Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Queen of Transilvania

Co sobie wyobrażają faceci 45+, gdy podbijają do

Polecane posty

Gość tak troche z garści
ja mam 20, a się zastanwiałam jak 35 latek do mnie podbijał, że nie wiem co mu się w głowie lgnie..

Gość JarosławCzDz
Raz się żyje, więc gadanie o wstydzie jest bez sensu. Podniecają mnie takie 20 - tki.

Gość JarosławCzDz
Ja niejeden raz podrywałem nieznajome dziewczyny i nie widzę w tym nic nachalnego. Przecież kobiety lubią być adorowane przez przystojnych mężczyzn.

niektóre mają większe wymagania niż byle jaki facet i to w wieku ich ojca.

Jarosław-masz żone a podrywasz młodsze?

Czytałam Twój wątek Jarosławie i widzę, że myślisz tylko penisem. Jak można podrywać dziewczynę, która jest kumpelą twojego syna? Czy nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak to żenujące? Myślisz tylko o zaspokojeniu swoich potrzeb, jak zwierzę.

A kto podoba się młodym dziewczynom? Buraki. Im większy burak tym większy kisiel w majtkach na jego widok i samo wspomnienie. Pierwszy, drugi, piąty, dziesiąty - ten sam koleś w różnych odsłonach. Dopiero jak się panienka rozmieni z takimi na drobne to wtedy dopiero chce poznać kogoś starszego i ... dojrzalszego :D Starsi podobają się tym młodym co mają coś więcej w głowie niż imprezowanie i zakupy. Nie kwalifikujecie się. Spierdalajcie do klubu :D

Gość JarosławCzDz
Nie mam żony, zmarła kilka lat temu. Mam kochankę w pracy, w moim wieku, ale młodej nie zastąpi taka prawda.

John - no tak, bo przecież jako dwudziestoparolatka powinnam wręcz szaleć za facetami z pokolenia moich rodziców którzy są tak dojrzali, że podrywają na ulicy małolaty i pewnie w pakiecie z nimi dochodzi mniej lub bardziej była żona, dzieci w moim wieku, wkurwiające nawyki których nie da się zmienić....

Mnie tam akurat imprezy i zakupy niespecjalnie kręcą. Wielu moich rówieśników bardzo mnie irytuje, ale znam kilku fajnych, dojrzałych chłopaków i to na nich koncentruję uwagę. Drażni mnie za to, gdy facet w wieku mojego ojca mnie zaczepia, czuję się wtedy skrępowana, nie wiem jak mam się zachować.

masz kochanke i chcesz ją *zdradzić* z młodszą?

I tak ci to przeszkadza? Znam parę takich co też ludziom dupę trują, że to i tamto to nie wypada itp. Wyglądają jakby szpadlem między oczy dostały. Przypadek? No nie wiem :D

To po co Ci ta *stara* dupa za przeproszeniem?

Gość rdghtrh
Queen of Transilvania no wlasnie najgorsze jest to, ze podbijaja zawsze takie typowe polaczki, wsiurym wachole i czerwonymi rujami i brzucholami gggggggggg Ja mam 22 lata i nie jestem typowym "polaczkiem" i nie podbijam do kobiet w moim wieku bo wiem, że albo lecą na ruchaczy albo na dużo starszych.

John - to nie kwestia tego, że coś nie wypada. Po prostu czasem trzeba się zastanowić czy Twoje zachowanie nie jest żenujące dla osoby którą próbujesz poderwać. Ja z zasady mówię, że jestem zajęta i tyle, ale są tacy którzy próbują być zawsze mili i czują się naprawdę paskudnie w momencie kiedy dużo starszy facet próbuje podrywać...

Gość JarosławCzDz
Chodzi o seks przede wszystkim. Chcę się zabawić z młodą, Teresa, moja kochanka, nic nie musi wiedzieć.

okej tylko po co trujesz dupe Teresce jak wolisz młode

Gość JarosławCzDz
Prowadzam się z nią dla pozorów, a tak to swoje robię.

Gość JarosławCzDz
Zbyt świętoszkowata jesteś i tyle. Są dziewczyny które cieszą się gdy zabiega o nie starszy. To tak dowartościowuje.

Starszy zagadujący na ulicy = zdesperowany. Jak to ma dowartościować?

/Ja z zasady mówię, że jestem zajęta/ ­ To powiedz takiemu prawdę: czy nie ma pan już żadnej godności aby zdechnąć samotnie?

Nie muszę być od razu nieprzyjemna. Jeżeli ktoś jest nachalny - wtedy mówię "kulturalnie" żeby się oddalił. Niezależnie od wieku.

Gość ja tylko w takich gustuje
pukam je pare razy a poem kontakt sie urywa i kolejna szukam. A mlode sa odpowiednie bo naiwne i sadza ze cos z tego bedzie.

Gość JarosławCzDz
Nie zdesperowany, a odważny. Zdesperowany to może być ewentualnie jakiś brzydal z budowy, ja pracuję umysłowo i stąd jestem zadbany.

Jesteś dla większości za stary, nie ważne jak wyglądasz. Podchodząc nie masz już nic do stracenia skoro wiesz, a skoro masz gdzieś jak źle wypadniesz to znaczy, że jesteś zdesperowany.

Gość hjmnh gjbnk,m
ja pracuję umysłowo i stąd jestem zadbany." zzzz i chorujesz tez umyslowo :D

Gość moorland wez wypiedalaja do sw
swojego gacha obciagnac mu laske a nie wypisujesz brednie w tematach ktore cie nie dotycza