Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nue

Chciałam popełnić samobójstwo, ale filmiki ELLAE dały mi nadzieję na lepsze życi

Polecane posty

e. Zobaczyłam, że to Polacy mają najbeznadziejniejszą mentalność na świecie i że to Polacy mnie przez całe życie przygnębiali, to przez życie w tym kraju miałam depresję. Wyjechałam na zachód i wreszcie czuję, że żyję! Żyję godnie, wśród przyjaznych ludzi, zdala od Polaków!

Gość masz racje bo ja
tez zyje poza polska i jestem heppy :)

Gość jedną nogą w Polsce ....,
heheh ja też kiedyś miałam załamanie straszne i weszłam na topik Elli i rozmowa z Nią wiele mi dała. Może i mamy piękny kraj, ale ludzie to najpodlejsze świnie...bez urazy dla świń... zawiść,zazdrość, intrygi, podkopywanie, nie dawanie szans, pomiatanie, wywyższanie się. Ja też tu nie pasuję. Idąc do urzędu czy gdziekolwiek wiem z góry,że nie bedzie miło. Chociaż staram się uśmiechać, to nigdy mi jeszcze nikt nie odzwajemnił uśmiechu! Czasem tylko idac ulica gdzie mieszka dużo starszych osob jakis staruszek nieznajomy powie Dzieńdobry, uśmiechnie sie, albo starsza pani pogada... a tak to? ludzie wredni, szczekajacy, jojczący... Jak raz złożyłam pewnej pani w bibliotece życzenia świateczne to ani nie powiedziala dziekuje ani nic, popatrzyla na mnie jak na wariatke! nie mozna tu byc milym,uprzejmym... za granica czuje sie lepiej, w jakimkolwiek kraju, wiem ze moge spytac o droge, moge porozmawiac, moge wszystko, moge byc soba, w Polsce spusc glowe i milcz albo szczekaj najgłosniej ze wszystkich i gryź wszystkich dookoła... Skad taka mentalnosc sie w Polakach wziela?

Gość czerwcowabryza77
poprosze o linki do tych filmow.... pozdrawiam

Gość DeMe8kp
Sama sobie pisze komentarze. Ale wybaczamy jej bo to uposledzenie jej widocznie tak sie przedstawia.

Gość A ja żyję w Polsce
i też jestem bardzo szczęśliwa. Zwalczyłam depresję, którą powodowała u mnie praca, ale ją zmieniłam i jest super. Szkoda, że zamiast zwalczać problem u siebie, robicie uniki w postaci wyprowadzki.

Gość Turtunia
ja tez ja tez! uwielbiam wszystkich ludzi :D nawet tych znienawidzonych arabow (w koncu nie trzeba isc z nimi do lozka ) no powiem jak podrozowalam od poludnia na polnoc i po calej europie to nigdzie takiego chamstwa nie spotkalam jak w Polsce!! pojechalam tez na Ukraine i do Rosji... nawet tam jest bezpieczniej niz w Polsce, powiedzialam,ze nie znam rosyjskiego, mogli mnie obgadywac,a slyszalam jak mowia same mile rzeczy.W polsce ludzie wprost potrafia mowic sobie przykre rzeczy... nawet pod filmami Elli multum chamstwa... pytam sie po co to ... co im to daje zjechanie kogos?

"DeMe8kp" to przykład typowego polactwa, na szczęście nie muszę się już spotykać z takim shitem na ulicy.

Gość ułan d
elka+fan club założcie sobie stowarzyszenie folksdojczy, poglądy macie akuratne

Gość Noxelia
Ellae ty tez jestes beznadziejny. rzygac sie chce jak ciebie czytam :O wspolczuje Elli ze ma takiego beznadzienego fana, zycze ci jak najgorzej 🖐️

ułan d, ty to chyba nie masz mózgu, bo piszesz bzdury bez sensu. Nawet nie wiesz kto to jest Volksdeutsch.

Gość Noxelia
Mam schizofrenię.

Gość DeMe8kp
Shit to cie zrobił :) Ela jest uposledzona, wiele ludzi juz o tym pisało. Widac to na jej filmikach :)

Gość Huyjhjkj
Taka jest prawda o Polakach, niestety jak wyjada to nie potrafia sie zachowac wsrod cywilizowanych ludzi. Polacy sa zlosliwi, upierdliwi, nieuprzejmi, jak ktos jest mily to maja go za frajera, nie potrafia byc blisko ze soba, cigla zgrywaja kogos innego, lepszego pd siebie, sa nieuczynni, nic nie zrobia bez korzysci, z serca

Gość 2131231313
a ja myśle, ze Ellae to transwestyta... moze z pania ania sie zaprzyjazni ;-)

Gość ella nie rób z siebie
posmiewiska ! sama o sobie piszesz , zmień chociaż styl masz nas za idiotów ?

Gość DeMe8kp
Shit to cie zrobił :) Ela jest uposledzona, wiele ludzi juz o tym pisało. Widac to na jej filmikach :)

Potwierdziło się to, co pisałam. Polactwo-robactwo się zleciało, pewnie ta sama osoba napisała wiele postów pod różnymi nickami. Polacy, jesteście kałem tego świata! Na szczęście ja już nie muszę przebywać w waszym szambie, jakim jest Polska!

Gość Huyjhjkj
Ostatnio sie usmiechnelam szxzerze do takiej dziewczyny , bo wydawala mi sie sympatyczna a ta mnie zmrozila wzrokiem, normalnie czuje sie jak w wariatkowie

Gość Huyjhjkj
I ta podejrzliwosc chora na kazdym kroku, to juz nie mozna napisac nic milego o kims, bo zaraz cie posadza o to ze sama siebie komentujesz

Gość Hoooommemade27
Po pierwsze to autorko - naucz cię pisać bo jak na razie to tylko jakiś bełkot wychodzi z twych ust 🖐️ Beznadziejne osoby to widac miałas w domu.

Gość spokojnie folksdojcze
nienawiśc do Polski macie w genach, Polaka sprzedalibyście za 20 marek, nawet za samo poklepanie po plecach przez niemieckiego Pana (albo Ruskiego, Jankeskiego czy innego wam wszystko jedno byle Polskę opluć i sie dowartościować że z lepszej gliny jesteście) x nue (ilość tematów: 1, ilość postów: 2) a tak poza tym to słabe prowo 🖐️