Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Po co kobiety, które nie chcą uprawiać seksu szukają sobie chłopaków?

Polecane posty

Gość katiiikaa
Nie widziesz, ze kazdy tu ma inne zdanie niz Ty? Nie zastanawia Cie to? Nie daje Co do myslenia? To Ty jestes inny. Pierdolniety.

Gość andzellll from hellll
Bulwersujace prowo

Gość taki jeden facet 28
"Przecież nie chodzi o to, aby dawała każdemu napaleńcowi, tylko żey chociaż uprawiała seks kiedy ma niego ochotę i kiedy ktoś jej się spodoba" dokładnie o to chodzi !! Brak szacunku do samego siebie to dawanie komuś dupy bo np " chłopak mnie rzuci" , 'mąż mnie zostawi " itp ... generalnie brak szacunku do samego siebie to robienie czegoś wbrew sobie tylko po to żeby kogoś zadowolić. jeżeli młoda kobieta twierdzi ,że nie potrzebuje seksu będąc w zwiazku to albo facet ją nie pociąga , albo jest zablokowana seksualnie ..innej opcji niema. pomijam już sytuację seksu bez zobowiązań który uważam ,że jest ok pod warunkiem ,że dwie osoby jawnie tego seksu chcą ... przeżyłem taką sytuację to wiem ..super przeżycie ;]

Gość taki jeden facet 28
co do "wyjątkowych" par gdzie zarówno chłopakowi jak i dziewczynie chce się ruchać ,ale w imię wyższych idei chcą na siłę z tym seksem zaczekać wkręcając sobie do tego jakieś ideologie najczęściej takie ,że są po prostu lepsi od innych bo czekają ..itd ...ok jak dwie osoby się tak dogadają to ich sprawa mogą się dla mnie nawet do śmierci wstrzymywać ..ale niech mi nie wciskają kitu że są jacyś lepsi tylko dlatego ,że się wstrzymują ...

katiiikaa O nie moja droga. :D Dużo podróżuję i gdzie nie pojedziesz to ludzie mają właśnie takie podejście jak ja :classic_cool: W Polsce panuje jeszcze średniowiecze i skrajny konserwatyzm a seks jest uważamy za tabu i "brak szacunku do siebie" :D Tak więc uwierz mi, że to wy i większość społeczeństwa musicie znormalnieć. Wystarczy usiąść i się zastanowić nad podejście polaków do seksu. To wszystkie bierze się z religii. :classic_cool: Z jak wiadomo religia to bzdura :D :classic_cool: Natura stworzyła człowieka tak, że ten potrzebuje seksu i seks jest czymś naturalnym. A że ktoś do seksu dorobił jakieś idiotyczne ideologie to już jego problem- na pewno nie mój :classic_cool:

Gość dewkjmfkew
dla ciebie super przezycie dla kobiety pietno taki seks bezzobowiazan ciesz sie ze nie zaciazyla bo bylyby zobowiazania zwlaszcza finansowe

Gość katiiikaa
A powiedzcie mi, jak to jest.. Czy facet nie wiaze seksu z uczuciami? Nigdy? Nawet jak sie tak naprawde w koncu zakocha?

Gość dewkjmfkew
studenciaku puszczaj sie do woli ale nie kazdy ma ochote lapac pakiety chorob wenerycznych:)

Gość nie ma co za bardzo
każdy ma swój system wartości i ch.j komu do tego. kobieta nie szuka przede wszystkim seksu, tylko poczucia bliskości, bezpieczeństwa, chce być dla kogoś ważna. to jest trudne do zrozumienia dla niektórych i dlatego powstają takie tematy.

Gość nie ma co za bardzo
studenciak, ale bzdury chłopie wypisujesz.

Gość katiiikaa
Studenciak, ja tez uprawialam szybko seks, nie czekalam, ale zawsze wiazalo sie to z uczuciami. Wiedzialam, ze go kocham, zrobilam to. Nie jestem jakas cnotka, tyle ze zapamietaj - dla kobiety seks bez uczuc nie jest przyjemnoscia. Dla kobiety seks jest przezyciem duchowym. Oczywiscie dla normalnej kobiety.

Gość dewkjmfkew
,

10:22 Taa, a po ślubie to ma obowiązek? Pierdolicie, Hipolicie. A poza tym Studenciak nie pisze o małżeństwie, tylko o umawianiu się (na randki? - używacie jeszcze takich słów? Bo ja stary jestem) Generalizując - mogę się mylić -, to jak widzę parki na randkach, to jedno rzuca mi się w oczy: On udaje zainteresowanie wszystkim, co panna mówi, ale myśli jak ją bzyknąć. Ona też by go bzyknęła, ale boi się, że pomyśli, że jest koorwiszonem i ją zostawi. Sex to sex. Like coca-cola: Enjoy! ;)

Gość taki jeden facet 28
"dla ciebie super przezycie dla kobiety pietno taki seks bezzobowiazan" jakie kurwa piętno znowu ...ona tak samo jak ja chciała się spotkać .. kolejna bzdura ,że dla kobiety seks bez zobowiazań do pięto .. piętno jest wtedy gdy kobieta się zmusza do seksu ,a nie gdy sama tego chce nauczcie sie odróżniać jedno od drugiego to zrozumiecie różnicę

Gość dewkjmfkew
,

Gość dewkjmfkew
niech kobieta szuka meza i powie mu ze uprawiala seks bezobowiazan ciekawe czy dalej zechce byc jej mezem

Przestańcie pieprzyć, że dla kobiety seks bez zobowiązań to nic przyjemnego albo jakieś piętno. To wam tak wmówiono a to przecież bzdura. Założę się, że w europie zachodniej i ameryce większość a nawet 70-80% kobiet ma za sobą jakąś seks przygodę lub seks układ bez zobowiązań. I co? Te wszystkie kobiety są niby nienormalne i tylko wy jesteście normalne, bo gdybyście miały mega potrzebę na seks z facetem, ale nic poza pożądaniem i fascynacją do tego faceta byście nie czuły, to zdusiłybyście to wszystko w sobie i odmówiłybyście seksu? :classic_cool: Seks to naturalna rzecz i można go oddzielić bez konsekwencji od miłości i taka jest PRAWDA! :classic_cool: i absolutnie nic złego się wtedy nie dzieje :classic_cool:

Gość nie ma co za bardzo
kobiety które tu piszą w tym temacie odpowiadaja na zadane w temacie pytanie z punktu widzenia kobiety, a faceci staraja sie je przekonać, że nie mają racji :P Przecież to paranoja, chyba kobieta wie lepiej, czego oczekuje. Wmawianie jej że chce czego innego niż chce to debilizm.

Gość f3rwfmwi
,

Gość f3rwfmwi
ale szukajac zony drodzy mezczyzni nie chcielibyscie pani ktora byla wyzwolona seksualnie i uprawiala seks bezzobowiazan:)

Gość nie ma co za bardzo
"""" Założę się, że w europie zachodniej i ameryce większość a nawet 70-80% kobiet ma za sobą jakąś seks przygodę lub seks układ"""" to sie sobie zakładaj, ale jak nie masz pewności to nie wypisuj bzdur.

Ja pierdzielę, ludzie co z wami? Każdy dysponuje swoją doopą! Ja jestem zwolennikiem związków opartych na luźnych relacjach ( a doświadczyłem małżeństwa itd... tzw.: facet z przeszłością) i jakoś nie zauważyłem, żeby moim partnerkom to przeszkadzało, albo, żeby czuły się poniżane. Jak lubi "świntuszyć", to czemu nie? Zgodzę się, że kobiety podchodzą do zagadnienia inaczej, ale nie generalizujcie. Nie wszystkie. Jeżeli chodzi o pytanie z początku wątku: Studeciak, umawiają się w innym celu, niż byś chciał. Takie ich prawo. Ty chcesz ruchać, a ona chce związku. Co w tym dziwnego? Może nie szukaj dziewczyn w bibliotece, jak chcesz sobie tylko ulżyć ;P

Gość katiiikaa
Studenciak, ja Ci mowie, co mnie jara/ nie jara. Ja nie wyobrazam sobie seksu bez zobowiazan. I wiele innych kobiet, z tego co wiem, tez. A uwiez, ze w babskim gronie rozmawia sie o baaardzo pikantnych rzeczach zwiazanych z seksem.

Gość nie ma co za bardzo
małolaty którym sperma na mózg uderza chcą takie rypać, to silny instynkt rozrodczy, jaki dała natura.

Gość f3rwfmwi
,

Gość katiiikaa
W ogole jak ktorykolwiek, jakikolwiek stosunek moze byc bez zobowiazan? Zawsze mozna zajsc w ciaze. Nic nie daje ci 100% zabezpieczenia. Seks zawsze moze byc ogromnym zobowiazaniem . Trzeba byc chujem, zeby pozniej odwrocic sie od takoej dziewczyny i dziecka.

nie ma co za bardzo Sorry, ale polki są cnotliwe i konserwatywne jeśli chodzi o seks. Kobietom ogólnie chce się seksu i nie mając takich uprzedzeń jak wy, pójdą do łóżka i nie będą miały żadnego kaca moralnego. Ponadto wy myślicie właśnie jako kobiety w polski, a nie kobiety z całego świata. Kobiety w pozostałych krajach UE są zupełnie inne i myślą inaczej od was, przez co są fajniejsze :classic_cool: f3rwfmwi Nie miałbym z tym problemu :D Jak dla mnie moja przyszła żona mogłaby mieć nawet 50 za sobą, ja nie mam z tym problemu. :classic_cool: Józef Nie szukam w bibliotece :D Ogólnie ostatnio cały czas poznaje się cnotki i katoliczki i mnie to już męczy. Jedynym wyjątkiem była pewne hiszpanka :classic_cool: "Ty chcesz ruchać, a ona chce związku", ale związek bez seksu bardziej przypomina koleżeńskie spotkania.

Gość ....j...a....
nie wiem na jakiej podstaie nazywasz się chłopakiem, bo ty jesteś po prostu zwierzakiem, który nie potrafi zapanować nad popędem i dostrzec czegokolwiek poza nim.