Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość poTOOLna
Hej mam pytanko, czy wasze posty tez są usuwane z kafeterii? kiedyś napisałam jeden post po drugim i było ok, patrzę na drugi dzień a pierwszego wpisu nie ma. Rozumiem, ze z facebooka usuwaja wpisy ale tutaj....

Gość gość
tutaj tez usuwają bo Marta się wkurfiła

Gość poTOOLna
Właśnie na jej temat napisałam.

Gość gość
A gdzie lasso ?

Gość gość
buraki jedne :D

Gość gość
Do sklepu go wysłała przez balkon się darła i dżem kup ..... To mogli zakwas kupić a nie buraki na tarce trzeć pokazówka :(

Gość gość
widzę, że ktoś tu nie potrafi oglądać ze zrozumieniem :) Przecież jak liste robiła, to na liście oprócz buraków było też kilka innych rzeczy, w końcu ten barwnik co wlewali do farby był dosyć intensywny, a sok z tartych buraków jest bardziej przejrzysty. Na logike - jak pieknie telewizja was zmanipulowała.

Gość gość
heheh dobre z tym burakiem :D a ta sypialnia dziewczyn to wygląda jak pokoj Dimy, ta narzuta tak wyglada, ale może mi się przywidziało nie ogląłdałam szczeólowo

Gość gość
zaraz coś zobaczycie a ja powiem o co mi chodzi za chwilkę. Marta płacze na zawołanie albo się wygina.Nie pomaga Piotrowi,tylko mu przeszkadza,. nic nie robi.Nie przeprszam ciągl zadaje to samo pytanie-jak ja dziś wyglądam,czy podobam Ci się-innych tematów nie ma.Może tak jak Natalia Siwiec chce zabłysnąć i stać się rozpoznawalną i może kiedyś będzie z nią jakiś program-tylko ,że Natalia to piękna kobieta

Gość gość
Jaka noc jak za oknem dzień :-D ale fajny rysunek.

Gość gość
15.03 Coś nerwy widzę puszczają he he . W ilu częściach można odpowiadać ? Opóźnione myślenie i chaos w główce ? Biedaczka ,jak się przejęła.

Gość gość
Super masz pomysły. Proponuję zrobić całą serię rysuneczków o wszystkich uczestnikach :-)

Gość gość
(20.11) A skąd wiesz że nic nie robi, pokazali ją ledwo trzy minuty a ty to łyknęłaś. To tak samo jak z tymi burakami. Nagle z kilku utartych sztuk wyszło całe naczynie czystego, intensywnego soku . Ciekawe czym oni to odcedzili tak dokładnie i nawet przypadkiem tarkę mieli przy sobie. Nie wspominając już że z soku buraczanego wyszedłby troszkę inny kolor. Tak więc jest to przykład jak telewizja kłamie :-)

Gość gość
Ha ha ! To jest dobre z tym mopem. Uśmiałam się, dzięki :-D

Gość gość
farby zapomnieli a o tarce nie :D

Gość gość
Bo oni noszą tarkę zawsze przy sobie. Tak na wszelki wypadek :-D

Gość gość
Od pewnego czasu zauważyłam,że jak piszemy o innych osobach niż para Piotr i MArta to spokojnie wymieniamy się spostrzeżeniami,ale jesli ktoś powie coś na tą parę to spływa lawina obelg,wyzwisk,chamstwa-przejrzyjcie nasze wpisy od 10 strondo tyłu.Jakaś niegrzeczna wielbicielka tej pary a może oni sami próbują kierować nami,biorą nas za mało myślących-a sami nie potrafią się ukryć

Gość gość
W przypadku tej rodziny nie ma mowy o pozorach.pewnych rzeczy nie da się ukryć.To co soba zaprezentowała Marta widać, ze bardzo jej to odpowiadało. Sposób w jaki mówiła, co mówiła, jak się poruszała. Choćby nie wiem jak tv starało się zmontować materiał na niekorzyśc to widać, że ona świetnie się z tym czuła. Pokazała jaka jest, była w swoim żywiole, ona tym żyła. jakoś inne babki potrafiły się zachować. I nawet z tą folią to wygladało jak zabawa a tutaj....

Gość gość
ja tez to widze.Jak tylko porusza się ich temat to juz jest atak na nas.jak sami piszą na inne rodziny żeby zmienic temat to jakoś nikt nikogo nie obraża.Widać charakterystyczny styl Piotrka.

Gość gość
ja nic nie łykam.a juz napewno nie twoich manipulacji.zapamiętaj sobie, że jak ktos skłamał raz a w przypadku tej rodziny było tego znacznie więcej pisaliśmy na poprzednich stronach i nie bedziemy się powtarzac to komuś takiemu nie mozna zaufac bo wiadomo, ze skłamie kolejny raz.

Gość gość
Jakich manipulacji ? Napisałam obiektywnie jak to widzę i takie samo zdanie mam o innych uczestnikach czyli że pokazują każdego kilka minut to trudno kogokolwiek ocenić. A jeśli ty znasz tą kobietę osobiście, masz do niej jakieś żale to mnie to nie interesuje. To są wasze prywatne sprawy. A poza tym żaden z uczestników na pewno nie ma kryształowego charakteru i każdy ma swoje grzeszki jak to w życiu. Ja skupiam się na programie a nie na plotach osób, których nie znam.

Gość gość
Ps. Jak widzę to ty usiłujesz tu wszystkich zmanipulować.

Gość gość
nie trzeba znać, żeby potrafic ocenić czyjeś zachowanie.osoba wrażliwa za jaką chce się podawać nigdy by nie zachowywała się w ten sposób przed kamerami. Wiedziała, że zobaczy to cały kraj.Przecież to nie jest program ukryta kamera.Tak można się zachowywać w domu jak nikt nie widzi. Osoba wrażliwa, spokojna nie epatowałaby seksem przed kamerami.

Gość gość
Taaa, inne babki umiały się zachować. To chyba nie oglądałaś całości. Aleście się czepiły, jak rzep psiego ogona. Zaznaczam że nie jestem rodziną, znajomą ani samą Martą. Ale zauważyłam że jest tutaj osoba, która ma z nią osobiste porachunki i wykorzystuje to na forum. Kobito jedź do Marty, dajcie sobie po razie i już. Z reguły jestem neutralna, ale nie lubię takiego żmijowatego podjudzania przeciwko komuś.

Gość gość
Ręce i cycki opadają. Kobieto, przecież ten odcinek był okraszony seksem i każda tam nim epatowała. A co ona robiła gorszącego przed kamerami ? Bo trochę się powygłupiała ? Przecież nie rozebrała się do naga. Opanuj się. A twój tekst " tak można zachowywać się w domu " to dulszczyzna w czystej postaci.

Gość gość
nie znam Marty, nie chce jej znać, ale wystarczyło to co widziałam. Mam nadzieje, że po następnych odcinkach dojdziesz do tego samego wniosku.Tylko oglądaj uważnie.

Gość gość
(23.13 ) Najwyraźniej pomyliła ci się wrażliwość z nieśmiałością. Ja się uśmiechałam na widok tych scen, może trochę z politowaniem, ale zgorszona się nie czułam. Bardziej zniesmaczyła mnie ta dziewczyna co przeklinała. O kim wy będziecie pisać jak ta cała Marta odpadnie.

Gość gość
Nie mam problemu z uważnym odbiorem. Ale co widziałaś ? Bo zapytała faceta czy ładnie wygląda ? To była kokieteria i żartobliwe popisy . Zawsze bierzesz wszystko tak poważnie ? Nie bronię tej konkretnej osoby, ale śmieszy mnie, że jedna czy kilka osób podjudzają a reszta daje sobą sterować. Moim zdaniem jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek oceny.