Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaaaaaaaa92

co się podoba starszym facetom??

Polecane posty

Basiu mnie nitz nie boli. :) Idziesz do łóżka z facetem o, którym wiesz tylko że ma czterdzieści lat. Ja jeszcze przed północą idę do łóżka z kobietą o, której wiem że... ma na mnie ochotę. Niby towarzystwo ale siada na moich kolanach. Robię wszystko by ta sytuacja dla nikogo nie była krępująca a jedynie konsekwencją kontaktu wzrokowego... w każdym bądź razie, już mógłbym o Niej napisać książkę a nie tylko napisać że miała trzydzieści lat. :) ...

To teraz ja Ci powiem. Idź i baw się dobrze. A jak chcesz go zatrzymać na zawsze to zrób mu wypasione śniadanie. Tylko jak nie potrafisz to nawet nie zabieraj się za jajecznicę. Jajecznica dla faceta jest niemal jak religia. Jak spierdolisz to on już nie wróci :-) Albo wróci z ciekawości czy może być jeszcze gorzej :-)

Gość do nowego w miescie
ktore sa twoje ulubienice????usuneli tamten temate:(

Gość baśka przerażasz
wszystkie matki.Gdyby moja córka tak szmaciła się ,dostałabym ataku serca-byłby to skuteczny cios w samo serce. Nisko upadłaś.Czy brakowało ci ojca w dzieciństwie? Zacznij myślec głową a nie kroczem!

Gość do nowego w miescie
:D

żałosny najazd zazdrosnych gówniarzy. Co was obchodzi z kim się rżnie autorka tematu?

Już nie dramatyzuj Żyleta nie dziewczyna, nawdychałaś się spalin i teraz rozsiewasz defetyzm. Tupnąć nóżką i rozleci się ta łzawa przygoda, która zasłania słońce, tym, którzy naprawdę mają szczere intencje i gotowi są podzielić się swoimi seksualnymi doświadczeniami, czy rozterkami. Sęk w tym że chociaż w stanowią większość, gady mojego pokroju będą w stanie spacyfikować wszystko a ślepe krety z modełe nawet nie bekną. :P

Zauważyłem pomarańczo :( Miałem już posta o pannie Jones do wysyłki i ... i to tygryski nie lubią najbardziej

Gość jednak Panna Jons
zgadłam na tamtym temacie :D :D :D

Gość Co was obchodzi z kim
Co was obchodzi z kim się rżnie autorka tematu? to po choooj nas sie radzi?ona się chwali czy żali?niech sie zaj..na śmierć

Gość autorka uciekła
Nasz nudziarz Nowy zanudził ją na śmierć

Nie dramatyzuje Nowy ,najadłam sie sałatki , a efekt taki ,ze szkoda gadać . W sumnie to mnie ani grzeje ,ani ziebi . Nie sprobuje nie będzie wiedziała jak smakuje taki 40 , a że moze sie obudzić pewnego dnia ręką w nocniku ,no cóż takie życie. A może bedą żyli długo i szczęśliwie ;) mając 20 parę lat pociągali mnie 30 latkowie ,ale większość była zajęta , ale w końcu dorwałam takiego i jest do dziś .

Zagadałaś :D , bosko :D :D :D A teraz ochłoń pomarańczo, bo już go nie ma. Dasz radę, czy nadal masz gęsią skórkę ;)

Gość a co że skoczkiem?
Ania?:(

Gość a co że skoczkiem?
Przeciez to ania wymyslila nowego

Żyleta nie dziewczyna, to co zwymiotowałaś przerosło samą sałatkę? Spoko nie ma się czego wstydzić jesteś wśród swoich. ;) Ale wyluzuj z tymi jałowymi komentarzami, bo ktoś puści bąka w autobusie i drogą dyfuzji odechce Ci się wciskać ludziom romansidła, które ukradkiem podczytujesz, chociaż chcesz by traktowano Cię jak "Żyletę", to polecę Cię samobójcą, którzy tak tępą, chociaż totalnie głupią wizją przyszłości, zbytnio sobie krzywdy nie zrobią i będzie szansa porozmawiać z nimi że to smutna droga a nie złoty szlak. :(

Gość do nowego w miescie
co z gruba??? :(

Gość gtyhfgty
Gruba jest poza zasieGiem a co z ania? Skoczkiem?

Gość waligoraqqq
????

Gość waligoraqqq
starsi faceci lubią młode dziewczyny

to polecę Cię samobójcą, którzy tak tępą, chociaż totalnie głupią wizją przyszłości, zbytnio sobie krzywdy nie zrobią i będzie szansa porozmawiać z nimi że to smutna droga a nie złoty szlak. x zupelny przerost formy nad trescią załoze sie ze gdybys tyle nie pil, ulozyloby sie samo

Gość ajagsbd
hajsdnf

Moje odciski mój problem Żyleto, spokojna Twoja nie potargana. I na spokojnie przebiegniemy tysiączek o ile dasz radę, chociaż pewnie będziesz zajęta robieniem porządków w bieliźniarce, spoko. Z żyletami trzeba postępować jak z jakiem, by nabrały sił. Bez odpowiedniego poklasku, golenie się nimi przypomina Golgotę. :O

spokojnie ja w domu rządze , mam od tego ludzi :classic_cool: Nowy zachowujesz sie jak pies spuszczony z łańcucha ,cieszący się wolnością ale internetową . Zmień żyletke bo zrobisz sobie krzywdę i język Ci sie stępi , a jaka bylaby szkoda :( 🖐️