Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 a dołączyłam. nic tak nie łączy jak wspólny wróg:) i generlanie to fajnie sie podzielic z kimś swoimi problemami. bo z mężem to sie o temperaturze i śluzie pogadac nie da ;D no chyba, że Wasi panowie jacyś lepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 a to teraz Was zapytam ogółem. jak myślicie czy długośc okresu tez ma jakieś znaczenie przy znajściu w ciąże? jak krwawie krótko, 2 dni normalnie, trzeci dzien to juz leciutko i koniec. z badań to wiem że mam tsh prawidłowe. hormony robiłam juz ze 2 lata temu, niby dobre, ale 2 lata w organizmie moglo sie zadziac wszytsko. a mam totalny awers do lekarzy;/ zwłaszcza do mojego-juz byłego-gina;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mynia_82 0 Napisano Maj 8, 2013 Kpax mój zawsze się śmieje, że też będzie sobie mierzył temperaturę i robi gest jakby go sobie wkładał w pupę... hmmm no cóż... ;) Asitko mam jeszcze trochę koktajlu wiec zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mynia_82 0 Napisano Maj 8, 2013 Kpax ja też mam od jakiegoś czasu krótie i słabe @ i wydaje mi się, że na pewno może oznaczać to słabe endometrium czyli w konsekwencji problem z zaagnieżdżeniem. Sailorku popraw mnie jeśli nie mam racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 ja takie @ mam odkąd pamiętam;/ a jeszcze zapytam o monitoring. któraś miała? chodzi o godzine jego wykonywania. czy po południu też można? ciężko sie wyrwac z pracy 3 dni pod rząd na co najmniej godzine;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 ja taki @ mam odkąd pamiętam;/ a jeszcze zapytam o monitoring. któras miała? chodzi mi o godziny jego wykonywania. czy mozna po poludniu? cięzko sie wyrwac z pracy 3 dni pod rząd na co najmniej godzine;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 kurcze powtarzam sie, zły znak ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mynia_82 0 Napisano Maj 8, 2013 Z tego co ja się orientuje to monitoring może być o dowolnej porze i nie musi to być 3 dni pod rząd. Ale ja nie miałam monitoringu więc niech się doświadczone wypowiedzą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 wiem wiem, 3 dni to w "najgorszym" przypadku. no ale tak zakładam. postanowiłam ze daje szanse jeszcze raz testom owulacyjnym.kupie w aptece, niech strace ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sailorka 0 Napisano Maj 8, 2013 :-) nie mogę się doczekać wyników posiemu mojego m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różniczka 0 Napisano Maj 8, 2013 Dziękuję dziewczyny :* Też mi się baaardzo podobała i nadal się podoba :) kpax mój to się niby orientuje co i jak ale o szczegółach mu nie mówię, w końcu facet to facet :))) ogólnie to ja mam @ tak 2-3 dniowe (po ziółkach zrobiły się dłuższe, chociaż ostatni też był dość krótki) Ja miałam monitoring i godzina nie ma znaczenia- ważne żeby zrobić przed owu i po owu :)) Myniu wyobrażam sobie S jak wkłada termometr w pupę :)))))))) Ale ja tego też nie przebrnęłam i do tej pory mierzę w ustach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różniczka 0 Napisano Maj 8, 2013 No właśnie sailor to nie dzisiaj miały być? kpax ja kupiłam owulacyjne posikałam sobie i chociaż wiem że owu jest (była), do tego też był monitoring, więc stąd pewność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosikaa Napisano Maj 8, 2013 Witam, Staramy sie z mezem o dzidzie, jednak mam nieregularne cykle. Na ostatniej wizycie lekarz stwierdzil brak owulacji. Przepisal mi Provere na wywolanie okresu i Clomid na poprawe pracy jajnikow. Wzielam juz 10 tab provery, teraz mam czekac na okres. Clomid kazal brac od 3 do 7 dnia cyklu. Przedwczoraj zauwazylam plamienie brazowe, i nie wiem czy juz powinnam liczyc to jako miesiaczke czy czekac na krwawienie wlasciwe. Prosze o porade?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanka Franka 0 Napisano Maj 8, 2013 Hej dziewczynki.Jestem "klientka" BB Dzis mama 2 urwisow.Czyli sie udalo ! Zycze wam z calego serca rozowych,pomoarszczonych krzyczacych dzieciatek.Jestem z wami.UDA SIE ! 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 w takim razie życzę, aby każda z nas tak "skończyla" ;) gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sailorka 0 Napisano Maj 8, 2013 Zżera ,mi posty to forumisko :-D Myniu ale by niespodzianka była jakbyś zafasolkowała ;-) Mieszkam na 7 piętrze, a czuję jak kwitnie bez pod oknami ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sailorka 0 Napisano Maj 8, 2013 Różniczko wyniki ok piątku bo muszą mieć czas coś tam wyhodować ;-) Mój m nie bardzo orientuje się w śluzach za to chętnie serduszkowałby codziennie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mynia_82 0 Napisano Maj 8, 2013 kochanka Franka strasznie miło przeczytać coś takiego :) Ja dziękuję serdecznie:) I bardzo dodaje otuchy taki post Ja chyba znowu uderzę do łóżeczka Dobranoc moje kwiatuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpax Napisano Maj 8, 2013 dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnooka666 0 Napisano Maj 8, 2013 hej moje kochane dopiero przeczytałam Twoją wiadomość Sailorku i jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnooka666 0 Napisano Maj 8, 2013 kpax ja chodziłam na monitoring jak brałam Clostilbegyt lek na owulację . i kazał mi przyjść w dniach 9, 11, 13, i 15 dc. więc podejrzewam że normalnie bez wspomagaczy też takie same dni obowiązują ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnooka666 0 Napisano Maj 8, 2013 aaa i mój błąd bo nie doczytałam pytałaś o godziny ;) co do godzin monitoringu to nie ma znaczenia o której godzinie pójdziesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asita85 0 Napisano Maj 9, 2013 witam nowe staraczki :) CZARNOOKA jesteś w końcu :* no i zapomniałam co miałam odpisać :( no nic może mi się później przypomni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jillka Napisano Maj 9, 2013 Dziewczynki :) Ale szalejecie ! Witam wszystkie z Nas:) Co do plamień, ja zaczekałabym do normalnej miesiączki, a plamienie liczy się do "starego cyklu"... Byłam u nowej gin - pobrała cytologię i dała skierowanie na progesteron w drugiej fazie. Zapowiedziała, że ona w takich sytuacjach zaczyna od badania nasienia oraz drożności, aby wykluczyć przeszkody "techniczne" poczęcia. Qrczę,mam strasznie intensywny czas w pracy i poza, nie mogę częściej być z Wami! AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Myniu, kiedy sik? Wiesz, zawsze możesz S przekonać, by mierzył, a nuż odkryjecie coś wspaniałego? ! Sailorku, Różniczko, Czarnooczko, Bzibzioku - jak tam nastroje? Dobrego dnia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jillka Napisano Maj 9, 2013 Mynia.... a jak tam łydki? Nie drą, co nie ? Dimm mi quando, quando, quando... sikać będziesz, co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mynia_82 0 Napisano Maj 9, 2013 Hej hej:) Czarnooczko Jiluś wreszcie się odnalazłyście :) Jiluś sik... sik w sumie nie ma sensu... obawiam się, że ta moja temperatura mnie tak zwodzi i że cykl mi się wydłuży przez jakieś powikłania a ja będę sobie robiła nadzieję,że to dzidź... Dziś ta temperatura moja też taka jakaś... no sama nie wiem, do bani to wszystko. Ale sik może w niedzielę??? 12 maja :) 12 maja rok temu odbierałam klucze do mieszkania, i pierwszą komunię miałam 12 maja :) haha może to dobra data... i 12 maja leciał w TV pilot serialu miasteczko twin peaks :) Asitko jak dziś w pracy? laba czy zapieprz? A kto to Bzibzioczkowi podpierdzielił nick, znaleźć i nakopać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mynia_82 0 Napisano Maj 9, 2013 ŁYDKI NIE DRĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jillka Napisano Maj 9, 2013 Jak łydki nie drą, to Myniutku jest szansa większa niż z "podartymi łydkami"... Ja nie nakręcam, żeby nie było, po prostu oceniam okoliczności przyrody bez zaangażowania emocjonalnego ( no może trochę jest zaangażowania, no albo ciut więcej.... No dobra ! Niech będą 2 krechy - jestem w to zaangażowana w 100 %! ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mynia_82 0 Napisano Maj 9, 2013 JILLLLL normalnie niech Cię wycałuje :) Ale tak na poważnie to wykres wybitnie nieciążowy oszaleć można:) Dziwię się, że dawno tego nie zrobiłam Jiluś kochanie weź się obrób ze wszystkim prędziutko i dawaj do nas :) bo my tęsknimy przeokrutnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bzibzioczek 0 Napisano Maj 9, 2013 Hejka!! Myniutku jak nie drą łydki to wiesz...:)Można się trochę ponakręcać, a co za często nie masz szansy:) My w ten weekend mamy komunię chrześniaka mojego męża i właśnie śledzę pogodę i niestety ma padać w krakowie:( Nie samowite, że doszłam już do wieku w którym chodzę na komunię dzieci, które mogłyby być moimi dziećmi, a ja nawet swoich nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach