mammusia 0 Napisano Maj 3, 2013 mozemy sie wazyc kazdego poniedzialku :) i od poniedzialku pisac ile sie schudlo :) mnie to kolano prawe boli po przysiadach :) ale teraz mam weekend wolny od cwiczen . postanowilam cwiczyc 5 razy w tyg i dwa dni wolnego :) mam nadzieje ze to nie za malo lub nie za duzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fit-and-healthy 0 Napisano Maj 3, 2013 najważniejsze to robić jeden dzień przerwy w tygodniu żeby mięśnie się regenerowały :) w środę i dzisiaj leniuchowałam, a jutro ruszam na siłownię! już nie mogę się doczekać :) tak sobie myślałam ostatnio żeby wrócić do krótkich włosów, obecnie mam takie do ramion, i pierwsza rzecz o jakiej pomyślalam to co z nimi zrobię podczas ćwiczeń jak będą krótkie, a pot się leje zawsze strumieniami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majanna 0 Napisano Maj 3, 2013 Długie włosy są super. Na krótkie fryzury pewnie mamy jeszcze czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alena56 0 Napisano Maj 4, 2013 Witam moje drogie, przepraszam za moje milczenie. No dziś wróciła, wczoraj poćwiczyłam rano tak z godzinkę, no i na obiad zjadłam kaszę mannę na słodko, ale to szklanka mleka, dwie łyżki manny i łyżka cukru:). Tak o 7:30 planuję z godzinkę poćwiczyć, co będzie dalej to zobaczę, a tak to mam też dziś takie porządki, także też trochę ruchu:) Przepraszam jeszcze raz, postaram się być tutaj z Wami na bieżąco i pomagać. Ten wyjazd to taki niespodziewany, a głupio siedzieć na necie, kiedy ukochany obok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
somersby21 0 Napisano Maj 4, 2013 ja już po śniadaniu dwie parówki z musztardą i wasa nie mogłam sobie odmówić . pogoda u mnie nieciekawa nie zachęca do ćwiczeń :( najbardziej to chciałabym już widzieć efekty w lustrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnaxjagodkaa 0 Napisano Maj 4, 2013 Hej dziewczyny postanowilam dolaczyc do Waszego topicu :) Mam nadzieje,ze nie bedzie z tym problemu ;) Postanowilam schudnac 7 kg jakis miesiac temu wazylam w granicach 63-62 kg. przy wzroscie 169 cm. obecnie waze 57 kg jednak nadal czuje sie niezbyt dobrze i chce pozbyc sie tych 7 kg i wazyc 50 kg. nastepnie ustabilizowac wage na 52 kg. Moja dieta bedzie opierala sie na warzywach i owocach, kasza ew. jakies jogurty. Nie przepadam za miesem, ryby bardzo sporadycznie. Moja najwieksza zmora sa slodycze, ale musze dac rade !!! Do 1 czerwca bedzie 50 kg. :)) trzymam za Was kciuki i bede na bierzaco, buziaki !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kopciuszek52 0 Napisano Maj 4, 2013 Najpierw 55kg a potem się zobaczy jak się bedzie wyglądać:)Powiem tak nie warto się ważyc tak czesto, dla mnie za duża presja że np w tym tygodniu musze schudnąć kilogram, czesto jest tak że mimo diety cwiczen waga stoi, wiecej czasem rosnie o kilka deko- więc nas to zniechęca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstatniDzwonek 0 Napisano Maj 4, 2013 Witajcie Dziewczyny!! rozsądnie - MŻ to mniej żreć a WR to więcej ruchu. Tak po prostu, dla mnie to lepsze niż inne jakieś powymyślane diety ;) Dziewczyny jestem jak najbardziej za spowiadanie się z wagi np w te poniedziałki. Będzie można obserwować swoje wyniki na bieżąco :) A u mnie nie najgorzej. To już 4 dzień :) Wczoraj tylko zgrzeszyłam: lodami, piwem i niedietowym obiadem czyli kwaśnica i pierogi. Plus słodkie kakao wieczorem... Jakiś spacer był, ale to tyle z ruchu. Mam wyrzuty sumienia że za mało ćwiczę i się ruszam..Zaraz wskakuje w dres i pokręcę hula hopem :) Już się nie mogę doczekać tego końca maja :D Będzie zajebiście :D Wiecie, czasami idąc sobie ulicą widzę te zajebiste laski i zastanawiam się jak mogłam się aż tak zapuścić ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilith_88 0 Napisano Maj 4, 2013 Hej dziewczyny, trzymam się dzielnie, choć w domu po zakupach góry jedzenia. Mam co prawda nawyk codziennego ważenia, ale kontrolne poniedziałki prawdy na forum jak najbardziej mi odpowiadają. Dzisiaj nareszcie wyszłam z domu na dłużej i od razu lepiej się czuję, nie mam ochoty ciągle podjadać. Kopciuszek52, z Twoimi parametrami na pewno już w tej chwili wyglądasz świetnie. Ale rozumiem chęć osiągnięcia optymalnego samopoczucia, bo mam podobnie - mój cel to powrót do 52 kg przy 170 cm wzrostu i to już jest lekka niedowaga, ale z taką wagą najlepiej się czuję. Ważne, żeby nie przesadzić i nie chcieć schodzić coraz niżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 4, 2013 hej dziewuszki ja znowu u mamy :) a to jak zauwazylam skutkuje zwiekszeniem wagi choc jestem na diecie :) ale moja mama strasznie ciezko i tlusto gotuje :) ale dobra nowina bo jem juz tylko chlebek razowy co owocuje wizytami w wc :) i wczesniej musialam zjesc okolo 5 kromek chleba jasnego i wiadomo wedlinka itp zeby sie najesc a teraz zjadlam dwie kromki ciemnego troche sera chudego i pomidorek i rzodkiewka i pekam :) a jutro na obiadek kasza zamiast ziemniakow :) nawet podoba mi sie takie odchudzanie bo jem rzeczy ktorych dawno nie jadlam, lacze inne z warzywami i jest smacznie :) to w poniedzialek wazenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kopciuszek52 0 Napisano Maj 5, 2013 Lilith to ile teraz ważysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilith_88 0 Napisano Maj 5, 2013 Normalnie ważyłam 52-53 kg, ale ostatnio sobie pofolgowałam i jak 1 maja zobaczyłam na wadze 54,6, to ogłosiłam alarm i zaczęłam tu pisać dla motywacji :) Jutro zgodnie z umową zamelduję dokładną wagę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kopciuszek52 0 Napisano Maj 5, 2013 Oj zazdroszczę też tyle chce:) kurcze a mi waga stoi a tak bym chciala w koncu zobaczyc to 55:) GŁLLLLLUPIE CYFERKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kopciuszek52 0 Napisano Maj 5, 2013 A jak u Ciebie z wymiarami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 5, 2013 a moim marzeniem jest zobaczyc 5 z przodu :( waga nie wiem jaka jest bo sie nie wazylam ale zwaze sie dopiero we wtroek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstatniDzwonek 0 Napisano Maj 5, 2013 mammusia- moim też wielkim marzeniem i pragnieniem jest zobaczyć tą 5 z przodu :) może już niedługo będzie nam dane? :D jutro się zważę i zobaczymy jak tam postępy... A dzisiaj nie najgorzej - jak na weekendowy tryb życia :P Jutro juz na 150% :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
your_soul 0 Napisano Maj 5, 2013 hej dziewczyny :) Wrocilam z majowki... cale szczescie az tak wiele nie jadlam..ale niestety troche kalorii wieczorami wypilam... jutro sie nie waze haha ;) No coz..ide poczytac co u was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 5, 2013 OstatniDzwonek mamy tyle samo wzrostu i tyle samo wagi :) heheh kiedys u mnie ta 5 z przodu byla i nawet co drugi dzien na fast foodach sie bylo :) ale wtedy czlowiek biegal a to do pracy a to za nowa miloscia a to do szkoly i jakos nie myslal o kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marmodadka Napisano Maj 5, 2013 dziewczyny ja mam do zrzucenia 7 kg i 50 dni na to... co polecacie najbardziej efektywnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majanna 0 Napisano Maj 5, 2013 Ja też we wtorek mam chwilę prawdy. Jak na razie dobrze mi idzie biegam do tego nw i 6 w. Zobaczymy czy coś drgnęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marmodadka Napisano Maj 5, 2013 170 i 61 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fit-and-healthy 0 Napisano Maj 6, 2013 cześć Dziewczyny! jak dobrze że już po majówce! nareszcie powrót do dnia codziennego :) piję sobie kawkę i może to nie zbyt mądre, ale zrobię sobie dwa tygodnie kopenhaskiej, a później powrót do zdrowego odżywiania, zobaczę czy dam radę :D i sprawdzę czy działa! miało być zbiorowe ważenie więc melduję się z rana: 62,4 kg, przy okazji się zmierzyłam, jest : biodra: 89 cm brzuch (na wys. pępka): 74 cm talia: 64 cm udo: 54 cm łydka: 36 cm za tydzień aktualizacja? :) miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katrina90 0 Napisano Maj 6, 2013 Cześć wszystkim !! Przepraszam, że się tak długo nie odzywałam, ale miałam doła. Na grillu udało mi się powstrzymać przed pokusami. W weekend sobie troszkę odpuściłam, tzn. nie jadłam żadnych słodyczy ani nie przesadzałam z jedzeniem tylko poprostu jadłam normanie (smażone mięśko, jasne pieczywo) Ale to co udało mi się zrzucić nie wróciło do mnie. No i dzisiaj od nowa biorę się za siebie. Waga początkowa- 75,8 kg Waga obecna- 73,8 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilith_88 0 Napisano Maj 6, 2013 Hej! Dzisiejsza waga: 52,8 kg. Wymiary: biust: 90 cm talia: 63 cm biodra: 87 cm udo: 46 cm Dla mnie to już wielki sukces schudnąć w czasie majowego weekendu, bo o ile pamiętam zwykle wtedy tyłam. Podziwiam więc dziewczyny, które potrafią się powstrzymać nawet podczas biesiadowania :) Osobiście cieszę się, że po tym destrukcyjnym wolnym mogę wrócić do normalnego trybu życia, nareszcie coś się dzieje! Kopciuszek52, waga na pewno w końcu ruszy. Takie przestoje są związane z tym, że już jesteś szczupła, bo paradoksalnie im mniej się waży, tym odchudzanie jest trudniejsze. Też mam czasem chwile zniechęcenia, ale zaciskam zęby i zwykle w końcu waga spada do akceptowalnych widełek. Czasem wystarczy po prostu dobrze się wyspać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fit-and-healthy 0 Napisano Maj 6, 2013 lillith - ależ musisz być szczuplutka! w udzie 46! wow! :) ja bym chciała 50 cm i będę wniebowzięta :D właśnie skończyłam turbo spalanie z Chodakowską, później wybiorę się na siłownię albo poćwiczę coś w domu jeszcze. na śniadanie kawa, na obiad jajka na twardo z pomidorem i szpinakiem. Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majanna 0 Napisano Maj 6, 2013 Cześć ja jutro wejdę na wagę. A jeszcze dzisiaj 6 km i 6w 4z42 dni chciałabym skończyć ten trening i zobaczyć czy są efekty. Właśnie myślałam nad dzisiejszym menu bo muszę go trochę okroić - koleżanka ma mnie odwiedzić w asyście najsmaczniejszych lodów z Krakowa :). Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstatniDzwonek 0 Napisano Maj 6, 2013 Cześć!! Widzę, że nie tylko ja cieszę się na powrót do normalnego trybu życia po weekendzie :D A u mnie narazie skromniutko z kg, ale i tak się cieszę że jestem choć troszkę bliżej mety :) start - 68kg dzisiaj - 67kg Powodzenia w nowym tygodniu wszystkim!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstatniDzwonek 0 Napisano Maj 6, 2013 nooo godzina orbitreka+hula hop już za mną :) Teraz coś się zje dietetycznego :) Byle do przodu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstatniDzwonek 0 Napisano Maj 6, 2013 nooo godzina orbitreka+hula hop już za mną :) Teraz coś się zje dietetycznego :) Byle do przodu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
your_soul 0 Napisano Maj 6, 2013 czesc :) myslalam, ze moja dzisejsza waga pokaze minimum 1.5 kg na plusie..po tym weekendzie... no coz..waga troszke wskoczyla do gory..ale stopki zmeniac nie bede...bo nie ma az tak wielkiej roznicy... :) Dzis za to ladnie trzymalam diete..i mam nadzieje, ze juz tak pozostanie...W koncu za 10 tygodni trzeba sie zmiescic w bikini... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach