Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Aniu - już wcześniej pisałam dlaczego obia warunki są ważne, nie mam jak postawić kart, bo podstawiam pod datę urodzin

Gość Jadwiga dwige dwiga
20maj75 co z moja pracą? i ogólnie jakie nowosci

i nie dziękuję, bo za wrożbę się nie dziękuje. Tak słyszałam :)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
aaaaa

Gość jestem jaa :)))))
ok 30.11.1977ania

To zapytam o zdrowie. Może jest coś o co czas bardziej zadbać?

Gość justmeeeeeeeeee
Ewa 22.12.1983 czy firma, którą planuję założyć ma szansę na rozwój czy też dać sobie spokój w tym roku; czy moja sytuacja materialna ma szansę na poprawę. z góry dzięki:)

Jadziu - karty mówią że nic nowego w pracy, ale ktoś z twoich kolegów zostanie zwolniony albo zawieszony... Musisz sprecyzować pytanie bo nie wiem pod jaką sferę czakr podstawić kości i karty

Gość a Ty Joanno jesteś wróżką ???
pani Joanna jesteś wróżką ????? czy to jakiś podszyw ???pod wróżkę i z czego wróżysz ???

Gość 95783527544558578689
zosia 12.09.1990 czy będę w tym roku w szczęśliwym związku? dzięki!

Gość zxcvbnm,.
cvbnm,

Kurwa, ta znowu zaczyna reklame. Wybaczcie że się tak uniosłam ale ona mnie zaczyna denerwować już... ona827 - widzę, ze w niedługim czasie czeka cię jakaś choroba, ale chyba tylko przeziębienie. i widzę że jest niejasna sytuacja z piersiami albo z pochwą, lepiej zrób badania pos tym katem, bo nie jestem pewna :) Ewa - chyba lepiej poczekać do przyszłego roku, czakra jest niekorzystna na biznes w roku 2013

To zapytam o zdrowie. Może jest coś o co czas bardziej zadbać? Monika 3 sierpnia 1988.

Gość jadwiga dwiga dwige
czy zmienie prace czy uda sie co z moim zdrowiem i co nowego w rodzinie z góry dziekuje

Gość 7678natka
//natalia 23.11.80. Czy moja sytuacja materjalna kiedys poprawi sie? '' miesiac temu stracilam prace.

Joanna -skoro nie twój wątek to wypierdalaj do swojego głupia krowo... Zosiu - hmmm, u ciebie dość trudno przewidzieć, pewnie słaba aura, daj mi chwilę...

Gość xcvbnm,./
cvbnm,./

Natalio - Karta koło fortuny - chyba czeka cię większy przypływ gotowki, ale nie wiem czy to będzie wygrana, kredyt, czy praca

i co? nie da się? czy to oznacza że nic mnie dobrego w tej sferze nie czeka?

Gość zimnokrwiisssta
10.08.93. Anna Na czym polega moja karma ? Spotkam w swojej przyszłości swoją bratnią duszę ? i czy kiedykolwiek zwiążę się z kimś ?

Zosia - nie, chodzi o to że potrzebowałam więcej czasu na karty i dodatkowo kości... Więc tak karta - Cesarzowa papież i głupiec, hmmm długa droga przed tobą, ale w końcu znajdziesz, kwestia miesięcy do następnego związku - jak sama możesz się domyślić będzie on dość zamożny, lecz nieco sztywny i tradycjonalista, otacza się ludzmi o niskiej inteligencji, lecz sam ma wysokie IQ

Gość justmeeeeeeeeee
to ja jeszcze jedno:) Ewa 22.12.1983 czy w mojej rodzinie będzie zgoda?

Anna - JEDNO pytanie kochana. Nie zajmuję się wróżbami wschodu. Związek - kochankowie, papieżyca i mag - czeka cię namiętny romans, lecz sama nie wiem czy będzie to coś poważniejszego

Gość 7678natka
dzienki. Ostatnio nic ciekawego w moim zyciu nie dzieje sie.Wegetuje. Czy wreszczie zacznie cos dziac sie? Bo juz nie wytrzymuje.Jakies zmiany czekaja na mnie?

dzięki. czy jesteś w stanie powiedzieć coś więcej? czy to dobry człowiek, czy warto się w to pakować itd?

Ewa - rodzina - sprawiedliwość, śmierć i wisielec - o kurwa, tu nie będzie lekko niestety. Niestety, na kogoś z twej rodziny czyha śmierć, lecz śmierć owej osoby zjednoczy twoją rodzinę i naprawi wiezi... smutne, szczęście w nieszczęsciu

Natka - karty rydwan, słonce i świat - w niedługim czasie pojawią się jacyś ludzie, bratnią duszą okaże się kobieta o czarnych włosach... Lecz ktoś zdradzi