Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaGrubsza93

Stare Panny- łączmy się :)

Polecane posty

Gość DziewczynaGrubsza93
łowco, ja nie uważam się za atrakcyjną :) Co w tym złego, że są brzydkie kobiety? Gdyby takich nie było, nie byłoby również ładnych :)

Gość Polkaaaaaa
DziewczynaGrubsza93 - nie umartwiasz sie? Jaa Twoje wypowiedzi odebralam jako uzalanie sie nad soba.....Nie pisz,ze nie czujesz sie atrakcyjna....pewnie jestes ladna tlyko masz niska samoocene o sobie...jak wiekszosc kobiet:P Nie lubie ludzi,ktorzy uzalaja sie nad soba......wiadomo,czasami trzeba ponazekac a nawet mozna ale nie non-stop...znam pare osob,ktore ciagle narzekaja na zycie .....staram sie ograniczac z nimi kontakt:)

Gość Polkaaaaaa
ponarzekać ** łowca pasztetów - chcesz jakis pasztet złowic? :D

Gość DziewczynaGrubsza93
Ja wiem czemu tak jest :) Dlatego się godzę na stałe z takim stanem rzeczy. Pozostałych dziewczyn nie widziałam, więc to ich sprawa, ja jestem sama bo jestem nieatrakcyjna i mam okropny charakter. Dodatkowo nie jestem dziewicą, więc mój wymarzony "książę" nigdy mnie nie zechce :P Trzeba się pogodzić :) Dlatego ten temat :)

Gość DziewczynaGrubsza93
Polko, nie jestem atrakcyjna :P Nawet jeden Pan, z którym się spotykałam kilka razy na spacerku, kawce itp. powiedział mi na koniec, że jestem brzydka, gruba itp. :P Więc skoro mężczyzna, który się umawiał i całował po policzkach tak uważał to co dopiero reszta społeczeństwa? Strach się bać ; )

Gość Polkaaaaaa
...

Gość Polkaaaaaa
"Dodatkowo nie jestem dziewicą, więc mój wymarzony "książę" nigdy mnie nie zechce " hehehe dobre:P

Gość Polkaaaaaa
...

Gość DziewczynaGrubsza93
No tak bo ja lubię wierzących z zasadami :)

Gość Polkaaaaaa
:/

Gość Polkaaaaaa
łowca pasztetów hehehehe...to powodzenia:P Idz na plaze ...moze tam jakiegos "wieloryba" poderwiesz:P

Gość iplaaaaa
buuuuuuuuuuu

Gość łowca pasztetów
po co mi plaza jak tu tego masa i bez wychodzenia z domu,jak chcesz mo zesz byc pierwsza

Gość Polkaaaaaa
.....

Gość Polkaaaaaa
łowca pasztetów - hehehehe......nie.....dzięki ale nie....nie jestem pasztetem:P

Gość Polkaa za to
pieprzysz jak potłuczona

Gość chwalaJezusowi
chwalmy pana

Gość łowca pasztetów
jasne:-D ze nie,jak nim zostaniesz to daj znać,bede czekał na tym temacie

Gość łowca pasztetów
mam tylko jeden warunek,bo pasztet to niekoniecznie musi być grubą dziewczyną,może być szczupły pasztecik i własnie taki byłby dla mnie odpowiedni,bo dziewczyny grube,niestety jakos fizycznie mnie nie pociagają

Gość stara matrona
dołączam się, mam 23 lata częściej z kimś się tylko spotykałam niż byłam w związku a było tak dlatego, że albo mi coś nie pasowało albo On mnie nie chciał. Teraz to już w ogóle lipa. Jestem już spisana na straty, nie ma dla mnie ratunku, dostaje tylko zaproszenia na wesela koleżanek ;/

Gość łowca pasztetów
dziweczyny wrzućcie swoje fotki,to wam powiem jakie macie szanse i czy mozecie jeszcze wyjść z paszteciarstwa

W Polsce to jednak średniowiecze panuje skoro 26-letnie laski nazywają siebie "starymi pannami". Aż żal czytać. To co w takim razie jest dla was normalne? Wyjście za mąż w wieku 20 lat i urodzenie dwójki dzieci przed 25? Może na zabitych dechami wsiach 26-latka bez męża to stara panna, ale reszta, normalnego świata zmieniła myślenie na bardziej cywilizowane.

Gość Polkaaaaaa
....

Gość Polkaaaaaa
Kasumii- w koncu ktos kto mysli tak samo jak ja!!!!:) łowca pasztetów - pokaz swoja fote!:P Ja nie potzrebuje aby ktos mnie ocenial ,w szczegolnosci na kafe!:P stara matrona - masz 23 lata i jestes spisana na straty? to jakis zart??:/

Gość stara matrona
Ja nie mówię, że powinnam mieć już męża i 2 dzieci bo inne mają. Chodzi o to, że nawet nie jestem z nikim w związku (i raczej się na to nie zanosi) a w poważnym nigdy nie byłam. Na dodatek jestem dziewicą i dla mnie to dopiero przekleństwo, pewnie nie zasmakuje seksu do końca mojego smutnego życia.

Gość stara matrona
No raczej, że jestem. Co już myślałam, że spotkałam kogoś właśnie takiego jak ja chce, nie przeszkadzały mi jego wady tolerowałam i akceptowałam go całego to nic z tego nie wychodziło. Non stop od przyjaciółki słyszę tylko "widocznie nie był Ciebie wart" ileż razy można to powtarzać i kto jest mnie wart?

Gość Polkaaaaaa
...

Gość tge3tye34
fjolsfinna taaaaaaaaaaaaaaak jestes zapewne atrakcyjna buahahahah, gdybys byla to bys kogos miala i nie pieprz z emasz adoratorow bo tak naprawde to ci sie tylko wydaje

Gość Polkaaaaaa
tge3tye34 - tak nawiazujac do Twojej wypowiedzi...mam znajoma.....nie jest zbyt ladna na twarzy i figure ma taka sobie...twierdzi ,ze KAZDY facet sie za nia oglada i moze miec kazdego....a jakos nikt ja z nikim nie widzial......do tego ona jest blondyka (strasznie ma poniszczone wlosy) i dlatego,ze jest blondi twierdzi,ze wszyscy moga byc jej hahahahha.....przeciez (wg.mnie) jak dziewczyna na prawde ma wziecie u facetow to nie papla o tym na prawo i lewo i to kazdemu

Gość Polkaaaaaa
Pogielo Cie abym dala meila na forum!:P poza tym po jakiego grzyba mi Twoja fota:P