Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila@

jesli chcesz,to przeczytaj....

Polecane posty

Gość My już tak mamy...
że pragniemy byc adorowane przez panów. Co w tym złego, że ktoś jest dla nas miły? Piwko, żarty, wsólne z koleżankami odreagowanie stresów z pracy, z domu.... Według niektórych tu postujących, powinnyśmy zamkąc się i czekac na śmierc? Ona i tak przyjdzie, trochę zabawy nie zaszkodzi, byle z umiarem. Autorko wątku, rozumiem Ciebie ale i rozumiem Twoją córkę, porozmawiaj z Nią nie tyle o sobie co o Niej, wsłuchaj się w Jej lęki, smutki, pragnienia, może coś przeżywa, może tym krytykowaniem Ciebie chce zwrócic uwagę na siebie? Pozdrawiam cieplutko.

Gość kjojk
haha, kobieto ja mam 16lat. I sorry, ale nie chciałabym, aby moja mama latała do koleżanek na piwo -.-i uważała, że musi korzystać z życia aż w takim stopniu, na imprezy tez chodzisz? :) ^^

mimiibea?....idziemy na impreze?Co o tym sadzisz?Dawno nie bylam,a mlodziez jest ciekawa Naszego zycia:D

Gość bjcbv
leila@ a ty masz męża??? bo mi jakby tak matka trochę używała życia to fakt o niej świadczy.... rodziców się nie wybiera.... rozumie twoją córke bo mi też byłoby wstyd przed koleżankami sie tłumaczyć że ktoś mame widział jak pije piwo z kims tam... dzieciaki są wredne. i na pewno ona nie jest zazdrosna o ciebie. jak możesz o własnej córce tak się wypowiadać... powiem ci taki przypadek bylam na weselu i jakis facet tak sie zdenerwował i kazał wyrzucic tą kurwę z wesela.... babka miała 37lat i tak ubrana że niejedna by jej pozazdrosciła okazało sie ze to siostra pana mlodego... ale za opinie sie płaci... moze twoja córka tez za twoją opinię płaci... a że zaczyna ci cos głośno mówić to znaczy że jej problem.

wiesz kjok?....nie ma to,jak wtracic Swoje 3grosze,bez przedniego zrozumienia tekstu...pozdrawiam milo:)

Gość kjojk
Proszę Cię, nie jestem ciekawa twojego zycia. Sama nie chodzę na imprezy, ale jak dla mnie jest to żałosne. Prawie już babcia, a się zachowuje jak nastolatka -,- btw, Polska to pojebany kraj, trzeba jak najprędzej z niego uciekać.

Gość tramal___
moje zacne koleżanki :) co wy na to ? :) i1.ryjbuk.pl/5768543f122becfefd858db61ca516475910f1d3/9935_be72_610-jpg

innym wypowiadajacym sie,tez radze najpierw doczytac,a potem opiniowac:)

Gość kjojk
3gorsze to nie były :) Jak masz rodzinę i męża to przepraszam bardzo -.- Szkoda męża, matki bym takiej nie chciała mieć -.- Się ciesze, że mam kochającą mamę, z którą mogę o wszystkim porozmawiac, która kocha swoje dzicie i rodzinę, a nie bawi się z koezankami. Dziękuję Bogu. W szkole mieliśmy jednej koleżanki taką mamuśkę i wiem jak to jest, i jak ona się czuła, wstydziła się wręcz matki.

Gość 9834635198
ej leila@ a twoja stara tez tak sie prowadzila jak ty?

Gość dcfjm
smiechu warte ze takie kobiety czuja sie nastolatkami.. gdybys miala meza byloby inaczej, a tak to zachowujesz sie jak IDIOTKA... sory ale taka prawda, ponad 40lat to nie czas na wybryki... i zgadzam sie z corka bo sama jestem w jej wieku. chyba cie dopadl kryzys wieku sredniego, stad usilna proba udowodnienia przed sama soba ze ktos moze jeszcze na ciebie poleciec.

moja droga nastolatko,jak dorosniesz do rozmowy,to wtedy chetnie podyskutujemy...nie oceniaj ludzi,by Ciebie nie oceniano.....znasz?

Gość mimiibea
w szoku jestem normalnie. Ależ mamy młodzież- wstydzi się widoku pijących w ogródku piwnym w najdroższej knajpie w mieście, piwo. Nieprawdopodobne. Zaraz wyślę linka z tym topikiem córce. Niech się uczy :P Będzie miała z czego łacha drzeć :). Dziecko, a czemu ty nie w szkole? Już po? To idź matce pomóż obiad ugotować albo posprzątaj koło siebie, żeby matce ulżyć!!!

Gość kjojk
'Jestem pelna zycia,zadbana i wydaje mi sie atrakcyjna kobieta,wiec dlaczego niby mam ukrywac sie przed ludzmi?Czasem wychodze z kolezankami "pobrykac"ale z glowa,tzn.idziemy sobie na piwko' To zdanie..widziecie...kryzys wieku. Tak i przeczytałam. Serio zajmij się córką, bo ją stracisz. A nie, brykaniem :D hahah, ojebana

Gość 9834635198
wiesz siedze w pracy i czytaja cie tu panowie.... zaluj ze nie slyszysz...

Gość kjojk
Tylko chciałam napisać, że to jest kryzys wieku średniego :) Nic więcej :) Po lekcjach i po obiedzie jestem :)

mimiibea...wiesz,ludzie sa wredni,tylko dlatego,ze zyja w tym swoim zaklamanym swiecie...bo przeciez wolna kobieta po 40,ktora ma wlasne zycie,to powod do smiania,ja chyba jestem nie z tej planety,skad sie tacy ludzie biora?:)

Gość kjojk
Załamują mnie po porostu takie Panie..jeżeli nazwać można je 'Paniami' No przepraszam bardzo, ale ja po prostu bym się spaliła ze wstydu.

Gość mimiibea
idę już do domu. Zastanowię się co z wieczorem zrobić, może faktycznie jakąś garsonkę wytrzasnę skądś i usiądę przed telenowelą. Wenezuelską najlepiej. Leila, szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy. Poszłybyśmy na jaką imprę w czerwonych sukienkach z koronki takich mikromini :D Dla tych co nie rozumieją- to żart. Dzieci- idźcie stąd :)

Gość kjojk
Dokładnie, no nie jesteś z tej planety. Maż Cię zostawił ? Jesli mogę zapytać. czy nie będziesz ze mna dyskutować ?

Gość kjojk
To mnie denerwuje, skoro takie młode i pełne zycia dlaczego nastolatki wam tu przeszkadzają ?

powiem Ci cos kjok,to ja zostawilam meza,poslucham dalej,jaka ja jestem...jak moglam...nie mozna zyc z mezczyzna,ktory jest tyranem psychicznym...a teraz koniec zwierzen,czas na ocene wyuzdanej 40stki:D

Gość tramal___
"twoja stara też się tak prowadziła jak ty" :D poziom tej wypowiedzi mówi sam za siebie. POLACTWO POSPOLITE. :classic_cool:

Gość NISSIA16 ^^
Chore i tyle. Wstyd.

Gość NISSIA16 ^^
Haha, a może lesbą zostaniesz ?

Gość mimiibea
Leila- dość. Ignoruj. Gdyby moje dziecko odezwało by sie do mnie z takim brakiem szacunku mogłoby dość do rękoczynów. Wiele zdzierżę ale prostactwa i braku szacunku nie. W związku z tym, że na odległość i bez wiedzy kim jest dziecko nie mamy szans na skarcenie- proponuję całkowitą ignorancję a jak nie pomoże wniosek do admina o blokadę. I Tak działam w życiu- kiedy zabawa to zabawa a kiedy ktoś przegina- karcę.

nisia---,takie kulturalne osoby omijam z daleka,bo przelewaja sie w moim zyciu...pozdr