Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spódnica spódnica maxi

dziewczyny chodzicie ubrane w długą spódnicę/sukienkę?

Polecane posty

j.w maxi sukienka spódnica chodzicie?

Z wyjątkiem jednej, jedynej, ładnie skrojonej spódnicy to nie.

teraz tyle spódnic długich w letnich kolorach sama zastanawiam się nad zakupem takiej

moim zdaniem trochę pokracznie się w nich wygląda. Latem wolę krótkie spódnice/spodnie.

Gość micha444
Ja uznaje tylko mini, mam długie szczupłe zgrabne nogi i nie widzę powodu żeby je chować pod długa spódnica, to dobre dla zakonnic

Gość lubie maxi
ja zawsze uwielbialam maxi, mimo, ze jestem wysoka, mam dlugie zgrabne nogi i (jak powiadaja) figure modelki. ale od czasow nastoletnich zawsze lubilam maxi, teraz ciesze sie, ze od kilku lat pojawily sie tzw. sukieniki 'bogini', albo greczynki, na lato - uwielbiam je! tak samo spodnice, ale zdecydowanie wole sukienki. wygodnie mi w nich, tak fajnie wachluja nogi w cieple dni, owszem nie opala mi sie nogi w nich, ale i tak nie spedzam zbyt duzo czasu na sloncu, wiec i w szortach by mi sie specjalnie nie opalily. ja stawiam na wlasny komfor i co mi sie wizualnie podoba (czyli sukienki maxi) i nie przywiazuje wagi do tego, ze ludzie nie beda podziwiac moich pieknych, zgrabnych nog ;) nie mam stylu dziewczynki z oazy czy hipiski artystycznej, tylko takie raczej tajemniczo-zmyslowe dlugie kiecki, pasujace do mojej osobowosci ;)

Co kto woli. Ja akurat źle się czuję w zwiewnych ubraniach, a jak miałabym mieć coś co w jakikolwiek sposób "ograniczałoby" mi swobodę chodzenia krokiem jak seria szpagatów to w ogóle miałabym dość...:P

Co kto woli. Ja akurat źle się czuję w zwiewnych ubraniach, a jak miałabym mieć coś co w jakikolwiek sposób "ograniczałoby" mi swobodę chodzenia krokiem jak seria szpagatów to w ogóle miałabym dość...:P

Gość gość
Ja czasami chodzę, ale to zależy gdzie. Jestem wysoka oraz bardzo szczupła więc okey to wygląda :) ostatnio na wesele, które niedługo mam u koleżanki zamówiłam sobie fajną na allinside.pl