Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiatomałpa

Ile Wasze dziecko dostało od ex meża(ojca) na komunię

Polecane posty

Gość supergość
Na złość? A może raczej nie chciał być więcej upokarzany? Jak sądzisz?

Gość Szczęśliwa Mężatka :)
Tzn jakie upokorzenie może spotkać go w kościele ? albo w domu przy obiedzie?

Gość supergość
Nie wiem. Dla mnie np. upokorzeniem jest sam widok tej padaki ;)

aaaa to juz twój problem a nie dziecka któremu będzie przykro ze nie będzie taty.

Gość supergość
Taty nie będzie dzięki mamie.

Taty nie będzie bo nie chce być i ma w d***e swoje dziecko..... i pamiętaj ze to tylko jemu będzie przykro .

Gość supergość
Nie. Taty nie będzie bo mu tak nadokuczano, że już więcej na to nie pozwoli. A dziecko niech podziękuje mamusi. I temu pryzstojnemu facetu co ją bzyka, jak tatuś siedzi na kafeterii ;)

Hmmm no z takim podejściem to może rzeczywiście nowy facet twojej byłej zony będzie lepszym tatą dla dziecka niż ty . Nie dorosłeś do robi ojca ..i tyle w temacie.

Gość supergość
Ojcem? Facet, który tyle bzyka ile ja siedze na kafeterii?? Toś sobie pożartowała ;)

Gość gość
Zazdrościsz że ktoś ją bzyka a tobie zostało p********ie na kafeterii???Tatuś taki dobry jak mojego dziecka nawet alimenty wysłał dwa tygodnie po terminie by doszły po komunii.A płacił wtedy aż 330zł.

Gość gość
może i zdanie miesiąca, ale jak sie myli byłą z instytucją która zdejmuje z ciebie całą odpowiedzialność za wychowanie swojego dziecka to chyba o jakimś wielkim rozumie nie świadczy, no nie? to że rodzice biorą rozwód nie znaczy że sa zwolnieni z odpowiedzialności za własne dziecko. jak sie okazuje nawet jak opiekę nad dzieckiem przejmuje instytucja rodzice są zobowiazani do zwrotu części kosztów pobytu dziecka w placówce czy rodzinie zastępczej. czyli co najpierw wredna była, potem wredne państwo? biedaczku ty jeden...

Gość onabezogona29
supergość przygłupianka albo padaki .. co to znaczy? mama cie w więzieniu wychowała czy ma 12 lat? nie rozumiem co to znaczy

Gość onabezogona29
jakie upkorzenie? mam paść na kolana żeby pan tata uczesticzył w komunii. PS na dzień dziecka nawet się nie nie odezwał, alimenty nadal w plecy

Gość supergość
Twój zasób słów jest, jak widać, dość ubogi. Ale jest na to rada - googluj ;) Jeśli tak ci zależy na szczęściu dziecka, jak próbujesz przekonywać - to padaj na kolana. Masz z tym problem?

Gość gość
a dlaczego ojcu nie zależy na szczęściu dziecka tak samo mocno?

Bo nie każdy facet nadaje się na ojca .

Gość supergość
Bo ma prawo mieć i to dziecko i jego mamusie w głębokim poważaniu. I ma prawo korzystać z tego prawa. Było o tym pisane już wcześniej.

"Bo ma prawo mieć i to dziecko i jego mamusie w głębokim poważaniu." Z takim podejściem do życia to trzeba było sobie kupić pluszowego misia nie sprowadzać dziecko na świat .

Gość supergość
Pluszowego misia ciężko sie dyma - szczególnie jak ma w środku to co wy w głowach. Sieczke lub trociny ;)

Gość gość
To już wiadomo dlaczego domy dziecka są pełne.Tato może mieć w poważaniu mama też to siup do placówki.Ale placówka może komunię jakąś zrobi.Supergość jak ty musiałeś być tępy że obracałeś skutecznie taką padakę???Chociaż w twoim wypadku może lepiej odebrać ci prawa zawczasu bo za sypianie z padaką jeszcze ci dzieciak będzie pogrzeb musiał wyprawić i wcześniej żywić.

Gość supergość
Gdybyś potrząsneła swoimi trocinami - to byś wiedziała że i tak będzie musiał. A co do obracania padaki - masz racje ;)

Gość hehehe :)
supergość - no naprawdę nie dziwie ze była kopła cie w d**ę. Nie dość ze idiota to jeszcze kiepski w łóżku.

Jest taka zaleznosc.Poki maz jest mezem i zarabia 1500 zl jest Ok,po rozwodzie musi sie wykazac ze jest milionerem. Dziwne to jakies. Ja bym na ta pier.dolona komunie zaprosila exa i jego rodzicow..Dla dziecka. I juz.Nawet z jego stala partnerka.D:-)iecko biologicznych rodzi ow juz nie bedzie miec razem,ale zawsze troszczacych sie sie ludzi wokol siebie.wole zeby moje dziecko mialo dwie rodziny niz walke rodzicow

Gość supergość
No nie wiem czy taki kiepski - bywały takie figle z podskokami że aż trociniarną w sufit trącała.... Miałaś kiedy coś takiego? ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx I chociaż jedna kochanka kilka mądrych słów napisała. Tylko widzisz, Franka - te wszystkie goście nauczyły się żądać, domagać, wymagać, oceniać, krytykować, poniżać, straszyć...... Jako miecz i tarczę wykorzystując dziecko. I nie może im sie zmieścić w tych pustych trocinakach, że facet może je zwyczajnie ojszczać i posypać piaskiem. Co, jak widać z wielu gościowych wpisów - ma niejednokrotnie miejsce....

Gość gość
supergość ty masz problem Cytując****** te wszystkie goście nauczyły się żądać, domagać, wymagać, oceniać, krytykować, poniżać, straszyć...... ******* chyba z ciebie niezła d**a w korach skoro poniżała cie ex straszyła, biła pejczem też? I fakt ale takiego s*******a jak ty to tylko doić z kasy, dla zasady, żeby takim mętom dopiec. Skoro własne dziecko traktujesz jak śmiecia to żebyś śmieciem został Kochanka Franka, tak mogłabym zaprosić ex i całą jego rodzinę(łącznie 11 osób) albo w wersji okrojonej 9 osób) ale w imie czego, mam wziąc kredyt bo pan tata zalega mi z alimentami 2 miesiące, dziecko ostatnio widział na gwiazdkę i nie ma z nim kontaktu( no chyba że sama =wciskam mu tel w rekę z tekstem zadzwoń do taty)?

Gość gość
:-D

Gość gość
supergościu? teorie ci się skończyły?

Gość gość
Rok temu nasze dziecko od taty dostało rower . Były mąż pokrył polowe kosztów w restauracji i kupił ubranie dla syna .

Gość supergość
A co - spodobały się? Nie bój nic - teorii ci u mnie dostatek. ;) Ale czasami trzeba iść w miasto i pare puszek na Ali Menta zebrać.

Gość onabezogona29
tak to jest jak się kiedyś w szkołę kamieniami rzucało to teraz trzeba puszki zbierać