Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajmakova

ile trwa plamienie w czasie wczesnej ciazy?

Polecane posty

Gość kajmakova

drogie forumowiczki! bardzo długo spoźniał mi się okres wiec kilka dni temu zrobilam test i wyszedl pozytywny, wczoraj wieczorem jednak zauważyłam krwawienie (podobne do tego w czasie miesiączki) i sporadycznie utrzymuje się do dziś, czy to normalne?? zaraz lece do apteki po nastepny test bo moze tamten okazal sie fałszywy, ale wszystkie inne objawy wskazuja jednak na ciaze.nie wiem jednak co z tym krwawieniem, wiem ze we wczesnej fazie ciazy mozna sie tego spodziewac ale nie wiem jak dlugo to trwa,ktos pomoże?

zdecydowani nie jest normalne i może być objawem poronienia jeżeli zależy ci na tej ciąży do szpitala na izbę lub ginekologa prywatnie

Gość miałaś krwawienie i zamiast
jechac na IP, t ty do apteki po test idziesz? nawet jeśli to była ciąża biochemiczna, to test i tak wyjdzie pozytywny, więc zamiast do apteki to idz do szpitala

u mnie było ok tygodnia, ale nie było świeżej krwi. Pojawiło się w 6tc - myślałam, że będzie po ciąży, ale na szczęście nic takiego się nie stało :)

Krwawienie nigdy nie jest normalne... ja tylko w dzien kolejnych dwoch spodziewanych miesiaczek mialam brazowe plamienie przez jeden dzien...

Gość Teraz to jedynie
możesz lecieć do lekarza a nie po test- nawet jak poronisz wyjdzie pozytywny.