Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mala smutna minka

jest tu ktos nieszczesliwie zakochany i mu smutno?

Polecane posty

Gość taka mala smutna minka

ze z ta osoba nie moze byc bo np: 1.juz kogos ma 2.nie odzwajemnia uczucia 3.nie jest zainteresowany/a itd. bo mi snutno tak teraz. Mam takiego fajnego faceta w pracy,ale juz zaobraczkowany ;-(

Gość rtuqdbgwexgdw
Ja jestem zauroczona i to też w koledze z pracy. Nawet temat założyłam o tym ; ) Mam nadzieję, że to mi minie ; p

Gość bonita345678
ja jestem... ;( On chyba ma kogos tylko ze twierdzi ze nie ma ale ja mu nie wierze... tylko dlaczego się w nim zakochałam, na początku naszej znajomości powiedział mi zeby tylko się w nim nie zakochała .... no i wyszło ... ;( myslałam ze mi to przeszło bo przez jakaiś czas nie myslałm o nim a teraz znoawu wróciło .. cały czas o nim mysle ;( ja chce do niego ... ;(

Gość eciopecio222
Ja natomiast jestem zaobrączkowany i zakochany w dziewczynie z pracy :( Gdyby tylko była mną zainteresowana to przewróciłbym świat do góry nogami, żeby z nią być. Ale ona nie jest zainteresowana i ma kogoś, więc pozostaje mi tylko sobie pomarzyć.

Gość Lasius flavus
Ja zauroczony w kasjerce, ktora juz nie pracuje chyba w tym sklepie :p I niezainteresowana raczej :p

Gość też się zauroczyłam
będziecie się ze mnie śmiać, poznałam go wirtualnie, już wtedy wydawał mi się jakiś bliski a potem jak się spotkaliśmy...od tamtego czasu nie potrafię przestać o nim myśleś. na początku myslałam, że on czuje to samo ale się pomyliłam...no i tak trwa to już rok, tęsknie za nim bardzo mocno, jest moją pierwszą myślą po przebudzeniu i ostatnią myślą jak idę spać...nigdy tak mocno się w nikim nie zakochałam. widząc jednak jak bardzo nie ma to perspektyw jestem aż na siebie zła..oddałabym duzo żeby się z nim spotkać. chyba umarlabym ze szczęścia gdyby mnie przytulił, pocałował...

Gość Smutnajaaa
I ja ;( . Drugi raz w życiu się zakochalam i drugi raz tak pechowo że nic z tego nie będzie. Ostatnio leczylam się 3 lata z miłości. Teraz cierpię 1.5 roku

Gość Smutnajaaa
I ja ;( . Drugi raz w życiu się zakochalam i drugi raz tak pechowo że nic z tego nie będzie. Ostatnio leczylam się 3 lata z miłości. Teraz cierpię 1.5 roku

Ja już się w miarę podniosłam po panu "pomyłce",więc głowy do góry :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm1
eciopecio222, może ona też jest zainteresowana, tylko ta obrączka ją hamuje?

Gość pustynia daleka
Ja tam mam, bezsensowne, niepotrzebne uczucie...