Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Po co kobiety, które nie chcą uprawiać seksu szukają sobie chłopaków?

Polecane posty

Gość ooooooooooool
studenciak ty niedorozwinięty prawiku :)

Andrewx22 Hahaha, trudny dostęp jasneee. Pewnie wtedy nie miałbyś takich kompleksów i łatwiej by ci była żyć ze swoim prawictwem :D Co za oszołom :D

Gość Andrewx22
to że kobiety tak ci łatwo popuszczają szpary spowodowało że masz je w dupie, rozkochujesz i porzucasz, jednym słowem stałeś się chujem. charakter faceta się właśnie tak rozłazi jak ma wszystko pod nos podsunięte. kobiety to nie są faceci żeby tak samo podchodziły do seksu jak my i za to je trzeba kochać, a ty masz wszystko w dupie chodzi ci tylko o sex. sorry ale jak 90% studentasów jesteś antycywilizacyjnym czyli w zasadzie jesteś zwierzakiem w ludzkiej postaci

Andrewx22 Ale z ciebie oszołom :D Liczę się w uczuciami kobiet i szanuję je. Jednak cnotki i dziewice uważam, że są beznadziejne i niewarte jakiejkolwiek mojej uwagi :D Seks to nic złego i im więcej seksu i partnerów seksualnych w życiu człowieka tym wyższy poziom endorfin- to tyczy się również kobiet. :classic_cool: Tobie brak seksu i zobacz jak ci na głowę wpadło :D Dorobiłeś do seksu jakąś absurdalną ideologię, że jest dla zwierząt itd :o :D Masakra :classic_cool: Kobiet nie są facetami, ale są ludźmi i też lubią i chcą się zabawić :classic_cool:

Tak tak, już widzę jaką to ty super mega laską jesteś :D Pewnie przyrównując się do Niemek wyrobiłaś sobie takie mniemanie o sobie :D :classic_cool:

Gość ooooooooooool
Studenciak ja myślę że musisz się poważnie nad sobą zastanowić. Jeśli jakaś kobieta nie chcą z tobą iść do łóżka tzn. nie pociągasz jej seksualnie i jesteś do niczego. Skoro chcesz iść do łóżka na pierwszej randce to musisz być taki by kobieta nie mogła Ci się oprzeć. Ale ty niczego sobą nie reprezentujesz i jeszcze wymagasz szybkiego seksu. Czyli jesteś zwykłym prymitywnym ruchaczem. Swoje opowieści o zagranicznych podbojach możesz między bajki włożyć.

No idź tam na ulicę umoralniać ludzi, że nie mogą uprawiać seksu, bo to grzech i brak szacunku do siebie :D :D :classic_cool:

ooooooooooool W rzeczywistości jestem przystojny i czarujący :classic_cool: Wiadomo, tutaj wnerwiam ludzi, ale w rzeczywistości poleciałabyś na mnie :D Denerwuje mnie tylko to, że gdybym urodził się zagranicą to pewnie miałbym z moim wyglądem i charakterem co tydzień inną a tak mam średnio co 1,5-2 miesiące :( :classic_cool:

Nie no przesadziłem- tak co 3 miesiące średnio mam inną. Niby nie jest źle, ale wiem, że stać mnie na więcej :classic_cool:

Gość ooooooooooool
Przystojny i czarujący? Już to widze? Pewnie wyglądasz jak pół dupy za krzaka a charakter masz kompletnie zryty, zresztą musisz mieć skoro piszesz na tym forum :)

Gość florecita
Przeczytalam wszystkie posty i jestem zdzwiona autorze Twoimi wpisami .... Wydaje mi sie za nagadujesz na dziewice bo co pewnie nie jedna Ci odmowila .Widac ze nie wiesz co to seks z dziewicami ,sadzisz ze dziewica to kloda ktora nic nie daje z siebie.Poza tym jesli kobieta nie chce isc do lozka na pierwszym spotkaniu to Twoim zdaniem cnotka heh zalosny jestes

florecita Nigdy nie uprawiałem seksu z dziewicą, ale znam kilka dziewic i ich nastawienie, z którego wywnioskować można, że ich przyszły chłopak, czy tam mąż będzie miał prawdziwą seksualną biedę w łóżku :classic_cool: Co niby spodziewać się po dziewicy w łóżku? Może jedynie po alkoholu by się jakoś otworzyła, ale na trzeźwo to byłaby zagubiona, wszystko by ją peszyło, o oralu to w ogóle można by z taką zapomnieć... Tak więc dziewice i cnotki są beznadziejne i niewarte mojej uwagi :classic_cool:

Gość cvbnm,mnbvc
dziwne kolego masz podejscie do seksu takie proste

Gość florecita
Masz swoje zdanie ok.,Powiedzmy sobie szczerze czy Twoj pierwszy raz wygladal tak ze w lozku byles "dzika bestia" odpowiedz sobie na to pytanie .Poza tym to mezczyzna powinien zrobic wszytsko zeby kobieta sie otworzyla przed nim .Wiec moze Ty tego nie potrafisz Twoja sprawa nie ingeruje w to.Ale jako dojrzaly mezczyzna pownines uszanowac to czy kobieta jest gtowa na zrobienie loda czy nie.Jestes egoista czerpiesz z seksu tylko korzysc nic nie dajesz w zamian

Gość poiuytrftgyh
plytki facet z Ciebie

florecita Mój pierwszy raz był ok. Dziewczyna aż sama mi powiedziała, że widać, że jestem doświadczony :D Oczywiście nie przyznałem jej się wtedy, że byłem prawiczkiem :classic_cool: Jasne jasne, mężczyzna powinien stawać na głowie, aby kobieta się otworzyła a ta powinna tylko leżeć i pachnieć :o Jeśli kobieta nie potrafi się otworzyć to widocznie jest jakąś oziębłą kłodą bez polotu, więc po co się z taką starać? I nie wiem też w jakim sensie trzeba być gotowym na loda :o Seks oralny to coś całkowicie normalnego i naturalnego, więc czemu niby miał to by być problem? A egoistą nie jestem, bo zawsze staram się wypaść jak najlepiej :classic_cool:

Sorry, ale byłem u sąsiadki. Wposzczona rozwódka. Najlepsze!!

Gość to jakis troll
jejku dajcie sobie spokoj z nim to troll :-O nie jest godny zadnej uwagi :-O

Gość to jakis troll
jejku dajcie sobie spokoj z nim to troll :-O nie jest godny zadnej uwagi :-O