Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość writemaster

sukienka dla grubej

Polecane posty

Gość gościowa
nie kupuj tego, material fatalny, nie wart tej ceny, mialam kilka sukienek kupionych na allegro z tego samego materialu wiskoza plus elastan i wszystkie wywalilam, bo to takie szmaty są, wstyd w tym wyjsc na ulicę, no bo taka szmata po prostu.

Gość gość ma dość
Ja ważę 159 kg. też mogę taką ubrać?

Gość gość
Ja miałam tą sukienkę do spania jak byłam w ciąży, ale nie ten rozmiar.

A ja nie mam takiego złego zdania o Danverze. Nie jest to marka najwyższych lotów, ale nieźle się układa, materiał jest w miarę rozciągliwy. Mam od nich kilka kiecek, jedne bardziej trafione, inne mniej. Jedyny minus to faktycznie mała przewiewność - jeśli mocno się pocisz, raczej sobie ją daruj.

A ja nie mam takiego złego zdania o Danverze. Nie jest to marka najwyższych lotów, ale nieźle się układa, materiał jest w miarę rozciągliwy. Mam od nich kilka kiecek, jedne bardziej trafione, inne mniej. Jedyny minus to faktycznie mała przewiewność - jeśli mocno się pocisz, raczej sobie ją daruj.

Gość gościowa
chyba że do spania to się nadaje, jak ktos wyzej napisal

Gość gość
a ja uważam, że będzie dobrze wyglądać,materiał wcale nie jest fatalny (lepszy niż poliester, z których jest chyba większość ciuchów na allegro), w opisie jest, że nie prześwituje, nie odbija bielizny- jakby coś się nie zgadzało z opisem to możesz reklamować a jak się nie będzie podobać, to albo zwrócisz (stracisz wtedy pieniądze za przesyłkę), albo zatrzymasz na "po domu" ta sukienka jest dość tania, tyle to teraz podkoszulki kosztują i to trochę podejrzane

Gość popolilo
Moim zdaniem sukienka nie bedzie dobrze lezec, poniewaz kroj ten ma to do siebie, ze daje wrazenie "ciazy". mysle, ze bedzie podkreslala brzuch i nieestetycznie podkreslala biust

Gość Kant dupy
Ja bardzo gruba to lepiej bedzie wygladała prosta sukienka z trzymajacego materiału, ten podkresla kazda fałde.

Gość gość
Nie słuchaj ich, jak śpią w sukienkach to są chore na mózg, sukienka świetna, jeżeli bardzo rozciągliwa to będzie pasowała :-)

Gość gość
Osobiście posiadam sukienki z Danvera.pl i bardzo sobie chwale nie które sukienki są bardziej eleganckie typowo okolicznościowe jak i do pracy inne mniej tzw. do użytku codziennego. Polecam!

Gość Zosia Samosia12
Mialam kiedys ten sam problem co autorka z doborem ubrań. Kiedys szukalam sukienki na lato i przez przypadek znalazłam sklep internetowy www.vesto24.pl Bardzo fajna odzież maja w duzych rozmiarach,zreszta nie tylko w duzych,bo rozmiarówki zaczynaja się od 34 r ja kupiłam właśnie sobie tą sukienke http://vesto24.pl/kobiety-sukienki-3suisses-sukienka-dresowa-rozowa-54-56-xxl/p,312503 bardzo fajna jest,muszę własnie poszperac u nich na stronce wybrac cos dla siebie bo z atydzien wybieram się nad morze. Polecam ten sklep! Zofia.

Gość gość
no ja wlsnie kiedys kupywalam od nich szybko wysylaja

Gość gość
w vesto maja tez fajne leginsy

Gość gość
tutaj można kupić sukienki w większych rozmiarach

Gość gość
Dobrym i wartym polecenia sklepem jest danvera.pl Sam kupuje w nim od dawna i nie zawiodłem się :) bardzo duży wybór sukienek w większych rozmiarach i szybka dostawa to ich zalety:) Gorąco Polecam