Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Skoro dla ciebie przekleństwa Lindy i błazeństwa Wojewódzkiego świadczą o inteligencji to daleko jak widzę twój świat nie sięga. Kończy się na tym forum. A ja zaglądam tu dla rozrywki, poczytać jak prostacki i infantylny motłoch się burzy.

Gość gość
Widzę że tutaj jedna i ta sama osoba pisze komentarz , a następnie sama sobie na niego odpowiada oczywiście pochwałami.

Gość gość
zobaczyłysmy zadbaną kobietę i zazdrościmy ? ha ha ha ha to dowód na to w jakim ty środowisku zyjesz skoro Marta dla ciebie jest zadbaną super kobietą chyba w starym PGR porośniętym chwastami zyjesz

Gość gość
Większego dna od ciebie to już chyba nie ma. Przestań się w końcu błaźnić.

Gość gość
Akurat mieszkam w dużym mieście, nieźle mi się powodzi. Mąż ma firmę, a ja nie muszę pracować tylko dbam o siebie. I dlatego wiem jakie zazdrosne są te poczochrane i zalatane babiszony tyrające na kasie w marketach . Czyjeś bogactwo w oczy kole. I nie chodziło mi tylko o Martę, choć jest zadbaną i atrakcyjną kobietą. Wam przeszkadza dosłownie wszystko tylko dlatego że macie gorzej .

Gość gość
Baby ogólnie są zazdrosne jedna o drugą. Widać to szczególnie w pracy. Jak przyjdzie jakaś ładniejsza i jeszcze do tego mądrzejsza to już koniec. Rozerwą na strzępy, zniszczą, zdepczą. Taki babski świat.

Gość gość
skoro marta dla ciebie to zadbana atrakcyjna kobieta to ja byłabym dla ciebie miss świata

Gość gość
To lepiej nie pisz....

Gość gość
Marta akurat nie jest ładna więc nie ma czego zazdrościć... Ma bardzo pospolita urode ,a co najgorsze uważa sie za nie wiem co i to właśnie mnie irytuje. w ogóle cała rodzinka taka jakby sie uważała za lepszych

Gość gość
Dawaj fotkę , ocenimy.

Gość gość
a jeśli chcesz o przykład ładnej i zadbanej kobiety w tym programie to karolina Barańska jest ladna dosć i sympatyczna... napewno 100 razy lepsza od tej calej Marty. więc tu nie chodzi o zazdrośc ,ale jak widze ,że ktoś kto mało soba reprezentuje wygladem i zachowaniem sie uwaza za jakas gwiazde to mnie irytuje...

Gość monikaaaaaaaaa
A mnie nie chodzi ani o wygląd tej Marty ,ani o jej pieniędze ,ale widać ,że potrafi być wredna, a ja mam wyczucie do ludzi poprostu jest odpychająca

Gość gość
Hmm... figurę może i masz miss , ale z twarzą coś jest nie tak. Weź może nie pal tyle.

Gość gość
Fakt, bardzo ładna jest ta Karolinka.

Gość monikaaaaaaaaa
A najlepsi sa Karolina i Mieszko , podobny gust jak Mikołajczyków z poprzedniej edycji

Gość gość
To lepiej nie pisz.... Na więcej cię nie stać i wiesz to ja decyduje o tym gdzie chce coś napisać.

Gość gość
14.24 Oj tam zaraz wredna. A nie zasugerowałaś się przypadkiem komentarzami ? Bo ja najpierw oglądałam i wydała mi się spoko wrażliwą i sympatyczną kobietą. Ale po przeczytaniu komentarzy trochę się zastanowiłam. Być może poddałam się manipulacji.

Gość gość
28.03.14 Swietny obrazek, czekam na kolejne :-D

Gość monikaaaaaaaaa
już zanim przeczytałam komantarze miałam takie wrażenie... jak wdać nie tylko ja jej nie lubię....

Gość gość
Ja wiem czy podobny styl do Mikołajczyków ? Przecież oni szli w drewno i cegłę. I mieli bardzo ciepłe, przytulne wnętrza. A te zimne, szare betony to raczej z Jurkiem mi się kojarzą.

Gość gość
jak się ma 20 lat to każdy ładny he he he

Gość gość
Coś w tym jest. A jak wyczuwasz tą w pomarańczowych warkoczykach ? Bo raz wydaje mi się fajna, a potem znów wredota. Jakoś nie mogę jej rozgryźć.

Gość gość
Ha ha. Chodziło mi o to, żebyś przypadkiem nie pisała że jesteś inteligentna i miałam rację. Bo właśnie pokazałaś jej brak.

Gość gość
no skoro nie napisałam tego wcześniej ,dlaczego zakładasz że miałabym to napisać później .hmmm

Gość gość
14.32 Oj nie każdy.

Gość gość
Cieszę się że wreszcie zrozumiałaś. Ale lepiej późno niż wcale.

Gość gość
Nie dobijaj się .

Gość gość
Nie dobijaj się . To odpowiedź to tego mega inteligentnego człowieka ,który myśli że odkrył coś błyskotliwego .Tylko co rozumek .. 14.44] Cieszę się że wreszcie zrozumiałaś. Ale lepiej późno niż wcale.