Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shygirl21

21 lat bez miłości - jak to zmienić, co ze mną nie tak ?

Polecane posty

Gość shygirl21

Witajcie. W tym dziwnym świecie wszystko jest możliwe. Takie "cuda" niestety też się zdarzają. Nie żebym rozpaczała, ale dręczy mnie to. Mój problem polega na tym, że nigdy nikogo nie miałam ... Mam 21 wiosen na karku i zero zainteresowania płcią przeciwną :-/ Co ze mną nie tak ? Co do wyglądu podobno jestem ładna - podobno ... Ale tu nie o wygląd chodzi, a raczej o moją psychikę. Nie umiem zmienić mojego myślenia. Nie siedzę w domu, mam dystans do innych i do samej siebie, lubię żartować, ale nawet jak ktoś mi się spodoba to i tak nic z tego nie wychodzi, zazwyczaj przeżywałam 'miłości platoniczne', jeśli tak to można nazwać. W każdym bądź razie nieodwzajemnione. Ludzie mnie lubią, mają do mnie zaufanie, ale tego najważniejszego uczucia brak :-( Pomóżcie ... A teksty typu "uśmiechaj się", "myśl pozytywie" czy "wychodź do ludzi" są zbędne, gdyż wszystko to czynię ...

Gość gość
Jak miałaś 15-16 i mniej lat to jeszcze byłaś dzieckiem więc tak na prawdę bez miłości jesteś od 4-5 wiosen? To nie jest dużo, jeszcze ją znajdziesz.

Gość gość
Jak miałaś 15-16 i mniej lat to jeszcze byłaś dzieckiem więc tak na prawdę bez miłości jesteś od 4-5 wiosen? To nie jest dużo, jeszcze ją znajdziesz.

Gość another one
Masz 21 lat, jesteś nadal bardzo młodą osobą i tyle. Znajdź najpierw swoje miejsce w życiu, aby wiedzieć czego sama chcesz. Czas na miłość przyjdzie

Gość shygirl21
Widzę, że wypowiadają się sami emeryci ... No cóż, dzięki za rady ; ]

Gość shygirl21

Gość shygirl21

Gość gość
Ja mam 33 lata i tak jak ty nigdy się nie zakochałem. juzsam nie wiem czy potrafię kochać.

Gość gość
przecież przez te lata kochali ciebie rodzice , bracia , siostry i Matka Boża nadal cię kocha.