Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaAnnna

dlaczego nie moge przyjaznic sie z kobietami?

Polecane posty

Gość moto cyklistka
ja też unikam babskich spotkań jak ognia! Wolę wyskoczyć z męskim gronie z mężem na browarka niż na jakieś babskie "pogaduchy", , baby są faktycznie wredne i zazdrosne, nie wiedzą co to przyjaźń..

Gość gość
oj tam przesadzacie. same sobie robicie krzywdę, uogólniając że faceci to tacy a kobiety takie. jeżeli wszystkie takie są, to wy też. i ja też. a z tym się zgodzić nie mogę. ja się przyjaźnię z LUDŹMI, proste, albo kogoś lubię albo nie, a to jaki ma zestaw narząd płciowych to jest sprawa drugorzędna, zwłaszcza że jestem w stałym związku z idealnym mężczyzną i tego zmieniać nie zamierzam. może statystycznie mam więcej znajomych płci męskiej, ale to z racji środowiska, w jakim pracuję, jaką szkołę skończyłam itp.

Gość gość
prędzej uwierze w inwazje ufo niz w kobieca przyjazn i solidarnosc

Gość gość
kobiety sa wobec siebie tak podle i okrutne z e powinno sie unikac wszelkich towarzyskich spotkan i rozmów z nimi

Gość gość
ja od zawsze trzymam sie z daleka od kobiet, zadnej przyjaciolki z dziecinstwa , podwórka, ze szkolnej ławki nie mam -bo kobiety sa wobec siebie tak potworne ze szok

Gość gość
ja zniechęciłam sie do towarzyskich kontaktów i rozmów z kobietami juz w przedszkolu a im dalej tym gorzej-kobiety sa wobec siebie wzajemnie tak podłe , okrutne , fałszywe ze dziwne ze jest choc jedna kobieta, wierząca w kobieca przyjazn i solidarnosc***pragnąca sie spotykac towarzysko z kobietami-wiare w kobieca przyjazn stracilam na zawsze, w USa ukazała sie ksiązka profesorki Phyllis Chesler--pt Nieludzkośc kobiety wobec kobiet-ciekawe czy zostanie przetłumaczona na polski?

Gość gość
prędzej uwierze w inwazje ufo niz w kobieca przyjazn i solidarnosc

Gość gość
pytanie czy ci wasi koledzy wam pomogą jak faktycznie będziecie pomocy potrzebować. Ciekawe czy by się z wami kolegowali jakby nie mieli nadziei na chapanie dzidy. Mylicie przyjaźnie z koleżeństwem i tyle. ja mam przyjaciółkę i świństw mi nie zrobiła, żadem pseudoprzyjaciel facet nie pomógł mi tyle co ona. Aha, jak jesteś taka przyjaciólka męska to zobacz ilu kolegów puka dziewczyny swoich "przyjaciół". U facetów to dość rozpowszechnione, uderzanie do dziewczyny kolegi. ;]

Gość gość
jak was tak czytam to nie dziwie się, że macie takie złe wspomnienia z podstawówki. Jesteście zwyczajnie podłe i nienawidzicie kobiet. Nie dziwię się, ze nie macie żadnej kolezanki, tez bym nie chciała spotykac się z takim czymś. A facet jak to facet, póki nic od siebie nie daje to pospotyka się z taka. A nuż się upije i d**y da

Gość gość
lepsze odludztwo i brak zycia towarzyskiego niz spotykanie sie chocby z jedna kolezanką, ktora robilaby slodkie oczy usmiechala sie a za plecami wbijała nóz wplecy i obsmarowywała ze szok

Gość gość
ja nic nie poradze na to ze nigdy nie czulam i nie poczuje zadnej więzi z zadna kobieta, smieszą mnie gadki o kobiecej więzi rodzinnej i międzypokoleniowej, takie pojęcia jak przyjazn z dziecinstwa, podwórka, ze szkolnej ławki to dla mnie czysta kpina, nie utrzymuje zadnego kontaktu z osobami z klas do których chodziłam, nie wiem co sie z nimi dzieje nie ma mnie na zadnym portalu społecznsciowym, smieszne sa gadki ze kobietom niezbędna jest przyjazn z innymi kobietami i spotkania w kobiecym gronie, ze przyjazn jest dla kobiet potrzeba biologiczna, naturalna zyciowa -hahha-ja wczesnie sie przekonalam ze kobiety sa wobec siebie okrutne, nieludzkie sadystyczne , wredne podłe fałszywe i trzeba unikac ich jak zarazy

Gość gość
to smutna prawda ze najgorszym wrogiem kobiety sa inne kobiety, od kobiet mozna doznac tylko zła i podłosci,kobieca przyjazn i solidarnosc nie istnieje, trzeba unikac kobiet jak tylko sie da, nie wolno im ufac, zwierzac sie i trzeba traktowac je jak wrogów, zagrozenie,

Gość gość
racja

Gość gość
a co ja moge miec wspolnego z kobietami o niewolniczej mentalnosci które sluchaja tzw autorytetów, które kaza rodzic co rok lub dwa i miec jak najwiecej dzieci najlepiej kilkanascioro, 20 lub 30 i nosic namioty i wory pokutne, gorset ortopedyczny reformy do kolan, pantalony do kostek a an głowie chustki i czepki a stroj kąpielowy jak z 19 wieku?

Gość gość
kobiety sa wobec siebie tak okrutne ze szok

Gość gość
kobiet sa wobec siebie tak okutne nazwajem z e powinno sie ich unikac jak tylko da

ja mam odwrotnie nie mogę przyjaźnić się z mężczyznami w swoim wieku, tylko o dekadę starszych ode mnie.Znacie może takich mężczyzn jak ja?

Gość gość
90-95 % kobiet ma niewolniczą mentalnośc przez która są posluszn e tzw autorytetom ktore każa rodzić co rok lub 2 i miec stado dzieci , najlepiej kilkanascioro, 20 lub 30

Gość gość
wiare w przyjazn i solidarnosc kobieca bezpowrotnie stracilam w przedszkolu

Gość gość
najlepiej unikac kobiet - jak kobiety w ogole moga chciec spotkan z innymi kobietami?

Gość gość
sa posluszne tzw autorytetom i dlatego rodza stado dzieci na ich rozkaz -debilna niewolnicza mentalnosc

Gość gość
zauwazylam ze te co nie potrafia przyjaznic sie z kobietami i mowia o tym naokolo same sa wredne, nieszczere i zawistne wobec innych kobiet, bardzo czesto sie to sprawdza, zaobserwujcie.

Gość gość
Ja tez nie zadaję się z innymi kobietami... Nie dlatego, że uważam że są zawistne, wredne itd. Nie zadaję się z nimi bo...nie mamy po prostu wspólnych tematów do rozmów. Kobiety które znam gadają tylko o ciuchach, o imprezach, o dzieciach, o kosmetykach... A to po prostu nie moja liga. Z facetami jest jakoś inaczej.

Gość gość
kobiety sa wobec siebie tak okrutnymi bestiami kanaliami potworami ze robi mi sie niedobrze n a mysl o kobiecej przyjazni i solidarnosci , o spotkaniach w kobiecym gronie i damskich wieczorach

Gość gość
od kobiet nie mozna uzyskac wsparcia tylko cios w plecy

Gość gość
smiesza mnie gadki o kobiecej więzi rodzinnej i międzypokoleniowej -ja nigdy nie czulam zadnej więzi z żadna kobieta , nie spotykam sie towarzysko z kobietami bo to strata zasu - kobiety nie odegraly w mym zyciu zadnej waznej ciekawej pozytywnej roli

Gość gość
kobiety s a wobec siebie tak nieludzkie okrutne ze lepiej nie spotykac sie z nimi towarzysko

Gość Tiskka
To wszystko o potworności kobiet, pisze to albo chora kobieta albo chory facet. Do tych bardziej normalnych ktore twierdza ze maja przyjaciol wsrod facetow - zauwazylam ze kobiety naduzywaja tego slowa, mowia moj przyhaciel to a tamto , a chlop nie uwaza jej wcale za przyjaciolki