Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiatomałpa

Ile Wasze dziecko dostało od ex meża(ojca) na komunię

Polecane posty

Gość onabezogona29
Ma ma. supergościu jest ograniczony, wg niego wszystko jest czarne lub białe. A swoją drogą czekam supergościu"nasza INTERNAUTKO" czekam na subiektywną ocenę mojej osoby a takze związku z byłym mężem ;-)

Gość gość
a ty jesteś oceniający i sądzący i co nie razi cię to ze nie jestes bogiem? czy moze jestes?witraj maryjau :P :P :P :P

Gość gość
a ty jesteś oceniający i sądzący i co nie razi cię to ze nie jestes bogiem? czy moze jestes?witraj maryjau :P :P :P :P

Gość supergość
A czymże twój mąż sobie zasłużył, aby być aż takim bydlakiem??

Gość onabezogona29
a czym sobie może zasłużyć kobieta żeby ją bić po ślubie???

Gość supergość
Przesalała zupy?

Gość Ma ma.
"gość a dlaczego ojcu nie zależy na szczęściu dziecka tak samo mocno?" "supergość Bo ma prawo mieć i to dziecko i jego mamusie w głębokim poważaniu. I ma prawo korzystać z tego prawa. Było o tym pisane już wcześniej." Tak samo Dziecko ma prawo mieć ojca w d***e:)

Gość supergość
No i brawo za potrząśnięcie trocimi! ;) Ale... nikt nie napisał że ojciec korzystający z tego prawa jest dobrym człowiekiem ;):)

Gość supergość
trocinami - miało być ;)

Gość Ma ma.
Dla mnie mąż jest dobrym człowiekiem ....dla teścia nie musi (ma takie prawo ).

Gość supergość
No i po długim kołowaniu doszliśmy wreszcie do wspólnych wniosków: "Co nie zmienia faktu że jest człowiekiem złym, mściwym i zajadłym dla swojego ojca. Prawda?" [::)

Gość Ma ma.
Juz ci pisałam ze dla teścia jest obojętny .

Gość supergość
Co w/g ciebie jest największym przejawem podłości i okrucieństwa. dowód: "OBOJĘTNY . Nic w życiu tak nie boli jak obojętność drugiego człowieka"

Gość Ma ma.
No zgadza sie bycie obojętnym w stosunku do drugiego człowieka jest o wiele gorsze niz bycie złym ,mściwym itd . Bo to oznacza ze nic już go z tym człowiekiem nie łączy .Tylko ze na taki brak uczuć teściu pracował całe życie.

Gość supergość
Czyli możemy uznać za prawdziwe zdanie: Teść pracował całe życie na to, aby twój mąż stał się człowiekiem podłym i okrutnym.

Gość Ma ma.
" Czyli możemy uznać za prawdziwe zdanie: Teść pracował całe życie na to, aby twój mąż stał się człowiekiem podłym i okrutnym" w stosunku do niego :)

Gość supergość
"Co nie zmienia faktu że jest człowiekiem złym, mściwym i zajadłym dla swojego ojca. Prawda?" [:usmiech.gif

Gość Ma ma.
" Co nie zmienia faktu że jest człowiekiem złym, mściwym i zajadłym dla swojego ojca." na co sobie teściu zapracował (bardzo ważne zdanie :) )

Gość supergość
To że zapracował to już ustaliliśmy wcześniej ;) Teraz ustaliliśmy że twój mąż jest człowiekiem złym, podłym i okrutnym ;):);):)

Gość onabezogona29
przesalałam zupy, powaliło cie do końca? ciebie tez ktoś lał takiego powodu i dlatego masz rozumowanie jak potłuczony. ŻADEN CZŁOWIEK NIE ZASŁUGUJE NA BICIE I PONIŻANIE!

Gość supergość
Ale co fakt, że twój mąż jadł słone zupy i cie bił, ma wspólnego z tematem wątku i toczoną dyskusją??

Gość onabezogona29
poczytaj wcżeśniejsze posty

Gość onabezogona29
SWOJE POSTY :-D

Gość supergość
Nie chce mi się ;) Ale rozumiem że za to nie chce kontaktów z dzieckiem?

Gość gość
Nasz dziecko jak zwykle dostaje jeden prezent od rodziców - tym razem był to laptop. Mimo rozwodu w kwestii prezentów jesteśmy zgodni - dziecko otrzymuje prezent od nas obojga na który się składamy mniej - więcej po równo. U nas nie ma - kto da lepszy, bogatszy, droższy prezent. Przyjęcie komunijne również odbyło się z finansowym udziałem ojca dziecka.Stawiła się cała zaproszona rodzina byłego męża i moja. Było miło, spokojnie, dziecko szczęśliwe, my sprawy finansowe załatwiliśmy bez problemów, aczkolwiek przyznaję, były mąż więcej wysupłał z portfela.To była jednak tylko jego dobra wola. A tak na marginesie, jego obecna partnerka również była zaproszona, syn bardzo się ucieszył z jej obecności, co mnie nie zdziwiło, ale moją rodzinę pozytywnie nastawiło do tej pani, nawet moja babcia [wrogo usposobiona do niej]ucięła sobie z nią miłą pogawędkę - o czym rozmawiały, nie wiem, ale zaśmiewały się obie. Kilka dni później pani następczyni złożyła mojej babci wizytę - co też wypadło komicznie[ wg opowiadań obu stron,świadków nie było]

Im dluzej was czytam mamuski,tym bardziej rozumiem ucieczke ojcow od wlasnych dzieci. Sa ojcowie ktorzy olewaja.Ale wiekszosc ojcow sie nie oddzywa( nie olewa) bo jak ma uslyszec glos w sluchwce swojej ex,trzeszczacej,nadajacej,rozszczeniowej,wymagajacej,domagajacej sie,nie zadowolonej,depresyjnej,utrudniajacej kontakty,BO ONA WIE LEPIEJ to tez bym rozwiodla sie z tym dzieckiem,dla jego dobra.Matka chora z nienawisci,spazmatyczna i wrzeszczaca.Ojciec to najgorsze zlo,chyba ze placi alimenty regularnie w kwocie 3000 zl i nie chce widziec dziecka. Ja sie nie dziwie tym ojcom.Ja ich podziwiam ze im sie chce. Dlaczego dziecko jest dla was balastem? obciazeniem,niespelnieniem kariery zawodowej,uzytkiem do walki z przeciwnikiem o nazwie ojciec.Dlaczego to ten ku.tas,gnoj,nie zaradny zyciowo. Dlaczego wiec rozkraczylyscie nogi dla takich nieudacznikow?? Dalyscie sobie zrobic dziecko,teraz narzekacie. Rozumiem ze on debil,ona debilka.On chcial zamoczyc,ona tez dala sie r****c.On wtedy nie mial kasy,ale jakos to bedzie.Mial kase,tym lepiej. Zal tylko waszych dzieci...bo dostaly I pad na komunie ale taty nie bylo. Sa warosci,ktore nie maja ceny.Wy wartosci nie macie,ale ceny jak prostutki.

Gość gość
Kochanka znowu tabletek zapomniałaś zażyć,a twój chłop a mąz nnej kobiety już ja zostawił czy nadal robisz za tą trzecią?

Gość gość
kochanka bredzisz jak potłuczona

Gość gość
kochanka Franka- co to za bełkot ?

Gość gość
No jasne Kochanka franka sranka lepiej bzykać się z żonatym hehe To dopiero klasa heheh