Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierownopodkopula

matura to bzdura, potrzebuje motywacji na jutro

Polecane posty

Gość nierownopodkopula

Oszaleje... Mam jutro ustny polak - maturka. Ucze sie wlasnie pracy. Mature mam na 14, wiec spoko. Prace sama pisalam, jakis plus. Ale jestem w czarnej dupie, a tak chce mi sie spac... Normalnie bym poszla, ale to matura!!! Zmobilizujcie mnie jakos ;

Gość asteriobelix
a potrzebne ci to? będzie ci się w rekrutacji na studia liczyć? jak nie, to wypocznij lepiej, zawsze coś powiesz na te 30 %

Gość christmas pudding
ja pisałam maturę 10 lat temu, starą... i pamiętam jak się stresowałam. drugi raz już bym tego nie chciała przechodzić. ustny Polak teraz to pikuś, my losowaliśmy pytania na sali, parę minut na przygotowanie i idziesz odpowiadać. Powodzenia życzę

Gość nierownopodkopula
Temat - kreacja swiata w literaturze fantasy. Wlasnie chce sie przemeczyc, bo za kilkanascie godzin juz bedzie po wszystkim, ostatnia matura. ;

Gość nierownopodkopula
Nie dziekuje ;) Temat znam bo ksiazki dokladnie przeczytalam i prace tez napisalam ale kurde uczenie sie na pamiec jest bez sensu... ale jak probuje to ogarnac nie na pamiec to moje zdania sa takie katastroficzne i zapominam o najwazniejszych rzeczach. moge nie spac dzis byleby mi sie chcialo :/

Gość christmas pudding
dasz radę, jutro napisz jak Ci poszło. ps. na jakie studia się wybierasz?

Gość nierownopodkopula
Szczerze - nie mam pojecia. Myslalam o jakichs scislych, transport albo budownictwo. Ale nie wiem, czy poradze sibie - klasa humanistyczna. Ostatnio zaczelam tez myslec o finansach i rachunkowosci...

Gość christmas pudding
to lepiej idź na ścisłe jak masz do tego głowę, humanistyczne studia to za przeproszeniem o kant dupy roztuc

Gość nierownopodkopula
Tez tak mysle. Tylko matura z matmy poszla mi fatalnie... I to nie dlatego, ze matma to nie moj dzial, ale dlatego, ze nigdy sie jej nie uczylam. Wydaje mi sie, ze gdybym sprobowala poswiecac jej wiecej czasu to bym dala rade. Dlatego chyba sprobuje z jakims scislym kierunkiem.

Gość christmas pudding
dasz rade, zdasz mature i dostaniesz sie na wymarzone studia :) ja spadam spać bo od dwóch dni już niedosypiam, dobranoc!

Gość asteriobelix
jak zapominasz o najwazniejszych zagadnieniach, to sobie najlepiej wypunktuj na kartce wszystko co ważne- hasłami, i sobie opowiedz wszystko ze 3 razy na podstawie tego i idź się wyspać

Gość nierownopodkopula
Dzięki. Tak zrobię. :))

Gość nierownopodkopula
Moi drodzy, 100 % siedzi! Oplacalo sie spac tylko 4 h :)

Gość mojaczk sztuka
.

Chociaż matura z polskeigo się tak bardzo nie przejmuje, ja mam bardziej umyśł ścisły i jak mi przychodzi coś opowiadać to tragedia :P A matura z matmy w ok 80% :)

Gość KrzysiekWawawaL
Wszytki strudzonym maturą polecam sprawdzać arkusze i odpowiedzi mnie uspokoiły http://szkola.wp.pl/kat,108836,title,Matura-2013-geografia-na-poziomie-podstawowym-i-rozszerzonym-arkusze-i-odpowiedzi,wid,15645431,wiadomosc.html