Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietka01

Dieta kapuściana

Polecane posty

Gość Dietka01

Witajcie! Dzisiaj zaczęłam dietę kapuścianą wraz z mamą. Dzisiaj zdążyłam (już) zjeść dwa talerze zupy. Powiem szczerze - nie najlepsza, ale da się zjeść. Mam tu zamiar pisać codziennie, by motywacja nie "zgasiła". To moja pierwsza dieta i mam nadzieję, że jak narazie ostatnia. Nie mam nadwagi, ale chciałabym kilka kg się pozbyć. Wzrost: 170cm Waga aktualna: 56kg

Gość Olcia Dubicka
Bez sensu ta dieta, na niej tracisz wodę z organizmu i przez brak białka mięśnie przechodzą w stan katabolizm i tracisz masę mięśniową a tłuszcz tak na prawdę w ogólne nie tracisz, później nabierzesz szybciej niż się nacieszysz ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)