Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Pokój Jurka ledwo mignęli nie potrafiłam go nawet ocenić przynajmniej widać że zrobił ten pokój po siebie najgorsze jet to jak pokazali dom dziecka drzewko za króla ćwieczka i załatwiony zameczek prze płacz Ewy

Gość gość
Oglądałam poprzednią edycję była ok. Tu mam wrażenie że zero polotu w połowie mieszkań . Decyzja jurorów odnośnie wyboru kreatywnych ponoć uczestników też mnie zadziwia. Słuchać natomiast nie mogę przesłodkiej narzeczonej Pawełeczka: (.

Gość gość
Do 7.22 Nikt nikomu nie zazdrości występu w telewizji. Jesteś jakiś niedowartościowany czy co ???? Dla mnie występ w takim show to błaźnienie się i ośmieszanie. W życiu nie poszłabym do takiego czy innego programu pokazywać swojego życia osobistego i się użalać nad sobą. I jeszcze ta gra na ludzkich emocjach.Są tacy co mają honor i tacy którzy go nie mają. A skrytykować chyba można, skoro ktoś na to zasługuje.

Gość gość
Nie oglądałam tego wcześniej. Ale teraz zaczęłam bo jest Jurek z mojej miejscowości. Wprawdzie znam go tylko z widzenia ale zamierzałam mu kibicować i nawet na niego głosować. Niestety jego zachowanie mnie zraziło. Nie sądziłam że to taki burak i cham. Jednak pozory mylą. Teraz w mieście mówi się o nim, wiadomo. Dopiero się dowiedziałam, że lubi sobie nieźle wypić. Zmierzam do tego , że jego agresywne zachowanie to może brak alkoholu i wszyscy wkoło obrywają. Pewnie chętnie poszedłby w tango, ale trzeba w programie zostać. Jednak nie mam dla niego wyrozumiałości.

Gość WTFWTF8787
po wczorajszym odpadnięciu sióstr : czy ich zdrowo popierdzieliło???? Według jurorków to był NAJGORSZY pokój? Kolory fajne spokojne, napis na ścianie też ok ja tam niedoróbek nie widziałam no ale przecież świeta trójca lepiej się zna przyczepić się napisu a nie zauważyć mozliwości wydłubania oka na przyczepionych patykach do ściany :o :o Nie oglądałam od początku ( już wole spojrzeć na topchef'a) niż słuchać do zarzygania smutnych historii ale co tam robi ta zdziecinniała stewardessa jeszcze :/ Najgorsze pokoje do wywalenia : - wieśniaki ; robić pokój dla dziecka którego jeszcze nie ma w planach no ale trzeba było jakoś zagospodarować drugi pokój a na to potrzeba wyobraźni i kreatywności ( np. salka do ćwiczeń, lub coś związanego z ich pracą, pasją) - stewardessa no kuuuuuuuuwa ludzie po 40 a zachowują się jak przedszkolaki wszedzie jakies badziewne ledy jakieś księzyce nabazgrane na ścianie ... - para co robi dla 7-miesiecznego dziecka dorosły pokój , niedorobiony brzydki i niebezpieczny :/ tymi patykami można sobie wydłubać oczy, te liche biureczko zaraz się złoży, jakieś koszyki na ścianie, surowe drewno pełne drzazg\ - turan-jurek eeeeeee rury izolacyjne wystające ze ścian, kawałki desek i śrubokręt no tak ARTYSTA pełnym choojem

Gość gość
Wieśniaki z pokojem dla dziecka (?) wygrali wszystko :D

Gość gość
stewardessa i jej mąż mają tylko po 38 lat więc nie po 40. ja ich nawet lubię są tak rąbnięci że dobrze mi się ich ogląda. i nie widzę nic złego w leżeniu na chodniku. choć zgadzam się że do tworzenia wnętrz się nie nadają. serio nie śmieszyła was ta akcja z krzyżem?:)

Gość gość
mię bardzo podobają ci z domu dziecka mam nadzieję że wygrają program szkoda mi ich że tak się im życie potoczyło fajnie że robią wszystko żeby ich córki były szczęśliwe

Gość gość
Siostry miały ładny pokoik. Ale myślę, że odpadły przez konfliktowość. Wieśniaki na nie naskarżyły , że porwały ich fachowca haha. Podobnie Karolina wyleciała przez to że była pyskata. Widać organizatorzy i jury nie lubią kłótliwych i nieposłusznych osób . ( Natalia skrytykowała warsztat Jurka, bo nie posłuchał jej rady z oświetleniem ) Zostaną ci pokorni i zgadzający się na wszystko. Tak jak te płaczki z poprzedniej edycji.

Gość gość
Jestem zdegustowana poziomem tej edycji. Wiekszosc moich znajomych czy sasiadow ma lepsze mieszkania. To co prezentuja uczestnicy to dno i kilometr mulu.

Gość gość
mi się pokój sióstr nie podoba, dobrze, że odpadły :P mieć 20 tys a one starą szafę z domu zwiozły :O

Gość gość
Kibicuje tym z Bidula :)

Gość gość
przyznam się wam, że ja która krytykuje Jurka Pacha za to że upokarza chłopaka córki jestem tak na niego wkurzona bo ten chlopak to mój syn :O miał dostać za ten występ 1000 zł ale nie spodziewałam się że zostanie tak przedstawiony

Gość gość
program pewnie wygra dom dziecka lub ojciec z córkami

Gość gość
Do 03.10.13 gość Kto Pani takich głupot naopowiadał, że ktoś synowi za występ zapłaci ? No chyba, że Jurek, bo TVN nie płaci uczestnikom.

Gość gosc1000
no k***a jego mac ludzie nie moge juz was sluchac. Znam Jurka Pacha i jego córke osobiscie a to co wypisujecie na ich temat to są same brednie. Nie znacie tych ludzi, krytykujecie ich a sami nie wiecie jak telewizja wami manipuluje. Wszystko jest tak pokazane, tak powycinane zebyscie wlasnie mieli co komentowac i ogladac mimo ze rzeczywistosc jest inna, wszystko jest tak inscenizowane zebysci mieli o czym gadac. Telewizja kreuje uczestnikow jak chce a wy jestescie naiwniakami.Zal mi was bo dajecie soba drygowac jak marionetki szkoda mi tylko uczestnikow bo sa jedynie pionkami w tym programie .

Gość gosc1000
a i jeszcze jedno swoje żale wylewajcie w inny sposob nie obrazajac innych ludzi ktorych widzicie przez sekunde w telewizji . Udajecie "ekspertow" w urzadzaniu wnetrz ale jak byscie mieli sami cos zrobic to byscie uciekli gdzie pieprz rosnie.

Gość gosc1000
odpowiedz : gość Nie oglądałam tego wcześniej. Ale teraz zaczęłam bo jest Jurek z mojej miejscowości. Wprawdzie znam go tylko z widzenia ale zamierzałam mu kibicować i nawet na niego głosować. Niestety jego zachowanie mnie zraziło. Nie sądziłam że to taki burak i cham. Jednak pozory mylą. Teraz w mieście mówi się o nim, wiadomo. Dopiero się dowiedziałam, że lubi sobie nieźle wypić. Zmierzam do tego , że jego agresywne zachowanie to może brak alkoholu i wszyscy wkoło obrywają. Pewnie chętnie poszedłby w tango, ale trzeba w programie zostać. Jednak nie mam dla niego wyrozumiałości. Jestes rownie naiwna jak reszta . Nawet jesli cos w zyciu przeszedl to nie znaczy ze mozesz wykorzystywac czyjes osobiste problemy przeciwko niemu. Zal tylek sciska i tyle. Odwazna jestes wypowiadac sie na anonimowym forum ale jak bys miala to powiedziec z ujawnieniem swoich danych to gwarantuje ze nie bylabys juz taka odwazna.

Gość gosc1000
a do tej co nicy miala kibicowac bo jest ze Swiebodzina Jestes rownie naiwna jak reszta . Nawet jesli cos w zyciu przeszedl to nie znaczy ze mozesz wykorzystywac czyjes osobiste problemy przeciwko niemu. Zal tylek sciska i tyle. Odwazna jestes wypowiadac sie na anonimowym forum ale jak bys miala to powiedziec z ujawnieniem swoich danych to gwarantuje ze nie bylabys juz taka odwazna.

Gość gość
Przecież tu są same bzdury i kłamstwa o tym Jurku tak samo jak to że to niby mama Grześka pisze a wy to wszystko łykacie

Gość gość
od razu było widać ze jurek jest jakiś taki podejrzany a tu prosze jakie pociągi wychodzą, nic dziwnego ze taki nerwowy

Gość gość
program przecież jest tak ustawiony abyście wszystko łykali wiadomo że trójka finałowa jest już wytypowana przez telewizję i do finału wejdzie dom dziecka który płaczem chce pozyskać wszytko tatuś z dwójką córeczek i piwnica a resztę uczestników będą tak pokazywać z jak najgorszej strony ,abyście naiwniacy pobierali ich decyzję

Gość gość
no właśnie dlaczego w niektórych mieszkaniach pokazują więcej a u niektórych tylko jakiś kawałek jednych wychwalają za jakąś małą drobnostkę a u innych nawet nic nie wspominają że coś zrobili sami widać że pokazują nam to co chcą i żebyśmy tak myśleli a w rzeczywistości jest całkiem inaczej

Gość gość
Jestem matką dziewczyny z domu dziecka (nie pamiętam jak ona się nazywa) w każdym razie głosujcie na nią

Gość gość
Borów a może tak zejdźcie z tego jurka bo jesteście już nudni tą swoją zazdrością o niego

Gość gość
gość1000 Nie bądź taki do przodu. Ja swoich danych nie podaję byle komu. Nie krytykuję Jurka za jego pracę , bo robi naprawdę świetne rzeczy i ma facet talent. Drażni mnie tylko jego zachowanie. Jego życiowe przejścia nie upoważniają go do publicznego poniżania kogoś. Ja tylko wyciągnęłam wnioski jaka jest przyczyna tej agresji, ponieważ to naprawdę wygląda okropnie. I nie jest to tylko moje zdanie. A przyznanie się do swoich dawnych słabości nie jest wstydem , a odwagą. Niejeden w tym programie to zrobił. Wcale go to nie umniejszyło w oczach innych, a nawet znalazł zrozumienie. Tyle , że zachowywał się normalnie.

Gość gość
Głosować za domem dziecka? kompletna bzdura a widzieliście ich pokój przezież w tym pokoju stoją dwa duże klocki i nie ma nawet jak tam przejść dosyć że wypłakała ten kloki i załatwili jej jakimś sposobem to głosować na nich nie będę

Gość gość
NO i przyznał się Borów że to on ciągle pisze te bzdury od razu można było poznać