Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malaga2

Kiedy czas na dzidzie?

Polecane posty

Gość j.e.b.
podnoszę

Gość gość
up up

Gość gość
up up

Gość gość
jeeee ruszyło ;D chyba już widać posty, nie wiem co sie dzieje z tą kafeteria/.

Gość gość
up up up up up dziewczyny może założmy drugi taki sam temat skoro w tym coś nie idzie :))

Gość gość
up up up up up dziewczyny może założmy drugi taki sam temat skoro w tym coś nie idzie :))

Gość gość

Gość ;) nowy temat
wchodźcie założyłam drugi :) kiedy czas na dziecko.

Gość gościówka jjjaaaaaaaa
hej malaga obecnie nie traci się uprawnień nauczycielskich a o ZUS i pracodawcę ni ma się co martwić, ja martwiłam się jak byłam w ciąży i g.......

Gość ;) nowy temat
wchodźcie założyłam drugi :) kiedy czas na dziecko.

Gość ;) nowy temat
wcodzcie na nowy temat kiedy czas na dziecko

Gość 24-latka
Zaglada ktoś tu jeszcze czy wszyscy sie zniechecili?

Gość Młoda mamuśka mia
To prawda, że na dziecko nigdy nie ma odpowiedniej chwili - bo studia, praca, kredyt itp. Ja zaplanowałam, że będę miała dziecko po 30-tce jak się ustabilizuje. W efekcie mam 22 lata i jestem w 6 miesiącu ciąży z partnerem, którego kocham nad życie i z którym już od dawna mieszkam. Czy za szybko ? Na pewno, ale życia nie zaplanujesz na ostatni guzik. Tak jak teraz patrzę z perspektywy kilku miesięcy na siebie to jestem pod wrażeniem. Za miesiąc kończę 1 stopień studiów i już mam gotową pracę na obronę (nie wiem kiedy bym się zebrała na to wcześniej, bo zawsze było 'ale') , znalazłam umowę o pracę i już obecnie jestem na zwolnieniu L4, przestałam imprezować i marnotrawić pieniądze - nauczyłam się oszczędności i teraz rozsądnie planuje wydatki. Tak, nie sądziłam, że mogę być taka szczęśliwa. Dzisiaj czuję jak moje dziecko się rozciąga, jak mnie kopie małymi nóżkami, kocham je oglądać na monitorze usg i jestem zachwycona tym dzieckiem :) W przyszłym roku planujemy ślub i będziemy w pełni szcześliwą rodziną. Gdybym mogła cofnąć czas czy cos bym zmieniła? Nie :) Dzisiaj mówie to z usmiechem na twarzy :)

Hej dziewczyny, chyba juz wszystko ok :) Zostawmy te dziewczyny, ktore tak trzesa tylkiem o ZUS i w dodatku nas wyzywaja z braku kultury. :] Ja zamierzam zajsc w ciaze, kiedy uznam, ze przyszedl odpowiedni moment i tyle. MAm nadzieje, ze wyjdzie tak, ze popracuje z rok, poltora, zajde bez wiekszych komplikacji i jeszcze bede w miare mloda :D Nie ukrywam, ze chcialabym urodzic zanim stuknie mi 27. ALe to sa tylko moje plany i marzenia.

Gość gość
up up