Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Padniętababa

brak siły na sex, perfekcjonizm

Polecane posty

Gość Zimnokrwisty
A w domu nie mam czasu na plotki Plotki ? mam być psiapsiółką ? raczej się na to nie piszę wybacz

Gość Zimnokrwisty
dobra to piszmy tutaj na razie a później ja Ci podam maila albo ty mi

Gość Zimnokrwisty
Takkkk już nie myślę o sprzątaniu terapia działa leczę ludzie ! matka chciałą żebym był lekarzem ale mi nie chciało by się aż tyle uczyć i jest to dla mnie nudne heh :D Ps. Widzę że awansuje do rangi leczącego ;)

Gość Padniętababa
Haha;) A ty na sex liczyłeś??? No chociaz być się wyparł i powiedział że flircik jakiś mały ;D To jeszcze by przeszło;) Psiapsiółka- nie znosze tego określenia.....

Gość Zimnokrwisty
a fb nie mam obecnie musiałbym założyć bo usnąłem konto jakiś miesiąc temu bo rzadko tam wchodziłem

Gość Zimnokrwisty
Haha A ty na sex liczyłeś??? Wiesz jeszcze mnie nie widziałaś skarbie brunet niebieskooki 189cm dobrze zbudowany uprawiam sport minus to to że jestem dosyć blady dlatego kumpel mówił na mnie zimnokrwisty i stąd ten nick mam taką chłodna urode dosyć niebieskie oczy czarne włosy i jasna karnacja :) A ty jak wyglądasz ? tak dokładniej :)

Gość Zimnokrwisty
ej nie wiem czy wysłało moejgo posta na tym zbugowanym forum

Gość Zimnokrwisty
jesteś ?

Gość Padniętababa
Miałam pytać własnie skąd ten nick. Ja w takim razie jestem ciepłokrwista ;) Ale może zobaczysz sam.. może podeślemy sobie jakieś zdjęcia... kiedyś ;D Kotek ja mówię wprost! Męża nie zdradze , choćby pod groźbą śmierci ;D

Gość Padniętababa
Ale porozmawiać zawsze można ;D Wolałabym jednak żebyś podał mi maila . Z góry dziękuje ;D Odpisze jak tylko będę mogła bo za chwilke mykam do domku ;) sprzątać ;)

Gość Zimnokrwisty
Miałam pytać własnie skąd ten nick. Ja w takim razie jestem ciepłokrwista Ale może zobaczysz sam.. może podeślemy sobie jakieś zdjęcia... kiedyś ;D Kotek ja mówię wprost! Męża nie zdradze , choćby pod groźbą śmierci ;D Chyba nie myślałaś że mam jakąś nie wiem zmrożoną krew :D ja nie wspomniałem o seksie to ty pierwsza tak wyleciałaś:P

Gość Padniętababa
Tylko ten kto pracuje w biurze zrozumie jak taka praca wygląda. Są dni ciężkie a są takie właśnie jak dziś... kiedy można sobie pomarudzic na forum.

Gość Padniętababa
;D Bardziej zimnokrwisty kojarzy mi się z brakiem uczuć, czułości niż z typem urody. No widzisz czyli skoro jeszcze mam brudne mysli to znaczy że nie jest ze mną tak źle.

Gość Zimnokrwisty
jesteś jeszcze przepraszam że mnie nie było ale musiałem coś ogarnąć :)

Gość Zimnokrwisty
Padniętababa A pytanie do Ciebie jak mnie oceniasz jako objętnego wypranego z uczuć człowieka od którego chłodem wieje czy pozytywnego dobrego optymistę z poczuciem humoru ?

Gość Zimnokrwisty
Ciepłokrwista to znaczy że jesteś cipła osoba ? :)

Gość Zimnokrwisty
napisz jak wejdziesz

Gość Zimnokrwisty
to podam Ci maila ty sobie zapiszesz i od razu zgłosze post do usunięcia bo nie chcę żeby niepowołani ludzie do mnie pisali :)

Gość fajnnie sie was czyta
:) jak jakiś romans czy cos

Gość padnietababa
jestem. podaj.

Gość emyly
Fajnie, fajnie i mi sie czyta, mysle tylko ze dla meza aurorki juz tak fajnie by sie tego nie czytalo :]

Gość emyly
Na seks z mezem jest zbyt zmeczona, a na pogaduszki, flirciki to chetna

Gość :D hahaha
kurde ten to ma gadane :D

padnietababa i po co się pod nią podszywasz ona miała z wielekiej litery napisane padnieta to nie ty !!!

Na seks z mezem jest zbyt zmeczona, a na pogaduszki, flirciki to chetna :D on podnieca nawet mnie a jestem hetero :D emily może my spróójemy

Gość Słodkie ciasteczko
Panie zimnokrwisty jest pan jeszcze :) ja chętnie z panem porzmawiam a może coś jeszcze :)

Gość Słodkie ciasteczko
Fajnie, fajnie i mi sie czyta, mysle tylko ze dla meza aurorki juz tak fajnie by sie tego nie czytalo A co oni niby złego robią po co sączysz jakieś insynuacje ?

Gość Padniętababa
Jestem;) A więc wczoraj jadę do domu z silnym postanowieniem poprawy, wchodzę w drzwi sypialni i widzę że synek śpi- mam dwie opcje albo położyc się obok i odpocząc albo wykorzystać ten czas na .. wiecie na co... sprzątanie;) No więc dobra ide spać. Przytuliłam się do małego ale niestety on w tym momencie uznał że jednak już jest wyspany;/ więc ani pospane ani posprzątane;/ Mąz zniknął w czeluściach garażu a ja myknęłam z młodym na rowery- niby relax ;) haha;) wrócilismy ok 7.00. Obowiązki rodzicielskie przejął tatuś a ja sobie myślę co mi przyszło z tego odwyku- ani nie pospałam, no rowerach umęczyłam się bardziej niż "odkurzając trawnik", mało tego jeszcze zamiast pysznego obiadku była jajecznica przyrządzona przez mężulka, w domu- no nieład można powiedziec, taki nieład jaki może stworzyc matka z dzieckiem szykując się do wyjscia, jedząc na prędce i ubierając się, oraz taki jaki czynia po powrocie z rowerów i piaskownicy ze stertkami piasku na podłodze włącznie, ubranka powoli z kosza na bielizne same wychodzą w stronę pralki i masa małych stupek i rączek poodbijanych to tu to tam o garnkach w zlewie nie wspomnę.... Jaka ja byłam wypoczęta wieczorem.... ehhh.... w celu podtrzymania kuracji odwykowej myślałam jak przekonać męza by jutro to troszke ogarnął bo przecież oszaleje jak na weekend będe musiała przeskakiwać śmieci na podłodze. Noooo ale nie sprzatam już 24 godziny ;D

Gość Padniętababa
Zimnokrwisty- Jak Cię odbieram? Raczej jako osobę ciepłą z poczuciem humoru, pozytywnie nastawioną do życia i do ludzi ale również umiejącą dokopać. Mówiąc o sobie "ciepłokrwista" miałam również na myśli wygląd- bliżej mi do południa niż do północy. A mój charakter? Również ciepły- może dlatego że jeszcze nikt mnie porządnie nie zawiódł. Lubię ludzi, najważniejsze dla mnie jest domowe ciepło i bezpieczeństwo, rozczula mnie choinka, domowe ciasto, kominek i ciepły kocyk ale ponieważ pracuje z 50 mężczyznami muszę również być stanowcza i troche męska ;D

Gość emyly
Slodkie ciasteczko- w mojej ocenie to jest zle, skoro ja sie wypowiedzialam tzn ze jest to moja opinia. Nie o tym jest temat :) gratulacje, jest postep autorko :D Do hahaha :D jakbym byla wolna to na pewno bym sie wdala we flirt ;) Pan Zimnokrwisty pewnie nie bylby mna zainteresowany tak czy siak, ale jego sposob rozmowy razi mnie! Doswiadczenia z przeszlosci, ten typ z czasem staje sie mega irytujacy! Nie wiem po co wylewam swoje tutaj swoje gorzkie zal, aa juz wiem zeby hahah :D wiedzial ze nie na kazdego te teksty dzialaja, na Ciebie akurat tak (hahah :D) Przez Twoj nick moj komentarz zdaje sie nie miec sensu ;p