Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila@

jesli chcesz,to przeczytaj....

Polecane posty

jestem za:)... mimiibea-powiem Ci cos w sekrecie...tylko ciiiiii,czesto mnie zaczepiaja mlodzi mezczyzni,a ja mam czasem ochote zglupiec:P,ale powiedz Sama,nie wypada przeciez takiej starej rurze,to hanba i wstyd...jak tu ktos napisal:D

ello :) ja mam 35 i właśnie na nowo odżywam, dzieciaki odchowane, a ja mam duuużo czasu dla siebie :) rower, kijki i wyjścia z koleżankami :D oczywiście dużo rzeczy też robię z dzieciakami ale one już mnie tak nie potrzebują, twoja córka autorko może faktycznie jest zazdrosna o twoje życie: barwne i wesołe, tak trzymaj bo to twoje życie i nikt go nie przeżyje za ciebie :)

Gość tramal___
LaiLa, ty przestań już :) :) :) jak masz ochotę zgłupieć z młodszym, to się nie powstrzymuj. A tych wrogo nastawionych pozdrów środkowym palcem. Niech zazdroszczą :)

Gość mimiibea
ależ oczywiście, kochana, nie uchodzi! Zgorszenie tylko posiejesz i się narobi! Ja też Ci coś powiem, ale też w sekrecie- farbuję włosy. Tak tylko napisałam wcześniej, żeby nie było, że ja, stara rura, chcę wyglądać na mniej niż mam. Zaraz powiedzą, że się mi w d..pie poprzewracało. I jeszcze coś- nie chciałam takiego, co był starszy ode mnie. Noż kuźwa, naprawdę! Sama nie wiem, dlaczego dla dobra społeczeństwa, się nie zgodziłam na zaloty. I nawet- tak poważniej ciut- nawet dziecko moje kochane pcha mnie na randki (niezbyt częste, bo- wg słów córki: zbyt wybredna jestem :P )- to tak w temacie, że jednak różne jest podejście dzieciaków.

dawno sie tak nie usmialam,powaga...mimiibea i tramal.Abrakadabra,witaj wsrod normalnych,i dziekuje:)

tramal_....Ty lepiej uwazaj na stara rure,bo wiesz,my stare rury jestesmy spragnione adoracji niby:))

Gość tramal___
Laila uwierz że to jeszcze mało :) ale nie chcę się tu wychylać z całym swoim ..świrolandem..bo mogę przekroczyć granice :)

Gość tramal___
i dobrze :) zaraz wywale wam tu czerwony dywan. Więc przyodziej jakąś zacną kieckę. Czas na wybieg :D

Gość mimiibea
ty, Leila@, tylko mi się przyodziej w karmin, bo znikniesz na tym dywanie, co go Tramal rozpostarł. I kolana stare, pomarszczone przykryj jako i ja robię!

Gość mimiibea
miało być: NIE przyodziej. Ło matko- do roboty by iść, na chleb zarobić i kiecke nową z koronki i mini żeby była...

co do młodszych facetów hm mój "chłopak" (nie wiem czy w moim wieku wypada używać określenia "chłopak" ) jest ode mnie młodszy o 7 lat :D dodam też, że mieszkam na wsi gdzie panuje ciemnogród :D zacofanie :D ale oboje mamy to gdzieś :D cieszymy się sobą, swoją miłością i nic i nikt nie jest w stanie nam tego zepsuć :D

Gość tramal___
mini mini jak najbardziej :classic_cool:

Gość hgghbnb
dewoctwo ogolne polskie :O Mam 35 lat, wiec blisko do 40 i nie sadze, bym miala sie zmieniac, zyje jak chce, jestem szczesliwa, otwarta, dziecko tez. Sztuczne, katolickie konwenanse i cala bzdura o niby co przyzwoi lub nie. Wymysly zdewocialych ludzi. Zycie jest jedno, nikt za ciebie nie umrze i tak samo nikt nie powinien zyc za ciebie lub mowic ci jak zyc. Badz mloda jak najdluzej, nie patrzac na opinie podstarzalych, zazdrosnych osob, ktore na wlasne zyczenie skracaja mlodosc i radosc. A co do tego co nalezy lub nie, to mysle, ze lezy to w kwestii sumienia i dobrego, prywatnego gustu i tylko naszej ocenie. Pozdrawiam :)

Gość hgghbnb
* o tym co niby przyzwoi

Gość tramal___
abrakadabra :) doskonale Cię rozumiem. Też mieszkam na wsi. Większość tu to fanatycy katolicy :)

Gość hgghbnb
Ale mam znajome, ktore zachowuja sie jak moja mama po 60tce :O o ile jest im z tym dobrze, to ok. Ja nie ingeruje kto jak zyje i oczekuje tego samego. Szanuje sie kazdego tak, jak samego siebie. Czesto zreszta nie znamy a oceniamy..zalosne i smutne. Wiecej szczescia i usmiechu i luzu w zyciu zycze tym, ktore komentuja autorke.

Gość tramal___
samcom też mogłabyś tego życzyć :classic_cool:

Gość Joooolietkaaaa
Czytajac Cie autorko dochodze do wniosku ze wspolczuje troche twojej corce, ona sie ciebie wstydzi ... A Ty pewnie jestes zawyzajaca swoje atuty i majaca trudnosci z zaakceptowaniem stanu rzeczy czterdziestka ktorej wydaje sie ze jest super hot. Moze jestes rozrywkowa babka ok... Mam tylko nadzieje ze nie stawiasz na mini i dekoldy, gadzety i ubrania dla nastolatek.......nie chcialabym widziec takiej czterdziechy na ulicy....

Gość hgghbnb
nastepna osoba. Wiesz ? nie mieszkam kupe lat w polsce i chyba udzielila mi sie akceptacja dla odrebnosci, w ubiorze rowniez. I tak, jak wspomnialam, wszystko rzecz smaku, skad ciagle to mini ? Tak, mezczyznom tez zycze :)

Gość tramal___
Laila :) z ciebie też jeszcze młoda _duuuupcia_ więc :) oby kokosowo jak najdłużej :)

Gość Joooolietkaaaa
A I jesli chodzi o zazdrosc, jak to pisza starszaczki tutaj... Ja mam 23 lata i napewno nie ma opcji ze mloda dziewczyna czegokolwiek zazdrosci 40. Sa tez inne hobby niz imprezy.... Podbudowujaca sie mamusia...

Gość tramal___
kolorowo :) mialo być haha

Gość hgghbnb
Oczywiscie, za sa hobby, zainteresowania i inne rodzaje speczania czasu, ale w topiku mowimy o tych tu wlasnie wyszczegolnionych, nie dopowiadaj czegos, co nie bylo poruszone :) A 23latka na pewno moze pozazdroscic wiedzy zyciowej i doswiadczenia :)

Gość hgghbnb
Ja zaczelam kurs skokow spadochronowych, wczesniej skakalam pare razy w tandemie, skonczylam studia, mam swietna prace, to tak dla ciebie 23latko, wiec skoro rozmawiamy o wyjsciach 40stek, warto siegnac wyobraznia dalej, szerzej ;) pozory czesto myla i nie zapominajmy o tym.

Gość hgghbnb
to mega smutne, jesli zycie mialoby sie konczyc w tym wieku :) pod jakimkolwiek wzgledem.