Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia_30

sierpniowe mamy 2013 ciag dalszy :)

Polecane posty

Andzik no mam nadzieję, że zaraz zacznie działać bo już jest totalna podłama z tymi forami...

ja od dwóch dni mam wieczorne i popołudniowe mdłości, no i nocne: śpię na pół - siedząco :O zastanwiam sie czy to od żołądka, czy od kręgosłupa ? bo ręce mi cierpną nawet jak mam je w normalnej pozycji i nie przygniecione... ah, i dzisiaj okulista - bo coraz słabiej widzę

W razie czego to o mnie sie nie martwcie :) caly czas sledze na biezaco tematy na kafe, nasza poczte, sprawdzam nowe fora (tamto pierwsze nie dziala, z drugiego widze ze sie wypisujecie), fb nie mam wiec tylko to mnie omija. Jak sytuacja sie uspokoi to na pewno Was gdzies tam znajde :) U mnie wszystko dobrze, czyli bez zmian. Maz zrobil swoj pierwszy, samodzielny zakup dla corki - zawieszke na tylna szybe auta :D "Karolina w aucie". Wiec juz jest przyszykowany na przyjscie dziecka na swiat :D Ostatnie 2dni pochorowal mi sie jeden z psow - do tego stopnia, ze w nocy co chwile wstawalam do niej sprawdzic czy zyje az w koncu zabralam ja do nas do lozka i cala noc nad nia czuwalam, a z rana trzeba bylo ja zabrac na ostry dyzur przy SGGW. Na szczescie okazalo sie, ze to tylko angina, a moja Sonia dramatyzuje (podobno duze rasy tak maja, tak samo jak mezczyzni - lekkie przeziebienie a zachowuja sie jakby trzeba juz bylo szykowac trumne). No ale mialam namiastke opieki nad dzieckiem :)

Gość gość
???

Gość gość
gdzie jesteście kobietki?

Ciekawe czy działa kafe Po wizycie u nas wszystko dobrze:) synus wazy 1200 :) co do porodu to będę rodzic w pierwszej połowie sierpnia bo pozniej moja lekarka ma urlop ,tylko nie wiem jaki będzie poród wszystko zależy jakie będę miała ciśnienie i jaki cukier. Miłego wieczorku

Aniołek wejdź na nasze nowe tymczasowe forum. Link wkleiłam wyżej.

Hej wszystkim. Co się na tym forum porobiło :( Nie było mnie bo jak pisałam mieliśmy remont w domu i już powoli dobiega końca. Nie mogę wejść na nowe forum a tu nie dodaje mi postów (ciekawe czy teraz się wyświetli) ale czytałam w wolnym czasie co pisałyście. Ja od kilku dni mam bóle brzucha i w krzyżach ale nie takie jak na okres tylko bardziej takie kłucia więc spokojnie czekam do wizyty. ABC czy u Ciebie bóle ustały? Mam nadzieję, że wszystko już dobrze. Aniołku synuś rośnie jak na drożdżach :) Mam nadzieję, że w końcu naprawią kafe bo tu smutno bez Was. Postaram się teraz częściej wchodzić jak tylko trochę się ogarnę. Pozdrawiam :)

hej dziewczynki ale zamieszanie z tym forum. U nas też wszystko dobrze choć z powodu twardnienia brzucha wylądowałam na kilka dni w szpitalu na obserwację. W sobotę wybieramy się na zakupy a potem będzie pakowanie torby dla mamy i dla dzidzi wolę się przygotować to zmniejsza stres;)

Gość lilllka
Czesc! kurcze kiedy naprawią kafe bo straszne zamieszanie i nie wiadomo gdzie pisac.. Ja po ostatnim usg kiepski mam humor.Pogłębia się różnica w wadze miedzy synkiem a córcią-synek wazy 1300g a córcia 850g i znowu spadła ledwie na 10 centyl,a brzuszek ma malutki.Dobrze,że przepływy są ok,ale kurcze czemu ona tak mało przybiera...?:( No i jakby tego było mało to szyjka znowu się skróciła i otworzyła,trzzyma tylko na 1cm pomimo szwu,a to ddopiero początek 28tc. Oby udało się wytrzymać jak najdłużej.. annulka-jak twoje królewny? Ile ważą? jak sie czujesz? katti-jak twój cukier? stosujesz dietkę?u mnie na szczescie po ograniczeniu owoców cukier jest ok.. mam nadzieje,ze wyswietli mój post,pozdrawiam!

kurde Anulka nie mogę, bo mi się wyświetla, że nie jestem zalogowana, a jak chce się zalogować to pisze, że rejestracja na forum została zablokowana... I nie wiem co dalej :P

Pajulka jestes uf tu jest nasz mail mamy2013@wp.pl napisz tam wysle Ci hasło do poczty a zaraz napisze do Doremi bo ona za to nowe forum odpowiada.Tylko błagam zaraz napisz

Pajulka, dobrze, że się w końcu odezwałaś :-) Musiałyśmy się przenieść, bo tutaj nie ma jak pisać... Doremi na pewno Ci pomoże z rejestracją, ale chwilowo bądź z nami chociaż na mailu :-)

czyli nowe osoby nie mogą dołączyć na nowe forum? pisałam na wyżej podanego maila i totalna olewka... dzięki

hej, te forum które podajecie to jak klikam zarejestruj to dostaję info, że rejestracja została zablokowana.. Jak mogę do Was dołączyć?? pisałam na maila grupowego, ale jeszcze nie mam żadnej info zwrotnej..:(

Gość gość
Do dwóch ostatnich pań...dlaczego dopiero teraz chcecie dołączyć do forum?Dziewczyny piszą ze sobą od początku,znają się,mają swojego maila i zamknięte forum.Pewnie wysyłają sobie fotki i wszystkie dane o sobie więc chyba normalne,że w lipcu i sierpniu nie przyjmą nikogo nowego i obcego.