Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alena56

Od 1 maja do 1 czerwca, czyli 7 kg w miesiąc, kto ze mna?

Polecane posty

ech mnie nie stac na takie urzadzonka :) i nawet nie mam gdzie wstawic :) aleeee :) maz dzwonil z wiesciami ze moze uda nam sie w tym roku wprowadzic do domku :) pojde do pracy :D ech wroce na swoja ukochana wies :D az sie chce cwiczyc :D a propo wagi i okresu to prawda ze wiecej sie wazy :)

Gość Mamcia29
Hej. Majanna mam pytanie ile spalasz kalorii na tym orbitreku w godzinę? Pochwałę sie;) stanelam dziś na wadze i zobaczyłam 64,8 .

Mamcia 29. Urządzenie wskazuje 315, ale dołączam do tego w ostatniej fazie ćwiczenia rąk i wtedy jest dopiero ostro. A i ćwiczę na najmniejszym obciążeniu ale szybko żeby mięśnie mi nie rosły. :) Mamcia niezły wynik.

Gość lolkaBBB
Ja już się odchudzam. Mam wyznaczoną dietę przez dietetyka, biegam i pływam. Ale ostatnio postanowiłam, że zastosuję też tabletki wspomagające odchudzanie. Kupiłam sobie dokładnie takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i już (po siedmiu tygodniach) ubyło mi sześć i pół kilograma. Mam nadzieję, że już niedługo schudnę tak, że założę mój ulubiony strój kąpielowy.

Gość lolkaBBB
Ja już się odchudzam. Mam wyznaczoną dietę przez dietetyka, biegam i pływam. Ale ostatnio postanowiłam, że zastosuję też tabletki wspomagające odchudzanie. Kupiłam sobie dokładnie takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i już (po siedmiu tygodniach) ubyło mi sześć i pół kilograma. Mam nadzieję, że już niedługo schudnę tak, że założę mój ulubiony strój kąpielowy.

Majanna to moze jest szansa ze waze nawet mniej niz wyszlo :D a kiedy to powinno minac :)? bo naprawde myslalam ze schudlam wiecej bo biegalam i widze zwlaszcza po udach i brzuchu ze jakies smuklejsze :)

apropo tabletek to mam nie mile wspomnienia z linea juz i nie bede wiecej niz brac :)

Ja też jestem przeciwna tabletkom trochę mi to wygląda na reklamę :). Mammusia tak naprawdę to po okresie już powinno z wagą być ok. Przynajmniej ja tak miałam teraz po porodzie jeszcze tego nie sprawdziłam. Ja szukałam wagę piersi kobiety karmiącej żeby odjąć sobie od cyferki hihihih ale nie znalazłam bo już w częć ciuchów się mieszczę a nosiłam 36/38. Także waga nie idzie w parze z wyglądem - niestety mam wielką walkę z regeneracją skóry - dobrze, że smarowałam się jak szalona w ciąży i nie mam rozstępów bo bym się chyba wybrała do dr Szczyta ;). Wiem jedno teraz waga pójdzie w dół jak szalona bo szalone mam dni od czasu jak mąż udziela się w pracy. Miłego wieczoru laseczki.

no ja tez mam rozstepy ale na udach po wew stronie zwlaszcza na jednym ;/ brzuch smarowalam w ciazy to nie mam sladu a o nogach zapomnialam :) ale dzieki bieganiu i samrowaniu olejkiem macadamia troche znikaja :) no ja dzis nie biegam ale sprzatam caly domek :D maly spi wiec szaleje ze sciera :D

Gość mamcia29
Ją też dziś sprzatam. Zaliczylam już ćwiczenia i spacer z mała. Wieczorem rower. Dziś kolejne małe zwycięstwo 64,4 na wadze.

Cześć dziewczyny ja wczoraj nie ćwiczyłam bo miałam totalny armagedon do 8 wieczór czyli momentu, o której mąż przyszedł z pracy ;). Później pojechałam do sklepu i zakupiłam kilka fajnych rzeczy do troski o swoje ciało :), właśnie testuję. Miłego dnia.

hej dziewuszki :) pewnie jak zwykle watek upadnie :) juz coraz mniej wasz pisze :) a tak mialysmy sie wspierac :p

Gość lolkaBBB
@mammusia - no ja też zanim natrafiłam na te z hoodią, stosowałam mnóstwo innych i nie było efektów. A linea to raczej tabletki oczyszczające i nie traktowałabym ich jako środka na odchudzanie. Sama też myślałam, że ogólnie takie tabletki to ściema, ale ta hoodia jakoś mnie przekonała. Oglądałam filmik o jej działaniu i mówili, że to potwierdzone naukowo. A na rozstępy to polecam mikrodermabrazję. Ale wsyzstko zależy od tego, jak bardzo "stare" są.

chyba zostalysmy same :) no ja mialam sie dzis wazy ale zrobie to dopiero w srode bo jesten jeszcze u mamy :) biegalam diety tylko wczoraj nie trzymalam ale mysle ze moze nie bedzie tak zle :) jutro znowu sie przebiegne i coraz lepiej mi sie biega :)