Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Po co kobiety, które nie chcą uprawiać seksu szukają sobie chłopaków?

Polecane posty

Kobieta, która jest dziewicą w wieku 20+ już dawno została zablokowana przez kompleksy lub swój autodestrukcyjny światopogląd typu: "trzeba czekać z seksem na tego jedynego". :classic_cool: Moja stopka ma charakter bardziej prowokacyjny niż do czegoś przekonujący. :classic_cool:

Gość zgadzam sie na 100%
po 1 kretynie studencki nie mam 40 lat. po drugie moj maz to moj 2 maz ale i z poprzednim kochalam sie 2- 3 razy dziennie a poznalam go w wieku 17 lat ja nie potrzebuje skakania po kutasach dla zabawy skoro od 17 roku zycia mam seks i to codziennie. a po 3 nie jestem katoliczka tylko protestantka i akurat religia ma to gowno do rzeczy. zawsze mialam ten sam temeprament i zadne tabletki anty czy cos tam tego nie zmienily i zawsze mialam orgazmy wielokrotne i to pochwowe. a wiec czlowieku nie propaguj tutaj ze skakanie po przygodnych kutasach to jest cos co kazda kobieta musi przezyc. idz baw sie w piaskownicy.

Gość a ja znam
dziewczyne, 20+, dziewica, pewna siebie, bardzo ladna, faceci biegaja za nia z wywalonym jezorem, do tego cholernie inteligentna i chyba sprawia jej przyjemosc odsylanie facetow z kwitkiem ;) mowi, ze jeszcze nie trafila na takiego, ktory by zasluzyl na seks z nia ;) nijak nie pasuje do twojego opisu dwudziesto paro letnich dziewic.

Studenciak-> twoje teorie na temat "cnotek" naprawdę są wydumane, nie masz pojęcia o dziewictwie, a faceci na żony szukają właśnie dziewic a nie takich które dawały pierwszemu z brzegu, ja bym nie chciala miec faceta, który sypiał z wieloma, bo jaką mam np pewnosc ze nie złapał jakiegos syfa???

Gość taki jeden facet 28
Kobieta, która jest dziewicą w wieku 20+ już dawno została zablokowana przez kompleksy lub swój autodestrukcyjny światopogląd typu: gówno prawda nigdy nie jest za późno . Moja obecna kobieta straciła dziewictwo ze mną w wieku 27 lat . ..potrzebowała jednak do tego mojej akceptacji tego faktu ..że jej nie wyśmieję z tego powodu ...bo ona jak sama mi przyznała ,że czuła się z tego powodu dziwna. ..Z resztą sam wiem jak to jest jak się jets zablokowanym bo sam byłem zablokowany ,a prawictwo straciłem majac lat 25 ...pozbyłem się blokad ..wiec da się jak się chce i się jest otwartym na zmiany i szuka sie prawdy , rozwiązania problemów.

Gość taki jeden facet 28
", a faceci na żony szukają właśnie dziewi " bez przesady ..ja nie piałem z zachwytu z powodu dziewictwa mojej kobiety ..po prostu zaakceptowałem ten fakt nic więcej ...dla mnie to nie jest najważniejsza na świecie wartość ..są inne ważniejsze wartości niż fakt ,że ma jeszcze błonkę czy nie.

a ja znam Daj spokój. Ta twoja koleżanka to zwykła księżniczka, która ma się za nie wiadomo kogo. Takie jak ona są przeze mnie olewane, bo jak już wcześniej wspomniałem, dużo podróżuję i poznałem naprawdę mnóstwo zajebistych lasek i takie księżniczki z prowincji nie robią na mnie żadnego wrażenia a tym bardziej dziewice :classic_cool: dziewica jeszcze my nie raz już gadaliśmy i nie raz przedstawiałem ci argumenty mówiące za tym, że faceci wcale nie szukają dziewic na żony, i że to zwykły mit. taki jeden facet 28 Ja nie mówią, że w jakimś wieku jest za późno, ale mówią, że po przekroczeniu pewnego wieku i trwanie w cnocie jest po prostu dziwne i nienaturalne oraz wynika to często właśnie z kompleksów, traum lub chorych ideologii. :P

Gość w rzeczywistosci tak nie jest
wszystko jest dla ludzi. I zwiazek fizyczny dwojga, i internet, i rece ktore pisza banialuki naklawiaturze komputera wymyslajac totalne bzdury, i rozum po to zeby z niego czasem skorzystaci i forum spolecznosciowe, zeby poobserwowac co nowego wymysla takie "paniska". Wszystko jest dla ludzi. I delikatnosc i chamstwo. Jest tego multum. Ty sam i sama decydujesz o tym co wybierasz.

Gość a ja znam
Nie ksiezniczka, tylko dziewczyna ktora wie czego chce, jest pewna siebie i szuka wyzszych standardow, a nie pierwszego lepszego ;) tak to kazda moze, zawsze sie chetny facet znajdzie, ale nie kazdy jest tego wart ;)

Gość taki jeden facet 28
"Ja nie mówią, że w jakimś wieku jest za późno, ale mówią, że po przekroczeniu pewnego wieku i trwanie w cnocie jest po prostu dziwne i nienaturalne oraz wynika to często właśnie z kompleksów, traum lub chorych ideologii" to prawda ... na szczęście można z tego wyjść generalnie w polsce ciemnogród panuje w temacie seksu. ..ja swoje dzieci mam zamiar wychowywać normalnie i rozmawiać z nimi o seksie od najmłodszych lat , o antykoncepcji itp ...

a ja znam To właśnie jest księżniczka. Patrzy na wszystkich z góry i myśli, że jest z nie wiadomo jak wysokiej ligi, i że dlatego zasługuje na najwyższe standardy. :o Ma się po prostu za kogoś super, mega itd- typowa księżniczka :P

Gość taki jeden facet 28
a ja znam księżniczka. .. takie tez kończą samotnie ..skoro każdy facet dla nie to cienias ..to co samych cieniasów poznaje tylko ona taka zajebista i wartościowa ? ..no proszę cie

Widzisz studenciaku dzieciaku ;) dla Ciebie dziewica jest nie do przyjęcia, a dla mnie facet, który chce się ruchać po 3 spotkaniu jest nie do przyjęcia ;] skoro tak Ci przeszkadzają dziewczyny, które na pierwszym spotkaniu nie idą do łóżka to się z nimi zwyczajnie nie spotykaj. One będą szczęśliwsze, że nie trafiają na buraków, myślących penisem, Ty nie będziesz zakładać debilnych tematów na kafeterii (swoją drogą zawsze bawią mnie faceci na babskim forum). Nie Twoja sprawa kto z kim, kiedy i z jakiego powodu uprawia seks, żyj i daj żyć innym ;]

Gość gdzie ten temat
niom

jestę studentę A co, ty nigdy nie myślałaś o seksie po 3 spotkaniu? Widać zawsze byłaś taką zimną kłodą i cnotką. Zero spontaniczności i chęci przeżywania- jesteś taka jałowa... :D Owszem, dla mnie dziewice w wieku 18+ są nie do przyjęcia, bo ewidentnie musi z takimi być coś nie tak. Ja nikomu w życie seksualne nie zaglądam- dziewicom również, bo one tego życia w ogóle nie mają, więc ciężko zaglądać w coś, co nie istnieje :classic_cool:

Gość fcekmk
dobrze ze nikogo nie obchodzi twoje zdanie ani to o czym sadzisz:) a mezczyzni to klamcy i co chwile zmieniaja zdanie \zobaczysz jakiej czystosci bedziesz wymagal kiedy przyjdzie sie zenic:D

fcekmk Następna, której stereotypy zamknęły drogę to obiektywnego myślenia :o Naprawdę sądzisz, że każdy facet szuka dziewicy na żonę? Przecież to taka bzdura... Zwłaszcza zagranicą- tam to nawet nikomu przez myśl nie przechodzi, aby szukać sobie dziewicy/prawiczka na żonę :classic_cool: Dziewictwo, czy tam "czystość" jest nic nie warte, więc czemu tego mielibyśmy wymagać od swojej przyszłej żony? :o :D

Gość fcekmk
nie kazdy ale polski mezczyzna:) i nie dziewicy a nie puszczalskiej

Jak to nie zaglądasz? Cały czas to robisz, nawet w ostatnim poście pytasz mnie czy nigdy nie myślałam o seksie po 3 spotkaniu. Nic Ci do tego, nie muszę Ci się spowiadać, to moja prywatna sprawa co z kim, kiedy i dlaczego robie. Oceniasz ludzi przez pryzmat ich doświadczeń seksualnych? Jak tak, to masz poważny problem ze sobą. Zajmij się swoim życiem seksualnym, o ile takie w ogóle masz, bo 'krowa która dużo muczy, mało mleka daje'.

Gość fcekmk
,

fcekmk Ja pierdolę :D Nie wszyscy polscy faceci tacy są. Poza tym śmiechu wartę, że w Polsce kobiety dają sobie narzucić przez jakichś buraczanych prymitywów wstrzemięźliwość i boją się nawet wspomnieć o seksie, gdyż nie chcą być nazwane puszczalskimi :D W Polsce kobiety przejmują się zdaniem jakichś prostaków, na których europejskie kobiety nawet by nie splunęły i nie spojrzały :classic_cool:

jestę studentę Też mi zaglądanie do łóżka. Spytałem o twoje odczucia a nie seks. Ponadto widać, że dla ciebie seks to temat tabu- zupełnie jak w średniowieczu :D :classic_cool:

Temat tabu, bo nie mam potrzeby zwierzania się ze wszystkiego jakiemuś anonimowemu facetowi? Dzieciak jesteś, nie facet. Skoro na zachodzie tak super jest, to czemu tu jeszcze jesteś? Wsiądź w samolot i leć na zachód, nikt Cię tu na siłę nie trzyma. Ale Ty taki cwaniak tylko na babskim forum jesteś...

Gość zgadzam sie na 100%
studenciak jestes tepyi skoncz juz ten durny temat. zajrzalam bo myslalam ze sie rozwinie ciekawa dyskusje ale jak widze to nawet Jozek poszedl spadaj dzeciaku pewnie jakims zbokiem jestes co konia sobie wali pod ten temat. cholera wie

Najpierw skończę pierwszy stopień studiów i dopiero wyjadę :classic_cool: O to się nie martw. Poza tym co roku jeżdżę sobie tam na wakacje :classic_cool:

Gość Andrewx22
zwierzę jakby mówiło to też by powiedziało "Skoro chcemy się ruchać to pieprzmy się" zwłaszcza teraz jak są gumki. ale nie, właśnie faceci powinni mieć trudny dostęp do kobiet.

No bo widzisz, tylko Polacy są tak pojebani, że seks uważają za coś złego a tak to wszędzie ludzie uprawiają seks i jakoś nic złego się nie dzieje. A ty mieszkasz w DE i pewnie chodzisz nadąsana i myślisz sobie "jak tak można?! Przecież to brak szacunku, grzech. Ja się szanuję, dlatego unikam seksu 😴" Weź w ogóle cnotko lepiej wyjedź z DE do Arabii Saudyjskiej- tam wszyscy myślą tak jak ty :D :classic_cool: