Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila@

jesli chcesz,to przeczytaj....

Polecane posty

mimiibea---ja po prostu sie usmiecham z tym jakze budujacych,niektorych wypowiedzi,wez na luz....niech ponarzekaja na stare,wredne baby:D

kjojk- jak tam egz. gimnazjalny? To jest racja, ze z tego kraju trzeba uciekac. Drugiego tak nietolerancyjnego kraju, z tak pruderyjnymi ludzmi, i to nawet w dużej czesci mlodymi, ze świecą szukać. Ja bym sie chetnie wyprowadziła, gdybym tylko miała możliwości. Ogólnie mam 22 lata, a wiem, że za kolejne 10-20 też będzie sie o mnie mówić, że jestem taka i owaka, bo jestem mloda duchem i uważam, że czlowiek powinien korzystać z zycia- ma tylko jedno. Więc też nie zamierzam sie w wieku 40 lat kłaść do grobu. Na pewno nie ;). 40 lat, to nie babcia! Ocknij sie gimbazo. Albo wiesz, poczekam, aż ty skonczysz choćby 20, czy 25. Zobaczysz jak to szybko leci... Oj zobaczysz... ;) Mi sie kiedyś też wydawało, że 40 latka to emerytka już prawie. Ale jednak inaczej 10 latki postrzegają świat, a inaczej dojrzałe osoby, ktore już troche przeżyły i widzą, że życie nie konczy sie w wieku 16,20,30, czy 40 lat. Takie granice są dla idiotów. Oraz jeszcze jedno słowo- to, że kobieta lubi podkreślać swoją kobiecość i ma ochote czasami wyjść na impreze, koncert, czy zafundować sobie inna rozrywkę nie oznacza, że jest złą matką, czy złą żoną. Że nie można z nia o niczym porozmawiać. Świadczy to co najwyzej o tym, że taka kobieta jest sobą i nie zamyka sie w żadnym schemacie. I jest mi źle, źle z tą myślą, że za 20 lat, też będe postrzegana jako wariatka, przez to durne, zamkniete na wszystko spoleczenstwo. Bo ja na pewno sie nie zmienie i zawsze bede młoda. To poczucie, że nie pasuje tutaj... jest najgorsze. Że nie pasuje do tego zakłamanego i zamknietego kraju.

Gość NISSIA16 ^^
Ech. Wyrażam tylko swoją opinię :)

Gość mimiibea
to na razie- zmykam do domku. Miłego dnia i weekendu :)

Gość NISSIA16 ^^
Bardzo dobrze egzaminy :)tylko nie życzę sobie 'gimbazo'

Gość tramal___
3maj się mimiibea :)

ja reprezentuje niestety inny rodzaj tolerancji,kultury...przede wszystkim,.bo zawsze wpajalam corce,ze nie ocenia sie ludzi poprzez wiek,orientacje,kolor skory itp...jak widac bardzo sie roznie od tych pyskujacych ,mlodych ludzi,ktorzy uwazaja sie za znawcow zycia i ktorzy mineli sie z inteligencja i kultura:)

Gość deszczowa piosenkaaaa
Moim zdaniem jeśli ktoś ubiera się gustownie, tzn.nie nosi mini takiej, że widać pośladki, czerwone stringi i podwiązki albo dekolt do pępka na co dzień albo "tapeta" na twarzy taka, że nie widać cm prawdziwej skóry albo botoks taki, że twarz wygląda jak maska, to jak najbardziej jest to super styl bycia i życia. Takie osoby zazwyczaj są pogodne, dobrze się czują w swoim ciele, wyglądają młodziej, mają jeszcze wiele marzeń, nie przyjmują postawy ofiary i są po prostu "żywe" tzn.mają taką pozytywną energię. To prawda, że wiek jest w głowie, to tworzy blokady i ograniczenia, a inni często krytykują z zazdrości, bo nie potrafią i nie mają odwagi wyjść poza schemat, w swojej głowie mają krytyka, który krzyczy: "nie możesz, nie wolno, nie wypada, wyśmieją cię, ośmieszysz się, to będzie porażka, jesteś za gruba/gruby, za stara/stary na zabawę, miłość, modne ubrania, seks, to jest dla młodych" itp., z takim myśleniem to tylko depresja i nadwaga przed TV:O

Gość tramal___
też już pora na mnie Laila :) jakiś kontakt na przyszłość ? Czy będziemy liczyli na fart że tu jakoś na siebie wpadniemy ? :)

tramal_===zostaw maila,odezwe sie......dziekuje milym osobom za pogawedke,a tym wrednym zycze...wrednego zycia...pozdrawiam milo")

Gość tramal___
tylko_strzelaj@onet.pl

Gość mimiibea
i jak po pierwszej majówce? ;)