Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek1985

Moja Opinia O Kobietach Które Spotkałem W Polsce

Polecane posty

Gość Mirek1985

Tak się składa, że pracuję obecnie w Niemczech i doznałem czegoś w rodzaju szoku kulturowego. Do tej pory oddawałem się stereotypowi "Polki posiadają jeden z najpiękniejszych typów urody w Europie" i mogę teraz stanowczo stwierdzić, że jest na odwrót. Niemki naprawdę, w porównaniu do Polek, dbają o siebie i są naprawdę ładne (brzmi to jak obraza, ale niestety inaczej nie da się tego ująć by zrozumieć). Do tego dorzucę, że w związkach nie szukają księcia z bajki tylko kogoś z kim można coś wspólnie zbudować, partnera zarówno uczuciowego jak i społecznego. Niestety moje zdanie na temat polek (które do tej pory uważałem za ideał kobiet) zmieniło się diametralnie po rozpoczęciu związku z niemką. Byłem w parunastu związkach jeszcze przez wyjazdem do niemiec i porównując je z moim obecnym związkiem jestem w stanie wymienić kilka wad polek: 1) Higiena, higiena, higiena - mógłbym wymieniać niechlujny ubiór, brud pod paznokciami, czy pozostałości po jedzeniu na dłoniach i policzkach, ale przytoczę jeden przykład gdzie krocze dziewczyny, z którą uprawiałem stosunek okropnie dawało stęchłymi rybami, a anus był wysypany brązowymi plamkami wokół otworu odbytniczego (nie obchodzi mnie, czy ona to przeczyta, może i lepiej kiedy publicznie zwrócę uwagę na jej problem to może weźmie się w garść), 2) Kultura i dojrzałość - typowe dziewczyny pokroju "zajmij się mną ciulu, ty facet, ja dziewczyna". Potrafiłem doświadczyć takich sytuacji gdzie kobieta prosi mnie bym wziął ją do restauracji, czy na pizze, a potem błagalnym wzrokiem pokazuje bym zapłacił. Albo miały też pretensje, że pracuje na dwie zmiany i nie potrafię wygospodarować czasu dla dwojga (ale gadżety, kosmetyki, ciuszki to jej kupuj). Miałem też kilka porażek zapraszając je na obiad do domu moich rodziców - chlew i plebs, dobrze, że wiedziały niektóre do czego służy widelec (wyobraźcie sobie kogoś kto usilnie próbuje zjeść rosół widelcem, bo "hehe makaron jak w spaghetti"). 3) Multikulturowość - i tu muszę się troszeczkę pożalić. Już mnie głowa boli jak przypomnę sobie jakim problemem było, że nie noszę tak dużej ilości biżuterii jak czarnoskórzy mężczyźni, czy nie mam ich "kocich", wyluzowanych ruchów, tylko zachowuję się jak (tak dokładnie to określiła jedna z partnerek) "chłodny zabójca na zlecenie" - chodziło jej o to, że chodzę wyprostowany, patrzę się prosto w oczy i trzymam kamienną twarz nie uśmiechając się do ptaszków, drzew, etc. Podsumowując - cieszę się z mojego obecnego związku z niemką. Pozwolił mi on poznać cywilizowany pogląd na relacje kobieta-mężczyzna oraz wygląd samej kobiety cywilizowanej na poziomie XXI wieku. Nie opieram się jedynie na swoim związku tylko też na relacjach moich kolegów z pracy - Niemców. Nie żałuję swojej decyzji wyjazdu do Niemiec i APELUJĘ DO POLEK O WZIĘCIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SIEBIE!!

Gość echte hexe
Twoja opinia jest tendencyjna i krzywdzaca. Istnieja rowniez zadbane Polki i flejowate Niemki, wiec nie uogolniaj.

w kazdym kraju sa kobiety zaniedbane, brzydkie, przecietne, ladne i piekne. Uwazam ze polki sa w swiatowej czolowce, ale tylko jesli chodzi o te ze slowianska uroda, bo reszta brunetek i innych takich zlewa sie w tlumie

Gość Wrazliwa...
Czlowieku skad ty wytrzasnales takie laski, wszystko sobie wymysliles na potrzeby prowokacji, albo faktycznie wyciagales te dziunie z podrzednych lokali

Nie każda POLKA jest taka jak opisałeś :) ja przykładowo lubię o siebie dbać, lubię kiedy facet to zauważa itd :) Więc nie bierzmy odpowiedzialności za to co Ty sobie wybrałeś..

Gość Alpinista;)
Ale bzdury :D Zostań lepiej w tych Niemczech

Gość Wrazliwa...
Ale fakt faktem, ze ludzie na zachodzie to kultura wyzsza. Po prostu wyrywales jakies tandetne lachociagi

Gość yhhyjju
lady love polki sa jednym z najbrzydszych narodow, w niemczech widzialam juz duzo wiecej ladnych. moze to kwestia tego,ze malo jest kobiet NAPRAWDE szczuplych, stylowo ubranych. to wiesniactwo wszechobecne zakrywa wszelkie zalety.

nie zgadzam sie z Toba, znam osobiscie wiele pieknych polek, zadbanych, pachnacych i zeby nie bylo ze pisze tylko o polkach, facetow tez mamy przystojnych tyle ze ci znowu wyzej sraja niz dupe maja, wiec.. uroda to nie wszystko

Gość A W DRUGĄ STRONĘ TEŻ
A ODWRACAJĄC SYTUACJĘ to samo można powiedzieć o mężczyznach Polakach brudasach i pijakach debilach ale jako człowiek oświecony wiem że i w USA też bywają brudasy , buraki i ćwoki .. Wszędzie w każdym krają są tacy i tacy A widocznie autor wątku spotykał tylko Polki śmierdzące rybami i brudasy z plebsu No przykro bardzo że tylko plebs do ciebei przyciągało ale widocznie masz jakieś cechy które plebs w tobie kocha ....[ widocznie sam może masz korzenie w plebskie brydnym śmierdzącym rybami feeeeeeee

Gość 7eleven
zgadzam się w 100% polki to syfiary,wulgarne,bezbarwne trolle,które dla forsy zrobią wszystko i wszystkim,bezmózgie pasztety nastawione na ruchanie i pieniądze,chociaz w zamian oferuje coś co nazywa sie NIC

moze inaczej, tez zauwazylam ze nasze spoleczentwo robi sie coraz bardziej grupe ze tak powiem np patrzac na zdjecia moich znajomych, czy osob ze szkoly.. tak czy siak mimo wszystko ladnych dziewczyn mamy bardzo duzo

Gość Wrazliwa...
Znam taka jedna, nawet byla moja kumpelka ale ma opinie najwiekszej kurwy w miasteczku, po prostu takie sobie wybierales

Widocznie nic nie jesteś wart skoro tak źle trafiałeś......... Ja się kąpię 2 - 4 razy dziennie, uwielbiam pachnieć, jestem bardzo zadbana, depilacja regularnie i mam faceta, dla którego warto się starać, a dla siebie też warto. Ty widocznie jesteś z marginesu a w melinach to różne siedzą :)

Gość 7eleven
jedyne takie głupie kurwiszony w europie,które tak łatwo daja dupy wszelkiej maści brudasom z afryki i azji

Gość 7eleven
generalnie mozna polkom przyznać bez zastanawiania,tytuł kuriwszona of europe number one

Gość Wrazliwa...
Prawictwo nie byles w Niemczech, Niemki sa nie tyle ladniejsze co sympatyczniejsze, a pozatym koles posuwa bzdety, przelecial jakies brudne, zdesperowane dupodajki I po prostu wstyd mu przed samym soba

Metalowa Kota, między umytą a zadbaną jest duża różnica. Chomiki masz jak ponad trzydziestolatka (ja takich nie mam) i spójrz na swój lakier. Może też namów faceta żeby nie wyglądał jak żul i zainwestujcie w lepszej jakości ubrania (nie nie muszą być drogie)

Gość Ajdk3i2
ona by musiała zainwestować w zmienę płci i podróż na marsa,bo tutaj juz nic jej nie pomoze

Bo jest ktoś oprócz mojego faceta (żaden menel, po prostu długo włosy i brodaty a zarabia 5 tysięcy miesięcznie) kocham zwierzaki i zdjęcia z nimi, także odpuść sobie 🖐️

Gość fgftryyu90
sorry, ale żałosny Polaczek z kafe, to ma takie szanse na atrakcyjną Niemkę jak na zostanie prezydentem USA.. bajkopisarstwo na potrzeby udowodnienia swoich chorych tez. tak jasne, na świecie kobiety są piękne jak modelki, nie mają żadnych wymagań i z chęcią płacą nie tylko za siebie, ale i za facetów:D żebyś się nie zdziwił jak naprawdę gdzieś wyjedziesz, bo Polki mają naprawdę bardzo niskie wymagania wobec facetów w porównaniu z innymi nacjami i między innymi dlatego są tak popularne za granicą[mam kolegę z pracy Anglika, który w ogóle się nie umawia z Angielkami, bo go przerażają:) ]

Przecież od zawsze było wiadomo, że Polki są ładniejsze niż Niemki. A co do higieny to jest dużo zadbanych Polek.

Najwiecej negatywnych slow o Niemkach maja osoby, ktore uslyszaly a same nie maja z nimi na codzien stycznosci. Nie mozna ugolniac, jest wiele naprawde ladnych Niemek no i przynajmniej w przeciwienstwie do Polek nie ma takiego dziwnego zwyczaju, ze pol miasta chodzi tak samo ubrana, pofarbowana i ma takie same ruchy. Poza tym zwroccie uwage, ze w sumie Polki i Niemki nierzadko sa zmieszane miedzy soba, wiele z Was nawet nie wie jakie geny nosi daleko wstecz, to samo sie tyczy Niemek. Poza tym ja osobiscie jestem zdania, ze jak ktos chce zobaczyc piekne dziewczyny to w Berlinie ma do tego okazje, poniewaz tu znajdzie sie wszystko :P roznorodnosc typow urody, multi-kulti takze kazdy tu znajdzie cos dla siebie :) v Slowianska uroda mi sie baardzo podoba, pod warunkiem, ze mowa o delikatnych blondynkach, zarysowane kosci policzkowe i niewinnosc zarazem. Bo np. znam wiele rosjanek i sa nieciekawe, wygladaja jak chomiki z azjatyckimi oczami :D nie w moim guscie. v v LL - swietny psiak! :)

LL niestety, ale musisz. Bo na tej fotce jedynym ładnym elementem jest psiak... A Ty zaniedbana zarosty i twarz naprawdę straszna...... a włosy liche, bo wyglądasz jak łysa. Tyle 🖐️