Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabie-oczko

4 miesiące do porodu -T.P.09.13

Polecane posty

Gość mel-wa
Polska firme, ktora moge polecic z cala odpowiedzialnoscia to Dalia ( maja rozmiarowke chyba do M) kupuje tez czasem zagraniczne glownie brytyjskie marki cleo czy panache. Jak juz raz pojdziesz na brafitting, nigdy nie bedziesz chciala kupowac gdzie indziej :)

Gość mel-wa
Polska firme, ktora moge polecic z cala odpowiedzialnoscia to Dalia. Czasem kupuje tez brytyjskie, marki cleo albo panache. Jak juz raz sprobujesz u brafitterki, nie bedziesz chciala kupowac inaczej

Gość mel-wa
Polska firme, ktora moge polecic z cala odpowiedzialnoscia to Dalia. Czasem kupuje tez brytyjskie, marki cleo albo panache. Jak juz raz sprobujesz u brafitterki, nie bedziesz chciala kupowac inaczej

Gość mel-wa

Gość mel-wa

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Nie moge dodac postow

Gość gość
Nie moge dodac postow

Gość gość
Nie moge dodawac postow

Hejka :) o jejku, to musi Mel-wa być Ci strasznie ciężko z przodu... Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić... Ja to w porównaniu z Wami to mam mały biust...

Ja też z allegroo przeważnie zamawiam staniki ,mam upatrzony jeden model i zawsze ten sam kupuję tylko w różnych kolorach, Mam duże piersi które na dodatek są usadzone bardzo blisko siebie i nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie mam takiego typowego rowka pomiędzy nimi, więc praktycznie wszystkie klasyczne biustonosze odpadają bo tak jakby na siłę rozkładały mi piersi na boki i nie dosyć że fatalnie się czuję to jeszcze fatalnie wyglądam w takim biustonoszu. Najlepsze dla mnie są bardotki... Ciekawie byłoby iść do tej Brafiterki , ale boję się że mi wynajdzie jakiś kolosalny rozmiar hi hi Moja koleżanka była u takiej z C a wyszła z F... :0 Zapłaciła 250 zł za biustonosz, ale szczerze mówiąc nie wiem czy wygląda w nim lepiej. Jakoś teraz jej piersi wydają się ogromne...Jeśli jej z C zrobiło się F to mi z E jakieś G wyjdzie lub H...O mamo!!!!!

Ja też z allegroo przeważnie zamawiam staniki ,mam upatrzony jeden model i zawsze ten sam kupuję tylko w różnych kolorach, Mam duże piersi które na dodatek są usadzone bardzo blisko siebie i nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie mam takiego typowego rowka pomiędzy nimi, więc praktycznie wszystkie klasyczne biustonosze odpadają bo tak jakby na siłę rozkładały mi piersi na boki i nie dosyć że fatalnie się czuję to jeszcze fatalnie wyglądam w takim biustonoszu. Najlepsze dla mnie są bardotki... Ciekawie byłoby iść do tej Brafiterki , ale boję się że mi wynajdzie jakiś kolosalny rozmiar hi hi Moja koleżanka była u takiej z C a wyszła z F... :0 Zapłaciła 250 zł za biustonosz, ale szczerze mówiąc nie wiem czy wygląda w nim lepiej. Jakoś teraz jej piersi wydają się ogromne...Jeśli jej z C zrobiło się F to mi z E jakieś G wyjdzie lub H...O mamo!!!!!

Mieli naprawić to forum a nie utrudniać.....teraz wrzucasz jeden post a On się dziwnie mnoży....

Oj dziś to okropnie się dzieje... Mi w ogóle nie wyświetla postów... Chyba raczej im się nie udało to ulepszenie :-(

Ja cały dzień nie widziałam Waszych postów :P A teraz po kilka razy się pokazały :P

Jak tam dziewczyny Wam dzień minął? Ja już drugi dzień czuje się tak jakby mnie tir przejechał:-( Kurcze ja to najwyżej teraz to mam 75C...

Jak tam dziewczyny Wam dzień minął? Ja już drugi dzień czuje się tak jakby mnie tir przejechał:-( Kurcze ja to najwyżej teraz to mam 75C...

Hej :) U mnie też beznadziejnie, nic mi się nie chce, ogólnie cały dzień spałam :( Nie mam nastroju, tak wszystko mnie jakoś dołuje... to ta deszczowa pogoda ;(

Gość Anulka*-*
Cześć! Ja dziś miałam ostre zachcianki na fast foody i słodkości i już za mną suflak i kilka czekoladek. Normalnie tak się nie objadam tłustymi rzeczami ale co tam;-) Też cały dzień nie widziałam postów. Pozdrawiam!

Gość gość
Czesc mam na imie natalia mam termin na 20.09 to moja druga ciaza jetem przerazona czy so ie poradze mieszkam wj japonii a wizja poodu mnie po postu dobija tak bardzo bym chciala zamknac oczy i miec to juz za soba nawet z tym calym bolem ale za soba

Cześć Natalia. Jeśli piszesz że już miałaś jeden poród za sobą, to czemu sie przejmujesz? My nie wiemy co nas czeka, Ty już tak. Więc głowa do góry :*

Witaj Natalio, mieszkasz w Japonii? Opowiedz nam coś więcej jak tam jest itp. :) Baloniki- ja słyszałam już od wielu osób że lepszy jest pierwszy poród bo nie wiemy co nas czeka , oczywiście teoretycznie wiemy że będzie bolało, ale i tak nie zdajemy sobie tak całkiem z tego sprawy jak to wygląda dokładnie. A przy drugim porodzie kobieta już dobrze wie co ją czeka krok po kroku i dlatego chyba tak się boi..

Gość gość
Eh dziewczyny....w sumie bardziej przeraza mnie wizja ciazy podczas cholernego goracego parnego betonowego tokijskiego lata...... Kazdego lata umieram tu poprostu a ciaza to jest po prostu jakis kosmos spuchne jak ponton :/ poprzednie dziecko rodzilam w lipcu wiec zaraz napoczatku skwar ciepialam tylko w pologu a wtedy powiem wam ze kobieta niemilosiernie sie poci. Po porodzie cala woda ktora sie zmagazynowalo w ciele po prostu z ciebie wyplywa strumieniami kapalam sie chyba 8 razy dziennie i wkolo mokra , wkolko wlosy cale przyklejne do glowy nawet w mieszkaniu :) i slyszalam ze wiele kobiet tak ma :) ale powiem wam dziewczyny ze milosc do dziecka jest przeogromna i wynagradza wszystko ja jestem az za bardzo wpatrzona w mojego synka Antosia po prostu milosc bezwarunkowa idziesz za nim w ogien i tyle. Zaraz po porodzie powiem wam ze mnie to przerazilo tak ze dostalam normalnie depresji. Pewnie myslicie ze depresji po porodowej dostaje sie z innych powodow ale ja wlasnie sie zalamalam z tej milosci z tego ze zdalam sobie sprawe ze jakby mu sie cos stalo nie wiem by zachorowal albo nie wiem zwariowalabym umarla po prostu. Nie moglam ogladac zadnych wiadomosci o wojnach, mordach bo od razu ryczalam ze na taki okrutny swiat wydalam dziecko :) teraz to moze smieszne :) np w japonii czesto mamy trzesienia ziiemi male i duze w wiekszosci male praktycznie czasem zdarzaja sie codziennie my jestesmy do nich przyzwyczajeni, tokio przystosowane ale po porodzie maialm sny w ktorych widzialam wielkie trzesienia ziemi i pamietam ten bol kiedy tzrlo tak bardzo ze nie moglam sie podniesc z lozka by podejsc do lozeczka by przytulic antosia :) eh boe sie tej calej burzy hormonalej, potu, porodu ale wiecie co z drugiej strony nawet przyjemnie sie wspomina

Gość gość
A tak swoja droga to co macie dziewczyny chlopca, dziewczynke ? Ja mam drugiego chlopaka :) nastawialam sie ze bedzie to mala stefania a tu masz drugi chlopak nawet na imie nie mozemy sie zdecydowac choc sklamiamy sie w kierunku gabrysia

Witam! Pisałam troche na początku ale ostatnio z powodu złego samopoczucia jak mam chwilę wolnego to odpoczywam. Podczytuje was tylko czasami, dlatego chciałabym napisać, że nie lekceważcie bakterii i leukocytów w wynikch moczu (chyba anulka o tym pisała, że ma takie wyniki). Ja niby nie lekcewazyłam bo miałam 2 antybiotyki, myslałam, że już mi pomogły, we wtorek robiłam wyniki i były ok. a w czwartek dostałam strasznego bólu i okazało się, że to kolka nerkowa, tzn. zatrzymanie moczu w nerce, do tego ostry stan zapalnu układu moczowego. Przeleżalam pare dni w szpitalu i już jest lepiej, ale niestety do porodu założoną mam sondę dj, która odprowadza mocz z nerki do pęcherza. Także dbajcie o siebie dziewczyny. Pozdrawiam!

Gość Anulka*-*
Justinaaa no to mnie nieźle nastraszyłaś ale to dobrze bo rzeczywiście nic z tym problemem nie robie. Lekarz na nastepnej wizycie ma mi przepisac jakies leki. Jak narazie badam mocz co dwa tygodnie i mam nadzieje, że nie bedzie tak źle jak u Ciebie. U mnie strasznie padało a teraz prosze-lekki deszczyk, słoneczko i pięęękna tęcza. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki!