Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doska11111

co z ta owulacja?

Polecane posty

Gość doska11111

Witam Czy owulka może wystąpić bez widocznego sluzu? Otóż przeważnie owulke miałam w 15-16 dc przy 30 dc,zawsze mam klocie jajników i widoczny śluz.w tym cyklu klocie pojawiło sie w 11-13dc ale zero sluzu.raz przy podcieraniu zauważyłam nitkę sluzu.dzisiaj jest 15dc i dalej nic.staramy sie o dziecko i teraz jestem w kropce.kochamy sie codziennie lub co drugi dzień od 7 dc.nie mierze temp.

Gość doska11111
Up.....

Gość doska11111
...

Gość doska11111
Nikt sie nie wypowie?

Gość bialamasajka
Wydaje mi się że może, bo ja mam bardzo mało śluzu i po prostu tego nie zauważam a owulacja występuje. Jak chcesz wiedzieć kiedy ją masz dokładnie to interpretuj temperaturę albo korzystaj z mikroskopu owulacyjnego - powinien pomóc.

Gość niezapominajka1987
Polecam Ci stronę www.ovufriend.pl Tam znajdziesz wszystko o owulacji, śluzie i jego rodzajach, jak wyznaczać dni płodne i wiele innych przydatnych informacji. Wejdź sobie w "Bazę wiedzy" i wybierz interesujące Cię pytanie!

Gość niezapominajka1987
Polecam Ci stronę www.ovufriend.pl Tam znajdziesz wszystko o owulacji, śluzie i jego rodzajach, jak wyznaczać dni płodne i wiele innych przydatnych informacji. Wejdź sobie w "Bazę wiedzy" i wybierz interesujące Cię pytanie!