Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiatomałpa

Ile Wasze dziecko dostało od ex meża(ojca) na komunię

Polecane posty

Gość gość
kochanka ma żale bo nie jej mąż musi utrzymywać dzieci a ona musi pracować bo nie ma kto jej sponsorować.Stąd ta złość

Gość tak z ciekawości ??????????/
Kochanka a dlaczego ty zawsze bronisz facetów ?

Gość gość
ale kochanko pojechałaś, no..... a niech cię. moję zdanie jest takie: nigdy, absolutnie nigdy i absolutnie żadnemu facetowi nie może ujść na sucho to, że przestaję się zajmować własnym dzieckiem, niechby była sobie i rogi do tyłka dolepiła i nauczyła kląć po mandaryńsku. mój kolega jak jego eks chciała mu ograniczyć kontakty z synem poprosił w sądzie o spotkania w obecności kuratora. teraz przychodzi on i pani kurator i była nie może bezkarnie nie otworzyć dziecku, jak zaczyna rozrabiac też ja pani kurator przywołuje do porządku. i on jest ok a ona wychodzi na jędzę. jak sie chce to można gorzej jak sie nie chce i tylko powodu szuka. a wredna była to dobry powód, no nie? ale fakty są takie, że za nasze decyzje podejmujemy odpowiedzialnośc sami i zadna plująca eks tego nie zmieni. facet, który nie zajmuje sie swoim dzieckiem albo odmawia swojemu dziecku utrzymania czy wsparcia finansowego jest śmierdzącym kawałkiem gówna, a nie bohaterem. była była zła wredna i pazerna - super, żoną być przestała. dziecko dzieckiem nie przestanie być nigdy. takie durne tłumaczenia że biedny i wymeczony przez byłą koleś nie utrzymuje kontaktów z dzieckiem to mi bełkot alkoholika przypomina, że sie musiał napić bo żona niedobra. a co do pań, droga kochanico, które wiedziały komu nogi rozkładają, no cóż, chyba się nie pomylę za bardzo jak powiem że ci panowie też wiedzieli komu sie między te nogi pchają, prawda? więc jak sobie taką wredną zołzę jeden z drugim wybrał, i jeszcze zapłodnił na dodatek - to niech teraz wysłuc***e, jego zołza, jego z zołzą dziecko. chcieli to maja siebie nawzajem. a dziecko nic do tego nie ma. tyle w temacie.

Gość gość
ale kochanko pojechałaś, no..... a niech cię. moję zdanie jest takie: nigdy, absolutnie nigdy i absolutnie żadnemu facetowi nie może ujść na sucho to, że przestaję się zajmować własnym dzieckiem, niechby była sobie i rogi do tyłka dolepiła i nauczyła kląć po mandaryńsku. mój kolega jak jego eks chciała mu ograniczyć kontakty z synem poprosił w sądzie o spotkania w obecności kuratora. teraz przychodzi on i pani kurator i była nie może bezkarnie nie otworzyć dziecku, jak zaczyna rozrabiac też ja pani kurator przywołuje do porządku. i on jest ok a ona wychodzi na jędzę. jak sie chce to można gorzej jak sie nie chce i tylko powodu szuka. a wredna była to dobry powód, no nie? ale fakty są takie, że za nasze decyzje podejmujemy odpowiedzialnośc sami i zadna plująca eks tego nie zmieni. facet, który nie zajmuje sie swoim dzieckiem albo odmawia swojemu dziecku utrzymania czy wsparcia finansowego jest śmierdzącym kawałkiem gówna, a nie bohaterem. była była zła wredna i pazerna - super, żoną być przestała. dziecko dzieckiem nie przestanie być nigdy. takie durne tłumaczenia że biedny i wymeczony przez byłą koleś nie utrzymuje kontaktów z dzieckiem to mi bełkot alkoholika przypomina, że sie musiał napić bo żona niedobra. a co do pań, droga kochanico, które wiedziały komu nogi rozkładają, no cóż, chyba się nie pomylę za bardzo jak powiem że ci panowie też wiedzieli komu sie między te nogi pchają, prawda? więc jak sobie taką wredną zołzę jeden z drugim wybrał, i jeszcze zapłodnił na dodatek - to niech teraz wysłuc***e, jego zołza, jego z zołzą dziecko. chcieli to maja siebie nawzajem. a dziecko nic do tego nie ma. tyle w temacie.

Gość supergość
No toś gościu pojechała teraz. No. Ten twój kolega to jakiś bogaty z domu musi - bo asysta pani - pożal sie - kurator słono kosztuje. Wychodzi drożej niż sam-na-sam z prostytutką. A nie uważasz raczej że matce dziecka twojego kolegi należałoby odebrać dziecko, zakuć w dyby na tydzień i przybić ucho do pięty?

Gość supergość
mam małego penisa :(

Gość supergość
Ty nie masz wcale penisa podszywie. Bo gdybyś miała penisa, to miałabyś choć ciut więcej polotu ;):)

Gość supergość
mam malutkiego peniska :(

Gość supergość
taka ze mnie c*pka z małym peniskiem :(

Gość supergość
za to facet mojej byłej oooo jaaaaaaaaaaaa ten to ma wielkiego Penisa :)

Gość supergość
a mój Guciu (tzn penisek ) taki malutki puci puci :) kocham goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość supergość
moja ręka tez go kocha :) małego puci puci guciusia :)

Gość supergość
O! Już lepiej ;)

Gość supergość
moja Krystyna (tzn dmuchana lala ) tez go lubi :) taki malutki guciu puci puci penisek hhahahhahahahahah

Gość supergość
Jestem taki samotny ze cały dzień siedzę na babskim forum :( o bozeeeeeeeeeeeeeee jak ja się stoczyłem :(

Gość supergość
I znowu dno. Bo podszywać to trza sie umić ;):)

Gość supergość
Tak masz racje jestem dnem z małym peniskiem :( i pisze sam ze sobą na babskim forum :(

Gość gość
wreszcie prawde powidedziałeś

Gość gość
wreszcie prawde powidedziałeś

Gość gość
wydało się

Gość gość
Materializm, maskara.A Ty matko ile dziecku dałaś?Ojciec daje alimenty masz dosć pasożycie

Gość oho! kolejna pusta idiotka
zakłądająca tematy o prezentach komunijnych:O powinno się takie baby jak autorka walcem rozjeżdżać byłby spokój od pustaków pazernych na kasę:D i uprzedzę cie idiotko - nie ejstem facetem ani tym bardziej ojcem dziecka komunijnego tylko kobietą, która sama będzie za rok kupowała prezent chrześnicy i rzygać mi się chce na takie piz*dy jak ty krowo:/

Gość gość
To po chcesz chrześnicy kupować prezent? Możesz przecież iść z pustą ręką prawda??? Napewno będzie się dziecku podobać i jego rodzicom również niemożliwe byś miała w rodzinie takie pazerne krowy??????

Gość gość
krowa to cie urodziła :-D

Gość gość
Masakra.Mamusiu a ile Ty dałaś? Te byłe baby są straszene, później się dziwicie że faceci szukają nowe kobiety.I też nie jestem facetem, ale nie da się tego czytać...żenada....materialistki....masakra! Dajesz mamusiu coś dziecku ? Czy tylko mówisz jaki tatuś jest zły bo w tym msc.dał 100zł mniej? Pewnie jesteś jedną z nich ! Wstydz się!!!!!!!!

Gość gość
Ja ile nie ma sprawy mam wymieniać -ubranie jak dobrze pamiętam wtedy 200zł -buty 40zł -świeca wtedy 15zł łańcuszek,różaniec,skarpetki,podkoszulek,koszula,mucha,książeczka,kwiaty w kościele,pamiątka ok 400zł -przyjęcie komunijne niecałe 20osób 1400zł Jak umiesz liczyć ponad 2000zł a alimentów wtedy syn miał 330 zł na dodatek przysłanych tydzień po komunii czy 27 zamiast 10-tego. Oj przepraszam prezent od taty aparat fot za 250zł. Ale pal go licho niech sobie chłopina na komunii za moje posiedział dzisiaj po latach i tak dzieciak mu świadectwo wystawił.

Gość gość
A Ty przed dzieckiem pewnie robisz teraz z niego złego ojca!

Gość gość
Tak robię dokładnie takiego jaki był nie lubię kłamstwa i obłudy. Nie przeżywał komunii nie pomógł dziecku w niczym,jeśli nie robił wiele złego to też nic dobrego na pewno. Dziecko to nie jest automat samo wyrabia sobie zdanie,moje już dorosło jednak pamięć o komunii,urodzinach,świętach,zakończeniach roku szkolnego została.

Po pierwsze i ostatnie,za duzo tu gosci.Czy wy ludzie a raczej baby nie umiecie sie jakos nazwac??? Jakies 2 strony temu,ktos mnie pytal dlaczego bronie facetow. Dlatego ze widze co sie dzieje u moich znajomych. Z 6 zaprzyjaznionych par juz 3 sa po rozwodzie. 2 zwiazki sie soba znudzily,w ostatnim zona zdradzala meza z kolega z pracy.Wszystke rozchodzily sie kulturalnie.Byli mezowie w wiekszosci zostawiali wiekszosc dorobku bylym zonom,bo dzieci.Ustalona opieka naprzemienna.wszedzie sie to sprawdzalo do czasu....poznania nowej kobiety.Mimo ze dzieci nie mialy problemu z zaakceptowaniem innej kobiety u boku taty,panie sie staraly,powstaly najpierw zgrzyty,potem awantury a teraz sa wojny. Wojny o p*****ly,np ze dziecko na wakacjach nie poszlo na popoludniowa drzemke.Powaznie. Potem;skoro stac cie na wakcje z nowa pania( i dziecmi) tzn ze masz za duzo kasy,wiec ona mnie sie nalezy.Probowalam tlumaczyc koleznce;daj spokoj,on nie moze zyc cale zycie w celibacie.Dzieci zadowolone,tylko pogratulowac.Ona mi na to;nie popuszcze skur.wysynowi.Ale czego nie popusic? tego ze sami podjeli decyzje o rozwodzie? Ze jej to pasowalo,do czasu? Kazda historia tych 3 par,konczy sie tak samo.Matki stanely na glowach zeby dzieci nie widzily ojca.Ciagle chore a to maja jakies zajecia,cos wypadlo.Kazda z nich zrobila z ojca potwora,ktory nie kocha.Kazda z nich uswiadomila dzieciaki ze ojciec na dawac. Wczesniej wszyscy zyli normalnie.Jedni mieli auto 12sto letnie,drudzy nowsze,jedne dzieci chodzily na angielski inne wolaly inne zajecia. Na wakacje wyjezdzalismy pod budzet tych co mieli najmniej w danym roku.Bylo OK Teraz sie okazuje ze stare auto matki jest za stare,mimo ze ma 8 lat.Wczesniej wystarczaly kosmetyki (male c markadzieci) bez marki,teraz musza miec renome.To samo dotyczy sie ubran.Byly rampki z placu,teraz musi byc marka.Poza tym obecne zony sa do odlania,mimo ze dzieci tak nie uwazaly.teraz juz uwazaja. Gdyby ci faceci,staneli na glowach,zes,rali sie pare razy,zaplacili podwojne alimenty i tak bedzie zle. Wszystkie dzieci kochaly ojcow,lubily ich partnerki,chetnie spedzali czas razem,wszystko to zepsuly matki,uzywajac wlasnych dzieci jako goowna do walki z ojcami.Za co? Moglo byc dobrze,jest tragicznie.Rzaden z panow nie ma kontaktow z dziecmi.Bo nie chca.Nie chca kolejnych awantur i schizy dzieci wywolanych przez matki. Matka pisze na gg do dziecka 12 lat.pomaluj tego malutkiego(noworodka) pisakiem do CD.Noz k,wa.Wlasne dzieci staly sie niebezpiecznym narzedziem w rekach matki......tylko rachunki rosna a dzieci brak. Dzieci nie maja ojcow,bo matki tak chca.Ojcowie nie widza dzieci,bo to zagraza ich dzieciecej psychice i zdrowiu najmlodszych domownikow. Wszyscy sa poszkodowani,tylko nie matki.Ktore zamorduja milosc ojcowska w imie zasad sk***ysunu i kasy. A faceci sie nie skarza,pojda do baru na kielicha. Jestem mezatka bez przeszlosci,tak jak moj maz.Ale gdyby ktoregos dnia nasze drogi sie rozeszly,nie bede maltretowac dzieci moimi wojnami z bylym.Pewnie zabije go w myslach pare razy,ale dzieci sie nigdy o tym nie dowiedza.

Gość onabezogona29
no popatrz jaki cud natury, wspaniała żona i matka. Skoro takie cuda po świecie chodzą to z kim ci biedni faceci się żenią? powinni cię klonować. I zawsze każdy facet jest biedny, sierotka zdradzana. Brzydkie te wszystkie ex, ach jakie niedobre. Powinny byłym za alimenty pomniki stawiać a za każdy dodatkowy prezent dla własnego dziecka loda robić. Pamiętajcie to ZAWSZE ale ZAWSZe kobieta ma winę!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy inaczej. I NIGDY nie proście o cokolwiek dla waszego wspólnego dziecka bo przecież alimenty od tego są!!!!!!!!!!!!!!!!!