Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia 12345

Pytanie - może ktoś pomoże

Polecane posty

Gość Katia 12345

Cześć, dziewczyny mam pytanie, może któraś z was mi pomoże? Staram się o dziecko, mam nieregularne miesiączki. Ost miesiączkę miałam 20 kwietnia. Potem byłam u ginekologa, który mi zrobił USG (to było 6 maja) i wtedy był dominujący pęcherzyk w prawym jajniku o wielkości 20,3 mm lekarka powiedziała, że lada dzień będzie owulacja. Wtedy "ostro" się staraliśmy. Potem od 21 d.c. brałam Duphaston 2x1 przez 10 dni. W 9 dniu brania Duphastonu miałam lekkie różowe plamienie, potem 10 dnia nic, i teraz już 4 dzień kiedy nie biorę Duphastonu cały czas mam takie lekkie różowe plamienia. Boli mnie brzucj jak przed okresem, czasami kłują jajniki i bolą piersi. Test robiony we wtorek - negatywny. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Nie wiem co się dzieje :(

Gość BUNNY456
Może zaszłaś w ciążę. Ale myślę, że to jeszcze za wcześnie żeby test coś wykazał. Najlepiej jest zrobić go w pierwszym dniu spodziewanej @. Albo nawet w kilka dni po okresie, który powinien nastąpić. Moja koleżanka robiła 3 testy, wszystkie negatywne a okazało się, że jest w ciąży. Także nigdy nic nie wiadomo. Poczekaj do @

Gość Katia 12345
Kurcze sama nie wiem... zakładając, że owulacja wystąpiła np. w dniach 7-10 maja to chyba już powinnam dostać normalny okres. Martwią mnie te plamienia, kiedyś już nie raz brałam Duphaston i nigdy nie miałam plamień, po prostu nie było nic. A teraz te plamienia mam już 5 dzień :(

Gość BUNNY456
słyszałam, że plamienia występują kiedy jajeczko się zagnieżdża, ale nie każda kobieta to ma. Chyba najlepiej będzie zrobić test w @. A jak nie będziesz miała okresu to udać się do lekarza, bo tak to możemy gdybać. Nigdy nic nie wiadomo, a natura lubi zaskakiwać.

Gość Katia 12345
Ja już kiedyś byłąm w ciąży, która skończyła się tragicznie :'( wtedy miałam plamienie implantacyjne, tylko wtedy to trwało 2-3 dni. Potem za jakieś chyba 10 dni zrobiłąm test i od razu wyszły dwie kreski. Teraz się podłamałam jak wyszedł negatywny. Nawet dzwoniłam do lekarki zapytać o co chodzi, ona mi powiedziała, że to może być początek okresu to było we worek rano, nic się od wtorku nie zmieniło ... Kota kiedyś dostanie o te miesiączki

Gość Katia 12345
Dziewczyny, może któraś jeszcze się wypowie?

Gość Katia 12345
U mnie okresu nadal brak, to już szósty dzień różowych, skąpych plamień ...