow nie obrazaj a uczestniczy wszyscy sa dla mnie antypatyczni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam bym sie bala spac na takim wyrku jak zrobil gor ! ten salon do kitu ! nie raz zalicza glebe na tym wyrze !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
DD to zwyk艂a patologia. W sklepie by艂o wida膰 jak warczeli na siebie i wyrywali sobie kartki. Potem jej ordynarne teksty przez telefon. Dla mnie to margines spo艂eczny. Na pewno ci膮gle robi膮 awantury. Ona przecie偶 ca艂y czas drze t膮 krzyw膮 mord臋. Takie co艣 dostaje si臋 w genach. Dzieli ich niewielki krok od libacji alkoholowych w tym "pi臋knym" salonie. Wsp贸艂czuj臋 takich s膮siad贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hmmm ale jakby nie by艂o to Salvador Dali robi艂 pi臋kne jajecznice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Miej za s膮siad贸w Boguszewskich. To ci膮gle b臋dziesz 偶y膰 w poczuciu winy, 偶e mo偶e im przykro jak Ciebie odwiedza rodzina?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak tak bo starsza c贸rka Wojtka jest ca艂kiem podobna do swojej mamy Ewki :):) by艂ej 偶ony Wojtka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jurek uparty i niepokorny typ. Nie b臋dzie mu jaka艣 Rozenkowa plu艂a w twarz :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biedny Tomek zacz膮艂 po bratersku zwraca膰 uwag臋 dla DD. Wida膰 偶e wkurza go ta fuszera. Ale wystarczy艂o jedno spojrzenie Ma艂gorzaty oznaczaj膮ce "siad!" i Tomek ju偶 pokornie milczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co ta tr贸jka jury skoro racj臋 musi mie膰 zawsze Rozenkowa , a pozostali robi膮 za manekiny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U Gora to wyro i ten projektor chlam, chlam, chlam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spaliby艣cie na takim materacu opuszczanym ? ja piertole :O wieczorem Gor m贸wi do 偶ony- zejd藕 ze 艣rodka pokoju bo spuszczam !albo d艂ugo jeszcze b臋dziesz w lazience ? 艂贸偶ko ju偶 spu艣ci艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha dobre :D albo "dzisiaj ty mi spuszczasz 艂贸偶ko " :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co艣 czuj臋 po ko艣ciach 偶e gor wyleci w 艣rod臋 za du偶o negatywnych komentarzy na fejsie maj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawostkiii
ogl膮dali艣cie mo偶e kiedy艣 MAM TALENT? Pami臋tacie p贸艂fina艂y i takiego kukie艂karza? Kiedy艣 do naszego biura przysz艂a jego ciotka i zacze艂a opowiada膰 ciekawostki odno艣nie tego typu produkcji- jak go wybrali na p贸艂fina艂 od razu z produkcji zaznaczyli zeby przygotowa艂 co艣 ekstra na teraz bo do fina艂u na pewno nie przejdzie bo finali艣ci zostali ju偶 wytypowani. Albo spos贸b na mode Sablewskiej i jej uczestniczki tj. aktorki z ukrytej prawdy.... Tak samo jest w bitwie o dom - z tych kilku rodzin kt贸re si臋 zakwalifikowa艂o producenci z g贸ry ustalili 3 finalist贸w , rodziny kt贸re najwi臋cej wzbudzaj膮 kontrowersji/sympatii kt贸re bed膮 mog艂y przyci膮gn膮膰 widz贸w i naci膮gn膮膰 ich na s艂anie sms贸w , du偶膮 ogl膮dalno艣膰 a co za tym idzie przekaz podprogowy i lokowanie produkt贸w. Ja tam lubie tego typu programy ale wiem ze jest to wszystko mocno przejaskrawione, wyre偶yserowane z jednych robi sie egoistycznych artyst贸w z innych pokrzywdzonych przez los biednych bidulczyk贸w

Udost臋pnij ten post