Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia z wawy

Objawy zagnieżdzenia zarodka

Polecane posty

Gość Zosia z wawy

Witajcie .Mam 18 lat i od kilku miesięcy współżyję z partnerem z którym jestem już od ponad roku . 8 dni temu pękła nam prezerwatywa w momencie wytrysku :( Byłam dokładnie 5 dni po miesiączce . Wczoraj zauważyłam plamienie takie brunatne i do tego miałam stan podgorączkowy . Czy to objawy wczesnej ciąży?I czy jeśli test wykonam dzisiaj to będzie już wiarygodny ? Z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Gość marryjuana
To za wcześnie na zrobienie testu, najlepiej zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki. Plamienie, ani podwyższona temperatura nie muszą być żadnym objawem ciąży. Przyczyn może być sto, m.in. infekcja.

Gość Zosia z wawy
Dziękuje za odpowiedz . Jednak zrobiłam dzisiaj test ciążowy i wyszedl negatywny . Powtórzyć test w dniu spodziewanej miesiączki ?

Gość Alishia21
jak dla mnie to objawy ciązy ale wczesne i dlatego test wyszedl negatywny

Gość marryjuana
Przecież pisałam,ze za wcześnie na test,oczywiście,ze nic by Ci teraz nie wyszło,nawet gdybyś była w ciąży z trojaczkami.Powtórz w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość margoolka22
ktory masz dzien cyklu ijakie masz cykle

Gość margoolka22
podwyzszona temperatura utrzymuje się do 1 ,2 dnia przed miesiaczka a w momencie kiedy masz dostac okres spada.plamienie ktore opisujesz moze byc objawem zagniezdzania zarodka,lub poprostu owuacja,kiedy powinnas dostac okres?

Gość Zosia z wawy
margolka dziękuje za odpowiedz 22 -28 kwietnia miałam miesiączkę a 3 maja pękła nam prezerwatywa . Teraz jestem w 21 dniu cyklu a cykle mam 28 dniowe

Gość Alishia21
w takim razie gratuluje ciazy ! 3 maja miałas dni płodne bez owulki ale z duzym ryzykiem zajscia tym bardziej , że wytrysk nastapił w tobie . Powtórz test jutro

Gość Zosia z wawy
Alisha piszesz to z doświadczenia czy starasz sie mnie bardziej dobić :( Zrobię ten test jutro bo chłopak mi dzisiaj kupił

Gość fascinadooooo
hmm a ja jestem bardzo ciekawa wyniku wiec sie odezwij jak zrobisz test :)

Gość Alishia21
Zosia skoro w dni płodne nastapił wytrysk do środka to te plamienia i podwyższona temp. jak dla mnie to objaw zagnieżdzenia zarodka .No chyba, że zbieg okoliczności i sa spowodowane czymś innym. A miałaś podobne objawy wcześniej ?

Gość Zosia z wawy
wiem ale mam jeszcze nadzieje, że to nie ciąża !

Gość Nikoletta UK
Autorko poczekaj z tym testem tak do tygodnia .Wcześniej nie ma sensu !! Jesli 3 maja doszło do zapłodnienia to potrzeba około tygodnia do zagniezdzenia się zarodka !

Gość Zosia z wawy
A czy od momentu zapłodnienia do zagnieżdzenia zarodka nie potrzeba około 7 dni ? U mnie dokładnie 7 dni po seksie pojawiły sie te objawy :(

test i tak nie wyjdzie jeszcze-jedyna metoda czekac do 2-3 dni przed okresem i robic testem o podwyzszonej cxulosci lub zrobic badanie krwi betahcg i wtedy jak beta ci wyjdzie dodatnia to ciaza

Gość Zosia z wawy
28agatagata dziękuje za odpowiedz .A tą betahcg to gdzie mogę zrobić najszybciej , prywatnie? Miesiączkę powinnam dostać 20 maja to tak 17 mogę już zrobić to badanie ?