Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka 33

Czuje sie zniesaczona bałaganem u znajomych

Polecane posty

Gość Kotka 33

Dziś byłam u znajmych tak na małe pogaduszki. Moja znajoma ma ładne mieszkanie ale okropny bałagan. Niby na pozór posprzątane ale jak zobaczyłam dokładnie to syf jak nigdy!!! Wstałam i zwróciłam jej uwagę, że tu też sprząta się a ona czerwona po czym zmieniła temat. Na koniec chciała mi dociąć kiedy pódję do pracy ale ja mam męża a nie partnera

Dziś byłam u znajmych tak na małe pogaduszki. Moja znajoma ma ładne mieszkanie ale okropny bałagan. Niby na pozór posprzątane ale jak zobaczyłam dokładnie to syf jak nigdy!!! Wstałam i zwróciłam jej uwagę, że tu też sprząta się a ona czerwona po czym zmieniła temat. Na koniec chciała mi dociąć kiedy pódję do pracy ale ja mam męża a nie partnera

Zaproś perfekcyjną panią domu :D Kotko, znowu wpieprzasz sie w czyjeś życie, takiego gościa to bym od razu za drzwi wystawiła.

Kochana ja mam dwójkę dzieci wielki dom. Teraz robimy remont góry a dzieci na wieś do rodziców. Mam co robić i nie mam czasu aż tak żeby sprzątać u kogoś przykro mi.

Gość gość
@Kotka33 i co ztego ze masz meza , a daje Ci chociaz na podpaski bo pisalas ze papier toaletowy musisz p*********ac z toalet publicznych ? Huj mi po takim mezu zebym musiala sie prosic nawet 4 zlote na krem Nivea . Chyba jej jednak zazdroscisz ze ma swoj grosz . A Ty dalej sprztaj sobie ta swoja sien woda p roztopionym sniegu , nie sadze bys miala w ten sposob lepiej posprzatane .Jestes zalosna !!!

Gość tbbsdb
juz nie mowiac ze romont robicie za kase dziecka z komuni wiec jestes zwykla zlodziejka. Nagadalas dziecku ze bedzie mialo wiecej miejsca na zabawe. Dzieci na wies a ty remont robisz cwana matka

bo Kotka opracowała metodę na legalne obejście zakazu prostytucji i nawet podatku odprowadzać nie musi od swojej malej działalności - po prostu wyszła za mąż ;)

To jest nowy dom z ogrodem. Na razie mamy dół zrobiony ale trzeba jeszcze otynować i zróbić górę bo jest w stanie surowym

Kotko chciałam Ci serdecznie pogratulować. Jesteś z***bista, nie ma drugiej takiej jak ty! Dziewica do ślubu, idealna matka i żona, perfekcyjna pani domu i masz rację w każdej dyskusji na kafe. Ideał!

Moja droga nie jestem ideałem. Np lubię mówić to co myślę i słynnę z tego, że jestem szczera. Nie zawsze jest to miłe i na kafeterii często za to dostałam od innych zazdrosnych kobiet. Staram się być dobrą matką i żoną. Mam dwójkę dzieci i jest bardzo dużo przy nich pracy. Mój mąż cały czas pracuje więc wszystko jest na mojej głowie

Ja taka idealna nie jestem.Nawet nie odkurzylam.Ale wole spedzic czas z rodzina niz z odkurzaczem.Pranie nie wyprane,za to zrobilam sobie maseczke.Kwiatki tez chca pic,dostana jutro.dzis mi sie nie chce.Jezdzilam caly ranek na hulajodze z dziecmi.

Alez ja tez jestem matka ! Tez mam dom i 2dzieci. pracuje,tyle ze moge czesc pracy wykonywac w domu.Nie jestes rewelacyjna,jestes zwykla. W przeciwienstwie do ciebie mowie co mysle.

Gość Kupię sobie słomiany kapelusz
Zapraszam do mnie.Będziesz miała o czym opowiadać. Ja mam 200m2 bałaganu:D

Życie jest za krótkie, abym spędzała je na sprzątaniu

Gość nigdy więcej bym Cię  nie zapr
''Wstałam i zwróciłam jej uwagę, że tu też sprząta się''- no widać widac kulture z chlewika! W życiu będąc w goscinie gospodarzowi nie zwróciłabym uwagi, że ma brudno czy nieposprzatane, bo to po prostu jest zwykły brak kultury!!! A mając takiego gościa jak Ty, nigdy więcej bym Cię nie zaprosiła....

Gość gość
A ja nie mam męża ale za to dwoje dzieci, psa i zapieeerdalam na pełnym etacie i w domu tez mam czysto tylko kwiatki mi zdychaja bo o nich zapomnę ... A jak męża miałam to tez zapieeeerdalalam i co tez mi się medal należy ? A jak nie dokładnie posprzatam to co? Zostanę zdyskwalifikowana jako perfekcyjna kura domowa ? I całe szczęście bo ich nie znoszę !

Każdy ma to co lubi. Jestem szczęśliwa puki co wracam na film pozdrawiam

Zamiast tyle sprzątać to póki * co słownik poczytaj

Gość kotko,
kotko, zamiast tyle sprzątać i allelujować, naucz się polskiej gramatyki , ortografii i składni, bo z i z tym , i z kultura osobistą , u Ciebv ie, jak widac, nietęgo...