Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Gość mojaczk sztuka
Ronn- co to za oszustwo, gdy nie zdziera z nikogo pieniędzy? A każdy swój rozum ma i sam decyduje czy chce w to wierzyć czy nie. To każdego indywidualna sprawa. Wiec nie denerwuj się bez powodu bo jak widzisz, każdy myśli swoje :)

Gość ewunia76
EWA 14 01 1976 CZY MÓJ MĄŻ SIE ZMIENI CZY NIE MAM NA CO LICZYĆ? MIROSŁAW 21 01 1972

"Szatan jest i demony też, wiem co widziałam i im zależy na tym by myślec, że ich nie ma, oj bardzo im na tym zależy, a wróżbiarstwo to jest jednaz ich podstawowych broni." xxx Jestem ateistą, nie wierzę ani w żadne bóstwa, ani tym bardziej w szatana i demony. Oczywiście z żadne wróżki i szamanów również. To co niby robią z ludźmi demony po tarocie zostało wyjaśnione naukowo. Nie ma tam żadnych demonów, zapewniam :)

Gość mags2008
Magdalena 16.12.1977 czy bede w zwiazku z Robem?

Gość kurtyzantka1993
idę stąd bo mi sie niedobrze robi jak w ogóle z wami gadam i cieszę się,że ja w tym gównie jużnie siedzę. Całe szczęście że nigdy się nie spotkamy autorko, całe szczęście 🖐️

Gość ewunia76
ZASTANAWIAM SIE NAD ROZWODEM , NIE MAM JUŻ SIŁY

Gość bozzenkaa
Ronn ja juz jestem za stara zeby doac sie komus nabrac , a pobawic sie moge , bo i tak nic nie place za ta przysluge :) Kazdy ma wolna wole i moze robic i wierzyc w co chce :)

Gość kurtyzantka1993
Ronn nie mam sił na dyskusje, ale one są. Wszystkiego nie da się wyjasnić naukowo :) pozdrawiam Cię:)

bozzenkaa > nigdy nie jest za późno na racjonalne myślenie :)

Gość to prawda z tymi demonami
a pobawic sie moge , bo i tak nic nie place za ta przysluge nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz, kochana.

kurtyzantka1993 > ja demonów nie widziałem, jeśli Ty widziałaś to ok, niech tak będzie. Też pozdrawiam :)

Gość bere bere bere riki tiki
Moja Wróżko, pytanie: Rufin, 03.07.1991 -jaką będzie miał pracę? Dobrze płatną?

marzycielka - może przeoczyłam, zapytaj jeszcze raz proszę anna - wszystko wskazuje na to że tak, gratuluję i zazdroszczę niestety... sandały na lato - no nie wiem jak to z tym kotem, koty lubią ściągać złą energię, a to nie będzie sprzyjać rozwojowi dziecka. tak, zajdziesz w ciążę i to już niedługo, ciesz się życiem póki możesz szaleć :)

Gość nioonka
gupoty piszecie, wszyscy razem

Gość ty55u
21.04.2013 malwina czy wszystko bedzie sie rozwijalo tak jak sobie wymyslilam? chodxzi o finanse i wlasna firme

Gość bozzenkaa
Ronn a skad wiesz jak ja mysle ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/James_Randi_Educational_Foundation xxx "(fundacja) Oferuje nagrodę miliona dolarów, każdemu kto jest w stanie udowodnić posiadanie ponadnaturalnych zdolności przez zademonstrowanie ich w ściśle określonych warunkach spełniających wymogi badania naukowego. " Nikt tej kasy jeszcze nie wygrał, ciekawe dlaczego :)

ewa - twój mąż potrzebuje teraz ciebie. tylko ty możesz mu pomóc się się zmienić, on ciebie kocha, nawet jeśli tego nie okazuje. Lecz jeśli już nie amsz sił, możesz odejść, ale TYLKO w ostateczności, tak będzie lepiej

Gość bere bere bere riki tiki
Moja Wróżko, pytanie: Rufin, 03.07.1991 -jaką będzie miał pracę? Dobrze płatną?

Gość nata232
natalia 23.11.80 Mam meza,ale nie uklada sie nam. Mam watpliwoci ze jest mi wierny i nie mam sil juz walczyc. Czy odejscie od niego wyjdzie mi na dobre?

bozzenkaa > wnioskuję po tym co piszesz. Chyba nie powiesz mi, że wiara we wróżby jest myśleniem racjonalnym i logicznym?

malwina - pomyliłaś datę, chyba że już nauczyłaś się mówić :)

Gość mojaczk sztuka
:)

Gość bozzenkaa
Przeciez to jest proste , jak nie chcesz to nie poddawaj sie wrozbie , nie pytaj i nie komentuj , pozwol innym korzystac z darmowej przyslugi wrozki

Gość nata232
przepraszam,nie zauwazylam ze odpowiedzialas juz,dzienki za odpowiedz

Gość ty55u
21.04.1986 przepraszam :D

Nie podawajcie daty urodzenia, wtedy manipulacja nie będzie miała szansy zadziałać.

Moi kochani, o godzinie 23.45 kończę dzisiejszą sesję. Przecież przed północą muszę zrobić mszę szatanowi jak to wcześniej ktoś sugerował... Żartuję, nie dajmy się zwariować:)