Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila@

jesli chcesz,to przeczytaj....

Polecane posty

na imprzie dawno nie bylam,a sznurowadel rozowych do butow tez nie uzywam,wybacz,ze jestem niestety komunikatywna i jeszcze pelna zycia jooolitkoo.:D

Gość tramal___
spadochron :) pieknie. Ja uzależniony jestem od bungee :)

Gość hgghbnb
Dawka adrenaliny ;) niewatpliwie kryzys wieku sredniego :classic_cool: kazdego czeka :)

Gość mimiibea
Joooolietkaaa- zdziwiłabyś sie ile mijasz na ulicy czterdziestek wyglądających jak trzydziestki ale oczywiście i takich, które wyglądają jak własne matki. I nie chodzi tu nawet o skórę, sylwetkę czy inne rzeczy na które nie mamy wpływu ale o zwykłe zadbanie o siebie: uczesanie włosów, ubiór dopasowany do własnego samopoczucia. Nie mam zamiaru wbijać się w garsonki i robić trwałej ondulacji. Wolę założyć spodenki, związać włosy w kucyk, wziąć psa i pobiec do lasu czy nad rzekę.

hggh..... kurs spadochronowy,jeju zazdroszcze,ja sie boje wysokosci,i zawsze mam problem,gdy musze leciec samolotem

Gość Joooolietkaaaa
Nie znam Cie, nie wiem jak wygladasz jaka jestes - jezeli wszystko sie miesci w granicach smaku to super ze sie bawisz super postawa, ale sa tez osoby starsze kreujace nie na mlode , ubierajace i zachowujace jak nastolatki- to najbardziej zalosny widok :/ ciebie nie znam i nie dowiem sie co twoja corka ma na myslitak czy siak pozdrawiam

Gość hgghbnb
Tez sie balam, choc zaliczylam przelotow dziesiatki. Skok w tandemie bylo po to, by przelamac strach wlasnie i zobaczyc wszystko z innej perspektywy, teraz natomiast chce zrobic to sama, zaufac samej sobie :)

Gość hgghbnb
Co do corki, to byc moze nastoletnie myslenie :) przejdzie, pamietam siebie, zaczytana w ksiazkach. Kazdy ma swoj czas na wszystko.

Gość hgghbnb
Moje dziecko nie patrzy na nikogo pod wzgledem ubioru, koloru skory badz pogladow, wychowal sie nie w polsce..moze dlatego wiec :)

Gość tramal___
mój starszy skarb ostatnio do mnie wypalił :D tata, z ciebie to git ziom :D

a ja mysle,ze moja corka od zawsze taka byla...choc staralam sie,by byla pelna zycia,otwarta,niezbyt pruderyjna dziewczyna.Po mnie tego nie ma....:D,bo uwazam,ze kobieta jest piekna w kazdym wieku:)

Gość tramal___
mój starszy skarb ostatnio do mnie wypalił :D tata, z ciebie to git ziom :D

Gość hgghbnb
Niech zatem bedzie soba :) rozmawiajcie duzo, zaproponuj jakies wyjscie, wyjazd.

kobieta,ktora nie wyglada na swoje 40l,nie ma nadwagi,nie ma brakow w uzebieniu,jest pociagajaca....dla niektorych to wrog:D

hggh.... moja woli ksiazki,fantazje,jej sie nie chce"łazic bez sensu,jak to Ona mowi;)

Gość tramal___
chyba :classic_cool: i'm sexy and i know it :D skromnie

Gość tramal___
woooolne do poniedziałku :D

Gość tramal___
jak tylko aura bedzie sprzyjać to chcę się wybrać na małą wycieczkę :) z rodziną oczywiscie :)

Gość mimiibea
jestem jestem- świadectwo pracy mam do wypisania, młodemu takiemu :D. Nie żeby mnie to bawiło- sam się zwalnia.

Gość tramal___
jakoś nie widzę się w roli typowej osoby która wolny czas spędza powiedzmy siedząc cały dzień w ogródku i nic nie robiąc. Wolę coś z tym czasem zrobić. Oczywiscie, od czasu do czasu jakiś grill, ale sporadycznie. Widzę po sąsiadach, przyjdzie weekend to siedzą od rana do wieczora w ogródku, sączą piwo. I tak weekend w weekend. Ja wolę plener, wycieczka, wspólnie z rodziną. Taki jestem, nic na to nie poradze :)

Gość mimiibea
a ja myślałam sobie, że będę się nudzić a tu plany na tydzień cały! Wiecie co, mam zaniki jak starsza pani. Na kalendarzu mam zaznaczony poniedziałek i gdybyś Leila@ nie zapytała, to poszłabym jutro do pracy :D. Ale bym się zdziwiła, że na parkingu pusto :D

Gość kjojk
Haha, masz kryzys wieku średniego :) Odpierdziela ci na starość. Zajmij się domem i rodziną, a nie koleżaneczkami jak 17latka -.-

kjok...domem juz nie musze sie zajmowac,a najlepiej bedzie,jak sie przeniesiesz na inny temat,bo ten jest najwyrazniej zbyt nowoczesny:D

Gość mimiibea
tak jest! Przyniosę sobie taki szary worek, co go mam po kartoflach na strychu. Sznureczek do przepasania znajdę sobie też, zmyję makijaż- a przepraszam, zapomniałam- nie maluję się za bardzo, to ochlapię tylko wodą ze źródełka co pod lasem wybiło i pójdę do garów. Natychmiast, wykonać :P I I Tylko, że ja nie mam rodziny, którą mogłabym się opiekować. Córka dorosła na wyjeździe zresztą a mama przewyższa mnie energią. Nawet babcia radzi sobie świetnie :P