Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie dobrze mogli by膰 po 艣lubie i pozosta膰 przy swoich nazwiskach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
17,21 Co to znaczy to s艂owo ,,gimdaza"mo偶e najwy偶szy czas 偶eby艣 spojrza艂a na siebie i nie ocenia艂a innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale we藕 sobie sama nie odpisuj na posty ;/ Ja spiny nie mam, raczej razi mnie to, 偶e nie umiesz czyta膰 ze zrozumieniem. I sama si臋 najwi臋cej emocjonujesz bo po pierwszym moim po艣cie w tym temacie zacz臋艂a艣 mnie obra偶a膰, zamiast kulturalnie, jak cywilizowany cz艂owiek podj膮膰 temat i powiedzie膰 co masz do powiedzenia, a od razu wyskakujesz z obelgami. Musia艂am wi臋c zej艣膰 do Twojego poziomu i odpisa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochane, widzia艂y艣cie mo偶e jak w zwiastunie nakr臋ca si臋 Rozenkowa w trakcie obrad? Jak sobie r臋k膮 macha do rytmu. Kto jest za tym, 偶eby Rozenkowa w finale rapowa艂a przemawiaj膮c do ludzi 偶eby g艂osowali na DD? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To akurat pisa艂am JA, a nie osoba z kt贸r膮 toczysz boje. Niepokoj膮 mnie Twoje urojenia. Nie zgrywaj teraz takiej kulturalnej, jak cz艂owiek ma klas臋 to nigdy nie schodzi poni偶ej parteru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak cz艂owiek ma klas臋 to nie wytyka nikomu b艂臋d贸w na forum publicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.11.13 pani psycholog czy co? Na szcz臋艣cie nie musz臋 zgrywa膰 ani kulturalnej, ani inteligentnej. Po prostu ju偶 taka jestem! Do poziomu zosta艂am zmuszona, 偶eby zej艣膰 by wyt艂umaczy膰 to co napisa艂am wcze艣niej. Niestety to by艂 b艂膮d :( ko艅cz臋 dyskusj臋 bo tu o niczym nie mo偶na porozmawia膰. Na ka偶dego pojazd, hejt itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gwoli 艣cis艂o艣ci NIE napisa艂am, 偶e mam klas臋, tylko, 偶e musz臋 zej艣膰 do czyjego艣 poziomu. Czyli jednak nie umiecie czyta膰 ze zrozumieniem. Hehehe chyba jednak pisze to wszystko jedna i ta sama osoba! Pozdrawiam gor膮co. Szkoda, 偶e brak贸w z podstaw贸wki nie da si臋 tak szybko nadrobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha, jaki psycholog? Przecie偶 tu siedz膮 same: Ba艣ki Ciury艂o Wichury, gimnazjali艣ci, zazdro艣nicy, osoby pluj膮ce jadem. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cz艂owiek na poziomie te偶 nie wytyka nikomu b艂臋d贸w i nie wyzywa na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobra skoncz to, jedna i ta sama osoba pisze to wszystko bo chyb a nie chce sie kilku osobom bawic w takie odpisywanie. to jest forum o gogolweskim czy o bitwie/??? dalej mowic jakie macie typy na ten tydzien??? widzieliscie juz zapowiedz nowego odcinka?? czytalam wczesniej ze w tym odcinku ludziska obstawiaja ze odpadnie DD i w tej tabelce na wiki tez tak jest i co wy na to cukiereczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O Ty biedna, pokrzywdzona, zmuszana do zni偶ania si臋 do czyjego艣 poziomu. Mo偶e troch臋 odpowiedzialno艣ci za w艂asne czyny? Jak ko艅czysz dyskusj臋 to b膮d藕 w tym konsekwentna i zamilknij. 艢l臋 pozdrowienia na te Twoje ,,wy偶yny". ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O kurde! ja sko艅czy艂am studia..nie jestem z gimbazy :( dobrze, 偶e przynajmniej pluj臋 jadem...ufff ul偶y艂o mi, mog臋 spokojnie siedzie膰 na tym forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 si臋 nie za艂apa艂am na GIMBAZY :) Je艣li chodzi o odcinek to najgorzej w mieszkaniu - ca艂o艣ciowo maj膮 wg mnie Bisharyani i to oni powinni odpa艣膰. Nie p艂aka艂abym jakby odpadli Boguszewscy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 kto艣 tu napisa艂, 偶e zrobi艂by sobie w domu te dzie艂a Jurka, kto艣 mu odpisa艂, 偶e chyba jest idiot膮. Innym razem kto艣 napisa艂, 偶e ma w 艂azience jakie艣 tam szafki, kto艣 go zjecha艂, 偶e to jest beznadziejne i niemodne. Kto艣 wyra偶a swoj膮 opinie i kto艣 mu od razu odpisuje, 偶e m贸wi 藕le, do doopy i w og贸le. Takie ju偶 jest forum to i nie tylko to, wi臋c trzeba to "przyj膮膰 na klat臋" My Polacy tak mamy, lubimy niskie ceny i ocenia膰 innych, a najlepiej krytykowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta tabelka z Wikipedii si臋 niestety sprawdza :( ja sobie j膮 艣ci膮gn臋艂am kiedy艣 tam i od chyba 2 odcink贸w odpadli Ci, co wg tabelki odpa艣膰 powinni. Mo偶e tvn ma taki pomys艂, 偶eby Gor wygra艂, 偶e niby tacy tolerancyjni jeste艣my?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i o co i o kogo te k艂贸tnie to i tak nie zale偶y od nas tylko od organizator贸w a te sms s膮 tylko po to 偶eby im si臋 zwr贸ci艂o i jeszcze zarobi膰.Co to za r贸偶nica kto wygra na pewno nie widzowie,kt贸rzy tu si臋 tak k艂贸c膮.No chyba 偶e tu siedz膮 sami uczestnicy i mo偶e paru widz贸w kt贸rzy czytaj膮 i co艣 wtr膮c膮 si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha ludziki boja sie teraz pisac bo wyrazeie swojej opini grozi pojazdzikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ogl膮da艂am zwiastun i widzia艂am jak Rozenkowa si臋 spina,broni dd i m贸wi do Tomka, mnie ona przera偶a, wygl膮da jakby mu grozi艂a, ja bym nie wytrzyma艂a, wzie艂a po cichu kija i jej znienacka przywali艂a w ryj, fik艂aby i kulasami si臋 zakry艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 wydaje 偶e tabelka zgadza si臋 do momentu fina艂u, a te trzy pierwsze pary s膮 tam w przypadkowej kolejno艣ci. To troch臋 dziwne 偶e tvn oczekuje emocji i nie zdradzania szczeg贸艂贸w a jednocze艣nie pozwala na ujawnienie tej tabelki. Nie wiadomo o co tu chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieni膮dze ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem dlaczego do programu wesz艂a rodzina Gora i Ani. Maj膮 dom, tyle 偶e nie jest wyko艅czony. Nie widzia艂am tam te偶 偶adnej inwencji tw贸rczej. Z kolei rodzina polsko-meksyka艅ska gnie偶d偶膮ca si臋 w jednym pokoju u rodzic贸w nie wesz艂a do programu. To, 偶e Gor i Ania wzi臋li kredyt, kt贸rego nie mog膮 sp艂aca膰 - to ich problem. Maj膮 wsparcie te艣ci贸w, kt贸rzy p艂ac膮 im raty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale b臋dzie zd****o jak tabelka si臋 sprawdzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wytlumaczcie prostym ludzikom o co chodzi z ta tabelka patrzy艂am na ni膮 i nic nie rozumiem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Panuje tu taka opinia, 偶e tabelka z uczestnikami: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_o_dom zdradza w jakiej koleno艣ci odpadaj膮 uczestnicy. Kolejno艣膰 jak na razie si臋 zgadza艂a, st膮d domys艂y, 偶e program jest z g贸ry wyre偶yserowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli wed艂ug tabeli teraz ci z bidula powinni odpa艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dajcie linka do tych z bidula

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prosz臋 bardzo bitwomaniacy :) szpiegujmy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂a艣nie przypadkiem natrafi艂am na perfekcyjn膮 pani膮 domu... z jakim zapa艂em pani Ma艂gorzata przekonuje do sprz膮tania te kobietki... ale masakra same reklamy, a to work贸w do 艣mieci, a to preparat贸w do czyszczenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenkowa w og贸le nie ma atmosfery luzu, tak samo przy Perfekcyjnej, spina si臋, sytuacja grozy i wielkiej powagi, jak m贸wi to ma takie wytrzeszczone oczy i ustami przesadzi艣cie WYRA殴NIE wypowiada s艂owa a ci do kt贸rych m贸wi s膮 sparali偶owani , patrz膮 i maj膮 min臋 uczniaka przy tablicy kt贸ry nie wie jak zadanie rozwi膮za膰

Udost臋pnij ten post